Top Drives

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Top Drives, toplanabilir kartlarla oynanan araba yarışı oyunu.

Top Drives, McLaren, Bugatti, Ford, Mercedes, Pagani ve daha birçok dünya çapında bilinen markaların çekici arabalarının lisanslı olarak yer aldığı yarış oyunu. Klasik araba yarışlarının aksine araba kartlarını toplayarak ilerliyoruz. Farklı türde teke tek yarışlarda kaybetme lüksümüz yok. Dünyanın en iyi yarışçısı olmamız isteniyor.

700’e yakın lisanslı arabanın yer aldığı Top Drives adlı oyunu diğerlerinden farklı kılan nokta; yarışlarda arabaya müdahale edemememiz dışında arabaları kart formunda görmemiz. Son model arabaları takip edenlerin favori dergilerinden Evo Magazine’den alınan içeriklerle desteklenmiş tamamen farklı bir yarış oyunu karşımızda. Her zaman olduğu gibi farklı hava koşullarında, farklı pistlerde, farklı türde yarışlara katılıyoruz ancak yarışta aracı hiçbir şekilde kontrol edemediğimizden elimizdeki araba kartlarını dikkatlice seçmemiz gerekiyor. Kartlarda yer alan bilgiler tamamen gerçek. Öte yandan arabalar upgrade edilebilir yapıda.

Yarışmaktan ziyade stratejinin önem kazandığı yarış oyununda grafikler dışında her şey mükemmel. Araba yarışı oyunlarını seviyor, toplanabilir kartlarla oynanan yarış oyunu gibi farklı bir çizgisi olan yapım arıyorsanız tavsiye ederim.

Erkan Calp

Top Drives

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
550 MB DOSYA BOYUTU

Top Drives, kartlarla oynanan araba yarışı oyunu olarak iOS platformunda yer alıyor.

Top Drives, toplanabilir kartlarla oynanan araba yarışı oyunu olarak mobil platformda yerini alıyor. iPhone ve iPad cihazınızda araba yarışı oyunlarına yer veriyor, klasik yarışmak dışında farklı oynanışa sahip bambaşka bir yapım arıyorsanız bu oyuna bir şans tanımalısınız.

700’e yakın resmi olarak lisanslanmış arabaların yer aldığı yarış oyunu Top Drives’da arabalar kart biçiminde karşımıza çıkıyor ve yarışlarda kontrol etme şansına sahip değiliz. Popüler araba dergisi Evo Magazine’den alınan istatistikleri de içeren araba kartlarını toplayarak yarışlara katılıyorsunuz. McLaren, Bugatti, Pagani, Mercedes, Ford ve daha saymakla bitmeyecek tüm araba markaları mevcut. Lisanslı olarak yer aldığından bilgileri tamamen doğru. Yarış esnasında araca müdahale edemediğinizden yarışa girmeden kartınızı çok iyi seçmeniz gerekiyor. Kart seçimi kadar yükseltme de önemli.

Gece gündüz, yağmur çamur, asfalt buzlu pist demeden teke tek yarışlara katıldığınız oyun online tabanlı; dolayısıyla oynayabilmeniz için aktif internet bağlantınızın olması diğer deyişle interneti hiç kesmemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Speed APK

    Top Speed APK Android yarış oyunu, arcade tarzı araba yarışlarını sevenlere hitap ediyor. Oynaması ücretsiz mobil araba yarışı oyunu arayanlara öneririz.
  • Top Gear: Race the Stig

    Top Gear : Race the Stig, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Top Gear yarış oyunudur.
  • Top Boat: Racing Simulator 3D

    Top Boat: Racing Simulator 3D, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi jet ski yarış oyunu.
  • Top Gear: Drift Legends

    Top Gear: Drift Legends oyununda programdaki araçlarla drift yapıyorsunuz.
  • Neonmatron Robot Wars: Top Speed Street Racing

    Fantastik bir yarış dünyasına hoş geldiniz.
  • Balls Race

    Hızlı tempolu top yarış oyunu
  • Top Gear: Extreme Parking

    Top Gear: Extreme Parking, Top Gear programındaki araçlarla gerçek sürüş deneyimi yaşatan bir Android oyunu.
  • Table Top Racing

    Table Top Racing, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir araba yarışı oyunudur.