Toolwiz Smart Defrag

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
454 TOPLAM İNDİRME
0.74 MB DOSYA BOYUTU

Toolwiz Smart Defrag, sabit disklerinden maksimum performans almak isteyen kullanıcılar için geliştirilen ücretsiz bir disk birleştirme aracıdır.

Toolwiz Smart Defrag, sabit diskinden maksimum performans almak isteyen kullanıcılar için geliştirilen ücretsiz bir disk birleştirme aracıdır. NTFS çözümleme algoritmasını kullanarak dosya sistemini kullanmadan doğrudan analiz etme kabiliyetine sahip olan program Windows Disk Birleştirme aracından 10 kat daha hızlı çalışmaktadır.

Fiziksel yığın depolama aygıtlarının içeriğinde yer alan büyük boyutlardaki dosya kümelerini sadece birkaç saniye içerisinde analiz etmenize olanak sağlayan program gerçekten oldukça etkilidir.

Diğer disk birleştirici araçlarda olduğu gibi sadece disk birleştirme işleviyle yetinmeyen program, aynı zamanda parçalanmış olan dosyaları kurtarma ve ekstradan sabit disk alanı yaratmak gibi özelliklere de sahiptir. Akıllı bir tarama motoruna sahip olan Toolwiz Smart Defrag, sahip olduğu bu tarama motoru sayesinde ileride kullanmak için yeterli alan da hazırlamaya çalışır.

Sistem bakımının ayrılmaz bir parçası olan disk bakımı ve disk birleştirme işlemini en iyi şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan program, sistem performansını arttırır ve dosyalara çok daha hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar.

Sade ve anlaşılır bir kullanıcı arayüze sahip olan program tamamen ücretsizdir, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Windows işletim sisteminizin performansını arttırmak için sabit diskiniz üzerindeki dosyaları optimize eden, bozuk alanları onaran ve parçalanmış dosyaları birleştiren Toolwiz Smart Defrag'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toolwiz Time Machine

    Toolwiz Time Machine, sistem geri yükleme noktaları olutşrabileceğiniz ve sisteminizi eski bir tarihe geri döndürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Simnet Registry Defrag

    Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini optimize edebileceğiniz ve birleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Toolwiz Time Freeze

    Toolwiz Time Freeze ile sisteminizi güvende tutarak, her zaman yeniymiş gibi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Anvi Ultimate Defrag

    Anvi Ultimate Defrag, sabit disklerinizi birleştirerek bilgisayarınızın performansını arttıran başarılı bir yazılımdır.
  • Quick Defrag

    Quick Defrag, sabit disklerinizi birleştirmek için kullanabileceğiniz basit ve oldukça kullanışlı bir disk birleştirme programıdır.
  • Auslogics Registry Defrag

    Auslogics Registry Defrag, Windows işletim sisteminizin ve programlarınızın sürekli olarak kullandığı kayıt defterinizdeki girdileri birleştirerek daha düzenli hale getirir.
  • WinMend Registry Defrag

    WinMend Registry Defrag, sistemin önemli bir parçası olan kayıt defteri özelliğini iyileştirerek bilgisayardan sağlanan performansı arttıran ücretsiz bir programdır.
  • Toolwiz Care

    Otomatik olarak bilgisayarınızın sağlığını denetliyor ve çalışırken, oyun oynarken ya da sadece internette gezerken performanstan ödün vermemenizi sağlıyor.