ToonsTV: Angry Birds Video App

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

ToonsTV: Angry Birds Video App, Angry Birds çizgi filmleri içeren bir uygulamadır

ToonsTV: Angry Birds Video App mobil cihazların en sevilen oyunlarından olan Angry Birds'ün sevimli ve sinirli kahramanlarının maceralarının konu alındığı çizgi filmleri mobil cihazlarımıza taşıyan bir uygulama olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan ToonsTV: Angry Birds Video App içerisinde kızgın kuşlarımızın ve hain domuzcukların maceraları bölümler halinde çizgi filmlere dönüştürülüyor. Kullanıcılar diledikleri bölümleri seçerek bu çizgi filmleri izleyebiliyor ve eğlenebiliyorlar.

Can Erdil Şentürk

ToonsTV: Angry Birds Video App

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

ToonsTV: Angry Birds Video App bir Angry Birds çizgi filmleri uygulamasıdır

ToonsTV: Angry Birds Video App eğer Angry Birds oyunlarını ve kahramanlarını seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek, yediden yetmişe her yaştan kullanıcıya hitap eden bir mobil çizgi film uygulaması olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan ToonsTV: Angry Birds Video App temel olarak Angry Birds'te karşımıza çıkmış olan kızgın kuşlarımızın ve ezeli düşmanları hain domuzcukların maceralarını çizgi filmlere dönüştürüyor ve farklı bölümler halinde kullanıcılara sunuyor. Uygulama içerisinde saatlerce çizg film seyredebiliyorsunuz. Bu çizgi filmler bölümler halinde ayrılmış. Çizgi filmleri seyredebilmek için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz; fakat bu işlem internet bağlantınızı kullanıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Epic APK

    Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.
  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.