Torque Burnout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
663 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Torque Burnout APK, her yarış oyununun parçasını birleştiren sürüş oyunu.

Torque Burnout APK eğer güzel grafiklerle süslenmiş ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir mobil yarış oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir oyun.

Torque Burnout APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir drift oyunu olan Torque Burnout zengin bir içerikle birlikte gelmekte. Torque Burnout'ta temel olarka yanlama yeteneklerimizi kullanarak araçlarımızla akrobatik hareketler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu işi yaparken ise bize farklı görevler veriliyor ve bu görevleri gerçekleştirdikçe oyunda ilerleyebiliyoruz. Bu görevlerde kimi zaman kılavuz çizgilerini izleyerek drift yaparak yol almamız, kimi zaman belli engellerin arasından geçmemiz gerekiyor.

Torque Burnout birçok farklı ve eğlenceli aktiviteyle de süslenmiş. Oyunda aracınızı kullanarak topa vurup futbol oynayabilir ya da bowling mücadeleleri yaparak en yüksek puanı toplamaya çalışabilirsiniz. Oyunda kazanacağınız parayı yeni araçların kilidini açmaya veya kullandığınız araçları modifiye ederek onları güçlendirmeye harcayabilmektesiniz.

Torque Burnout'ta araç grafikleri bir hayli başarılı. Oyun genel olarak geniş alanlarda geçmediği için çevresel grafiklerin kalitesi de yüksek.

  • Muhteşem duman, yanan lastikler, alevli motorlarla ultra gerçekçi araba kaydırma (drift) simülasyonu
  • Her biri benzersiz kullanım ve kişiselleştirmeye sahip çok çeşitli arabalar
  • Tüyleri diken diken eden çok güçlü motor sesleri

 

Can Erdil Şentürk

Torque Burnout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
369 TOPLAM İNDİRME
273 MB DOSYA BOYUTU

Torque Burnout mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Torque Burnout oyunculara çılgınca drift yapma imkanı tanıyan bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Torque Burnout'da farklı yarış oyunlarının beğenilen özellikleri bir araya toplanıyor ve oyunculara özel bir oyun deneyimi yaşatmak için çaba gösteriliyor. Torque Burnout gaza asılarak yanladığınız ve sıfır çizerken lastik yaktığınız bir oyun. Ayrıca oyun farklı aktivitelerle de zenginleştiriliyor. Oyunda her yarışta bize farklı görevler veriliyor ve bu görevleri tamamladığımızda para kazanıyoruz. Kazandığımız parayı kullandığımız aracı geliştirmek için veya yeni araçlar satın almak için kullanabiliyoruz.

Torque Burnout içerisinde klasik Amerikan araçlarının yanısıra klasik Avrupa kökenli araçları da kullanabilmekteyiz. Oyunda farklı aktiviteleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kimi zaman kılavuz çizgilerin belirttiği yönde aracımızla drift yaparken kimi zaman bir park etme oyununda olduğu gibi konilerle işaretlenen dar yollardan drift yaparak geçmeye çalışıyoruz. Bunun yanında bir bowling oyununda olduğu gibi aracımızı kullanarak kukaları yıkmaya çalışıyoruz. Aracımızla futbol oynayarak topu kaleye göndermek için mücadele ettiğimiz de oluyor.

Torque Burnout oldukça güzel grafiklere sahip olan bir araba yarışı oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • CarX Drift Racing APK

    CarX Drift APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler drift yarışı oyunudur.
  • Just Drift APK

    Just Drift APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir drift odaklı araba yarışı oyunu.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Drift Fabrikası APK

    Drift Fabrikası APK Android oyunda trafikte yanlayarak puan toplamaya çalışıyorsunuz. Drift odaklı araba yarış oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Hashiriya Drifter APK

    Hashiriya Drifter APK Android oyunu, drift yarışı ile araba sürme simülasyonunu birleştiriyor. Online yarış oyunlarını sevenler için tavsiyedir.