Torch Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,474 TOPLAM İNDİRME

Torch Music, popüler internet tarayıcısı Torch'un geliştiricileri tarafından Android kullanıcıları için geliştirilen çevrimiçi bir müzik uygulamasıdır.

Torch Music, Android kullanıcılarının akıllı telefonları veya tabletleri üzerinde ücretsiz bir şekilde kullanabilecekleri çevrimiçi bir müzik dinleme uygulamasıdır.

Yeni müzikleri keşfedebileceğiniz ve çevrimiçi olarak müzik dinleyebileceğiniz uygulamaya Facebook hesabınız ile giriş yapabilir ve aynı zamanda Facebook arkadaşlarınızı veya diğer kullanıcıları uygulama yardımıyla takip edebilirsiniz.

Sadece yeni müziklerin dışında sevdiğiniz sanatçılara benzer yeni sanatçılar keşfedebileceğiniz, çalma listeleri oluşturabileceğiniz ve arkadaşlarınızla müzik zevkinizi paylaşabileceğiniz uygulama oldukça kullanışlıdır.

Tüm bunların dışında arkadaşlarınızın neler dinlediğini görebilir ve uygulamayı kullanan tüm kullanıcıların en çok dinledikleri popüler şarkı listelerine ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda sevdiğiniz şarkıları farklı sosyal kanallar aracılığıyla paylaşabilir ve arkadaşlarınızın da sizin beğendiğiniz şarkıları dinlemesini sağlayabilirsiniz.

Torch Music Özellikler:

  • Arama kutusu yardımıyla favori albümlerinizi, sanatçılarınızı ve şarkıları bularak dinlemeye başlayın
  • Facebook hesabınızla giriş yaparak, kendi çalma listelerinizi oluşturun ve arkadaşlarınızın neler dinlediğini görün
  • Torch Music üzerinde yer alan en popüler şarkıların listesine ulaşın ve yeni müzikler keşfedin
Can Çevrim

Torch Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,099 TOPLAM İNDİRME

Torch Music, yeni müzikler keşfedebileceğiniz ve dinleyebileceğiniz çevrimiçi bir müzik servisidir.

Torch Music, özellike multimedya dosyalarıyla uğraşan kullanıcıların yakından tanıdıkları popüler interner tarayıcısı Torch Browser'ın geliştiricileri tarafından ortaya çıkan ücretsiz bir müzik dinleme servisidir.

Torch Browser üzerinde kullanabileceğiniz müzik servisi ile yeni şarkıcılar, albümler ve şarkılar keşfedebileceğiniz gibi favori şarkılarınızı da dinleyebilirsiniz.

Servis üzerinde Facebook hesabınız ile oturum açarak, servisi kullanan Facebook arkadaşlarınızın hangi şarkıları dinlediğini görebilir veya kendi çalma listelerinizi oluşturmaya başlayarak sosyal medya hesaplarınız üzerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Favori şarkıcılarınıza ait tüm albümleri görebileceğiniz ve albümler içerisinde yer alan tüm şarkıları dinleyebileceğiniz servis yardımıyla, sevdiğiniz şarkıcılara benzer yeni şarkıcıları da keşfebilirsiniz.

Müzik dinlemenin ücretsiz ve en keyifli halini kullanıcılara sunan servislerden biri olan Torch Music'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Amazon Music APK

    Dünyanın en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri olan Amazon Music APK birçok kişi tarafından kullanılmakta.
  • Armada Music

    Armada Music, müzik hakkındaki en son haberlere ve popüler müzik listelerine ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android müzik uygulamasıdır.
  • YouTube Music (APK)

    YouTube Music (APK İndir): YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, reklamsız ve arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin.
  • Hi Music

    Hi Music uygulaması ile hem telefonunuzdaki hem de YouTube'daki müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Mi Music

    Mi Music uygulaması ile sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Music Player

    Music Player, Android telefon ve tabletlerinizde müzik dinlerken kullanabileceğiniz harika ve ücretsiz bir müzik oynatma uygulamasıdır.
  • Libre Music

    Libre Music uygulaması tüm popüler müzik formatlarını destekleyen bir müzik çalar uygulaması.