Total Recoil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME

Total Recoil bolca aksiyon sunan bir savaş oyunudur

Total Recoil her anı heyecan ile dolu olan, bolca çatışmanın yer aldığı ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz shooter türünde bir aksiyon oyunudur.

Sıradığı bir savaş oyunu olan Total Recoil'da vatanını kurtaran bir asker olmak için yola çıkıyoruz ve silahlarımızı kuşanıyoruz. Android cihazlar üzerinde görebileceğiniz en büyük, en çılgın çatışmaları yaşayabileceğiniz bir oyun olan Total Recoil'de düşman birlikleri bize dört bir yanımızdan saldırmakta ve bize bu düşman birimlerini yok etmek için birçok farklı silah seçeneği sunulmakta. Sıradan piyadelerle karşılaştığımız gibi helikopterlerle tanklarla ve güçlü devasa bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşıyoruz.

Total Recoil'de kahramanımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz. Bu görüş açısı savaş alanının tümünü görebilmemize imkan tanıyan ve oyuna stratejik bir oynanış kazandırıyor. Oyunda etrafımızdan yaklaşan düşmanları birçok farklı silalh ile yok ederken üzerimize gelen roketlerden ve mermilerden kaçınmalıyız.

Total Recoil'in grafikleri oldukça yüksek kaliteye sahip ve akıcı bir şekilde çalışıyor. Eğer oynaması basit ve bolca eğlence sunan bir mobil oyun arıyorsanız Total Recoil hoşiunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Total Recoil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Total Recoil çılgın bir aksiyon oyunudur

Total Recoil bize her an bolca aksiyon sunan ve sürekli gerçek zamanlı çatışmanın içinde olabileceğimiz, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir savaş oyunudur.

Total Recoil'de düşman ordusuna tek başına meydan okuyan ve yeteneklerini sergilemeye çalışan bir askeri yönetiyoruz. Askerimiz kendisine her yönden saldıran düşmanlar ile çarpışırken üzerine doğru gelen mermilerden kaçmalı ve görevlerini tammalamalıdır. Kahramanımız bu iş için uçuk silahlar kullanabiliyor. Maceralarımız boyunca piyadelerle çarpışabildiğimiz gibi tanklar, helikopterler ve hatta devasa bölüm sonu canavarlarıyla da savaşabiliyoruz.

Total Recoil'de kahramanımızı kuşbakışı görüş açısıyla takip etmekteyiz. Bu görüş açısı sayesinde savaş alanına tam anlamıyla hakim olabiliyoruz ve dört bir yandan bize saldıran düşmanları ve üzerimize gelen mermileri seçebiliyoruz. Bu sayede stratejik kararlar alabilmekteyiz. Oyunda etraftaki altınları toplayabilmekteyiz. Görevleri tamamladıkça ve altın kazandıkça kahramanımızı geliştirebilmekteyiz.

Total Recoil oldukça canlı, akıcı ve kaliteli grafiklere sahip. Oyun hızlı bir oynanış sunuyor. Eğer rahatça oynayabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Total Recoil hoşunuza gidecektir.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Total Smashout!

    Total Smashout! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Total War Battles

    Total War Battles her iki platform için de sunulan dikkat çekici bir savaş oyunudur.
  • Total Clash CBT

    Total Clash CBT mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Total Commander

    Total Commander uygulaması, akıllı telefonlarınızda dosyalarınızı yönetebilmenizi sağlıyor.
  • Total Parking

    Total Parking eğlenceli bir araba park etme oyunudur
  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • ROME: Total War

    ROME: Total War Android'de! Telefonunuza indirin, Roma İmparatorluğu'nu yönetmeye başlayın.
  • Total Connect Comfort

    Total Connect Comfort uygulaması internet üzerinden evinizin ısısını kontrol etmenize imkan sağlıyor.