Total War Battles: KINGDOM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,765 TOPLAM İNDİRME

Total War Battles: KINGDOM ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur

Total War Battles: KINGDOM ejer strateji oyunu oynamayı seviyorsanız deneyebileceğiniz bir online strateji oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Total War Battles: KINGDOM, Total War serisine "free to play" sistemini getiriyor. Oyunun hikayesi bizi 10. yüzyıla taşımakta. Bu yüzyılın kaos içindeki ortamına dahil oluyoruz ve savaşlar nedeniyle harabeye dönmüş dünyada kendi yolumuzu çizmeye çalışıyoruz. Oyuna genç bir soylu olarak başlamaktayız. Temel hedefimiz ise topraklarımızı geri almak ve krallığımızın bayrağını dalgalandırmak. Bu iş için ilk olarak kendi ordumuzu kurmamız gerekiyor ve sonrasında taht mücadelesine girişmemiz gerekiyor.

Total War Battles: KINGDOM'da kendi krallığımızı kurmak için çevremizdeki toprakları keşfediyoruz, vahşi doğayı üretim alanlarına çeviriyoruz ve kaynak toplayarak krallığımızın sınırlarını güçlendiriyoruz. Zamanla krallığımıza yeni şehirler ekleyerek genişliyoruz.

Total War Battles: KINGDOM güzel grafiklere sahip olsa da savaş sistemi ve oynanış yapısı kullanıcılardan negatif yorumlar almakta. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Service Pack 2 yüklü Windows Vista işletim sistemi
  • Çift çekirdekli Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2 işlemci
  • 2 GB RAM
  • 512 MB Intel HD4000, Nvidia Geforce 430 veya ATI Radeon HD4650 ekran kartı
  • DirectX 9.0
  • 2 GB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Total War Battles: KINGDOM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
348 MB DOSYA BOYUTU

Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Total War Battles: KINGDOM yıllardır bilgisayarlar için farklı oyunları yayınlanan Total War serisini mobil cihazlarımıza taşıyan bir strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Total War Battles: KINGDOM'da oyuncular kendi krallıklarının hükümdarı olarak diğer krallıklar üzerinde kontrol sağlamaya ve güçlerini kanıtlamaya çalışıyorlar. Tarafımızı seçtikten sonra oyunda her şeye sıfırdan başlıyoruz. Kendi çiftliklerimizi inşa ediyoruz ve üretimi başlatıyoruz. Sonrasında ise taş ocaklarını ve demirciler gibi birimleri inşa edip kaynak toplamaya ve bu kaynakları işlemeye başlıyoruz. Bu şekilde adım adım krallığımızı büyütüp ordumuzu kuruyoruz ve düşmanlarımıza meydan okumaya başlıyoruz.

Online altyapıya sahip olan Total War Battles: KINGDOM'da oyuncular diğer oyuncularla karşılaşarak savaşabiliyorlar. Taktiksel yeteneklerimizi sergilediğimiz bu savaşlar gerçek zamanlı olarak yapılmakta ve oldukça büyük çaplılar. Total War Battles: KINGDOM bize sahip olduğumuz toprakları da şekillendirebilme imkanı veriyor. Nehirlerin akışını, gölleri ve dağları ihtiyaçlarımıza göre değiştirebiliyoruz.

Cross - platform yapısına sahip olan Total War Battles: KINGDOM'ı dilerseniz mobil cihazlarınızda, dilerseniz bilgisayarlarınızda oynayabiliyorsunuz. İstediğiniz cihazda oyuna kaldığınız yerden devam edebilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

Total War Battles: KINGDOM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
259 MB DOSYA BOYUTU

Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir stareteji oyunudur

Total War Battles: KINGDOM boş vakitlerinizi değerlendirebilmeniz için güzel bir seçenek olabilecek bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz  olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Total War Battles: KINGDOM, bilgisayarlarımızda uzun yıllardır oynadığımız başarılı Total War serisini mobil cihazlarımıza konuk ediyor. Total War Battles: KINGDOM'da oyuna kendi tarafımızı seçerek başlıyoruz. Temel amacımız ise krallığımızı sürekli güçlendirerek en güçlü krallık olmak ve düşmanlarımıza üstünlük sağlamak.

Total War Battles: KINGDOM'da oyun başladıktan sonra çiftliklerimizi inşa ederek üretim faaliyetlerini başlatıyoruz. Bu sayede krallığımızın nüfusunu artırabilmekteyiz. Üretimi başlattıktan sonra madenler gibi ek kaynaklar toplamamız ve bu kaynakları işlememiz gerekli. Bu iş için de taş ocakları ve demirciler gibi yapıları inşa ediyoruz. Bu sayede ordumuzun silah ihtiyacını karşılayabilmekte, daha fazla asker yetiştirebilmekte ve krallığımızı bir adım ileriye taşıyabilmekteyiz. Online altyapıya sahip olan oyunda diğer oyuncularla savaşabilmeniz de mümkün. 

Total War Battles: KINGDOM'u hem mobil cihazlarınızda hem de bilgisayarlarınızda oynayabiliyor, oyuna herhangi bir cihaz üzerinden kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Total War: Three Kingdom

    Total War: Three Kingdom, Creative Assembly tarafından geliştirilen ve SEGA tarafındna dağıtılan bir strateji oyunudur.
  • Total War: ROME REMASTERED

    Total War: ROME REMASTERED, ödüllü strateji oyununun 4K grafikler ve oynanış ile yenilenmiş sürümü.
  • Total War: WARHAMMER

    Total War oyunlarını seviyor musunuz? Peki Warhammer oyunlarını? Bu iki oyunun birleşimi işte karşınızda.
  • Total War: PHARAOH

    Eski Mısır'da geçen Total War: PHARAOH, ödüllü büyük strateji serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Total War: EMPIRE

    Total War: EMPIRE ile kendinizi 18. yüzyılın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.
  • Total War: NAPOLEON

    Total War: NAPOLEON ile kendinizi Napolyon Savaşları'nda bulacaksınız. 
  • Total War: SHOGUN 2

    Siz de hemen Total War: SHOGUN 2 indirin ve Shogun’ları yönetin.
  • Total War: WARHAMMER III

    Üçlemenin son oyunu Total War: WARHAMMER III, Steam'de!