Total Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,893 TOPLAM İNDİRME
186.6 MB DOSYA BOYUTU

Total Conquest online altyapıya sahip bir sosyal strateji oyunudur

Total Conquest ünlü mobil oyun geliştiricisi Gameloft'un ilk olarak mobil cihazlar için yayınladığı, sonradan Windows 8.1 işletim sistemine uyarladığı, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Online altyapıya sahip bir sosyal oyun olan Total Conquest Roma İmparatorluğu dönemini konu alan bir hikayeye sahiptir. Güçlü Roma imparatoru Sezar'ın ölümünün ardından imparatorluk çapında kaos ve kargaşa hakim olmaya başlamıştır ve  kimin imparator olacağı konusunda büyük çatışmalar yaşanmaktadır. Biz oyuna bu noktada bir Roma valisi olarak dahil oluyoruz ve kendi şehir devletimizi kurarak ordumuzu oluşturuyoruz ve geliştirerek düşmanlarımıza karşı üstünlük kazanmaya çalışıyoruz. Oyunda mutlak üstünlük kurabilmek için kendi lejyonumuzu kurabileceğimiz gibi güçlü lejyonlara da katılabiliyoruz.

Total Conquest'te şehrimizi kurduktan sonra onu düşman saldırılarına karşı korumalıyız. Bunun için bize savunma kuleleri, tuzaklar, duvarlar, kapılar ve garnizon birimleri gibi seçenekler sunulmakta. Kendi şehrimizi güvene aldıktan sonra ise sıra efsanevi savaşlara katılmaya geliyor ve ordumuzun kontrolünü elimize alıyoruz. 10 farklı birime sahip ordularımızı geliştirebiliyoruz ve askerlerimizin rütbelerini arttırabiliyoruz. Ordularımızı güçlendirdikçe diğer oyuncular karşısında zafer kazanmamız da kolaylaşıyor.

Lejyon savaşları ise diğer oyuncularla ortak olarak girdiğimiz savaşlar anlamına geliyor. Dİlersek başka oyuncuların lejyonlarına katılabileceğimiz gibi kendi lejyonumuza arkadaşlarımızı davet edebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Total Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,542 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Total Conquest, Android cihazlarınız üzerinde dünya üzerindeki birçok oyuncuyla beraber oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz çoklu oyunculu bir strateji oyunu olan Total Conquest ile dünya üzerindeki birçok oyuncuyla ittifaklar kurabilir veya karşılıklı olarak savaşabilirsiniz.

Roma imparatorluğunda bir vali olarak başlayacağınız oyunda, kendi görkemli şehrinizi kurmalı, ordularınızı eğitmeli ve savaşlara girmelisiniz.

Şehrinizi düşman işgalinden korumak için kuleler, tuzaklar, duvarlar, kapılar ve daha birçok farklı bina inşaa etmeli, ordunuzu güçlendirmeli ve düşmanlarınıza karşı koymalısınız.

Kendi emriniz altında farklı özelliklere sahip olan 10 farklı birim bulunmaktadır ve bu birimlerden olabildiğince faydalı bir şekilde yararlanmaya çalışmalısınız.

Şansınızı arttırmak için diğer oyuncularla ittifaklar kurabilir ve savaşlara ittifak oyuncularınızla birlikte katılabilirsiniz. Müttefiklerinizle yan yana savaşacağınız tüm savaşları kazanarak liderler listesinde en üstlere tırmanabilirsiniz.

Çevrimiçi strateji oyunlarını seviyorsanız, Gameloft firması tarafından geliştirilen Total Conquest'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

Total Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
266 TOPLAM İNDİRME
46.7 MB DOSYA BOYUTU

Total Conquest, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz çevrimiçi bir savaş ve strateji oyunudur.

Total Conquest, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Gameloft firması tarafından geliştirilen başarılı bir çevrimiçi savaş ve strateji oyunudur.

Oyunda amacınız başına geçeceğiniz Roma İmparatorluğu'na ait bir şehri geliştirmek ve düşmanlarınıza meydan okuyarak, liderler listesinde en üst sıralara doğru tırmanmaktır.

Bir yandan kendi şehrinizi geliştirmeye çalışırken bir yandan da düşmanlarınızın gelişmesine engel olmak için güçlü bir ordu kurmanız gereken oyunda, kendi stratejileriniz belirlemeli ve bu yönde kendinizi geliştirerek düşmanlarınıza meydan okumalısınız.

Güçsüz olanların her daim ezildiği bu oyunda, düşmanlarınızdan korunmak için kaleler, surlar, kapılar, tuzaklar ve çok daha fazlasını inşaa edebilirsiniz.

Oyun içerisindeki şansınızı arttırmak için diğer oyuncularla ittifaklar kurarak, hem saldırılar sırasında hem de savunma sırasında ittifak oyuncularınızın gücünü arkanıza alabilirsiniz.

Total Conquest'de dünya üzerindeki birçok farklı oyuncuyla karşılaşırken en büyük yardımıcılarınız ordunuz içerisinde sahip olacağınız, her biri farklı özelliklere sahip olan 10 adet birlik olacak.

Amansız ve vahşi savaşların gerçekleştiği Total Conquest'de ayakta kalmayı başararak, liderler listesinde yer alan oyuncular arasına adınızı yazdırabilecek misiniz?

Can Çevrim

Total Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

Total Conquest, Roma valisi olarak kendi şehir devletinizi kurup yönettiğiniz, çoklu oyuncu destekli bir savaş / strateji oyunu.

Total Conquest, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz çoklu oyuncu destekli strateji oyunları arasında yer alıyor. Gameloft tarafından geliştirilen ve Türkçe dil seçeneği ile gelen yapımda Roma İmparatorluğu dönemine gidiyoruz.

Sezar'ın ölümü ile birlikte Roma İmparatorluğu'nda kargaşa dönemi başlar ve taht kavgası yapılırken biz de Roma valisi olarak devreye giriyor ve mutlak üstünlük kurmak, toprakları korumak, düşmanları alt etmek için kendi lejyonumuzu oluşturmak için mücadele içerisine giriyoruz.

Roma valisi rolünü üstlenerek bir yandan kendi eşsiz şehir devletimizi kurup yönettiğimiz diğer yandan güçlü bir ordu yaratmaya çalıştığımız oyunun çoklu oyuncu modu her şey diyebilirim. Güçlü oyunculardan oluşan bir lejyona katılabildiğimiz gibi kendimimizinkini oluşturabiliyor ve saatler boyunca süren lejyon savaşlarında nefes kesen dakikalar geçirebiliyoruz.

Güçlü Roma İmparatorluğu'nu kontrol etme şansı sunan Total Conquest, çoklu oyuncu desteği ile platformdaki başarılı savaş ve strateji oyunları arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Planet Online: Global Conquest

    War Planet Online: Global Conquest: Gameloft'tan gerçek zamanlı askeri strateji savaş oyunu
  • Total War: ROME REMASTERED

    Total War: ROME REMASTERED, ödüllü strateji oyununun 4K grafikler ve oynanış ile yenilenmiş sürümü.
  • Total War: WARHAMMER

    Total War oyunlarını seviyor musunuz? Peki Warhammer oyunlarını? Bu iki oyunun birleşimi işte karşınızda.
  • Total War: EMPIRE

    Total War: EMPIRE ile kendinizi 18. yüzyılın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.
  • Total War: NAPOLEON

    Total War: NAPOLEON ile kendinizi Napolyon Savaşları'nda bulacaksınız. 
  • Total War: SHOGUN 2

    Siz de hemen Total War: SHOGUN 2 indirin ve Shogun’ları yönetin.
  • Total War: WARHAMMER III

    Üçlemenin son oyunu Total War: WARHAMMER III, Steam'de!
  • Total War: PHARAOH

    Eski Mısır'da geçen Total War: PHARAOH, ödüllü büyük strateji serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkıyor.