Total Virus Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,425 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

Total Virus Scanner sayesinde dilediğiniz dosya ve bağlantının güvenli olup olmadığını hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Total Virus Scanner, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdaki dosyaları çevrimiçi ortamda taratarak güvenlik riski taşıyıp taşımadıklarını öğrenebileceğiniz kullanımı basit, ücretsiz ve tamamen Türkçe bir uygulama.

Daha çok Windows cihazlarına güvenlik programı kurmayan kullanıcıların tercih ettiği popüler dosya ve bağlantı tarama servisi VirusTotal’ı web tarayıcınızı açmadan kullanabilmenize imkan tanıyan Total Virus Scanner, seçtiğiniz dosya ve bağlantının güvenirliğini 40’dan fazla antivirüs programı ile belirliyor. Çevrimiçi ortamda gerçekleşen kısa bir tarama işleminin ardından dünya genelinde en çok kullanılan antivirüs programlarının dosyanız veya bağlantı hakkında sundukları raporu görebiliyorsunuz.

Alan adları hakkında ayrıntılı bilgi sunma özelliğini de sahip olan Total Virus Scanner’da taratacağınız dosyanın boyutunun en fazla 128 MB olması gerekiyor. Tarama süresi ise eklediğiniz dosyanın büyüklüğüne ve internet bağlantı hızınıza göre değişiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bitdefender 60-Second Virus Scanner

    Bitdefender 60-Second Virus Scanner, ultra hızlı ve ücretsiz virüs tarayıcıdır.
  • Zillya! Scanner

    Zillya! Scanner programı sayesinde bilgisayarınızı tek seferde tam bir virüs taramasından geçirebiliyorsunuz.
  • VirusTotal Scanner

    VirusTotal Scanner, bilgisayarınız üzerinde yer alan dosyalar için VirusTotal üzerinde virüs taraması yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Local Port Scanner

    Local Port Scanner , bilgisayarinizdaki o anki açik portlari listeler.
  • Acer MiraFoto V2009 Scanner Driver

    Acer MiraFoto V2009 Scanner Driverıdır.
  • Acer MiraScan V3423p Scanner Driver

    Acer MiraScan V3423p Scanner Driverıdır.
  • Total War: ROME REMASTERED

    Total War: ROME REMASTERED, ödüllü strateji oyununun 4K grafikler ve oynanış ile yenilenmiş sürümü.
  • COMODO Cloud Scanner

    COMODO Cloud Scanner, bulut bilişim teknolojisi sayesinde bilgisayarınızı çevrimiçi tarayan ve temizleyen bir uygulamadı.