Touchdown Hero: New Season

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Touchdown Hero: New Season, retro görselleri, müzikleri ve ses efektleriyle nostalji yaşatan spor oyunları arasında.

Touchdown Hero: New Season, Windows platformunda hem telefon, hem tablet hem de bilgisayarda oynanabilen evrensel spor oyunları arasında. Ufak boyutlu olmasıyla hemen yükleyip oynamaya başlayabileceğiniz oyunda Amerikan Futbolu’nda sayı yapmanın iki yolundan birini deniyoruz. Deniyoruz diyorum; zira defans oyuncularını geçip sayı bulmak oldukça zor.

Agresif defans oyuncuları arasından sıyrılıp topu saha sonuna kadar getirebilmek amacımız ancak bunu başarmak hiç kolay olmuyor. Beklemediğimiz bir noktadan çıkan, birden üzerimize çullanan rakip oyuncuları farklı yollarla atlatmamız gerekiyor. Şaşırtmaca yaparak, dönerek, çevikliğimiz kullanarak aşılmaz denilen engeli aşıp sayı bulduğumuzda sevinç çığlıkları atıyoruz.

Retro görselleri, müzikleri ve ses efektleriyle daha çok atari döneminin oyuncularını çekeceğini düşündüğüm Touchdown Hero’da oyuncumuzu özelleştirme, mevcut oyuncumuzu değiştirme şansına sahibiz. Aynı şekilde rakip oyuncular da farklılık gösterebiliyor. Farklılık demişken, farklı hava koşullarında oynayabildiğimizi de söyliyim.

Erkan Calp

Touchdown Hero: New Season

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Touchdown Hero: New Season, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz Amerikan Futbolu oyunu.

Touchdown Hero: New Season, retro görselleriyle daha çok eski oyuncuların kalbini çalacağını düşündüğüm spor oyunları arasında. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan ve çok az yer kaplayan oyunda Amerikan Futbolu’nda sayı yapmanın yollarından birini deniyoruz.

Oyunda amacımız rakip oyuncuları atlatarak, son hız durmadan topu karşı sahanın sonuna taşıyıp sayı yapmak. Her Amerikan Futbolu oyuncusu gibi oldukça dayanıklı ve de hızlıyız. Ansızın karşımıza çıkan ve birden fazla sayıda çıkarak bizleri şaşırtan defans oyuncularına takılmamak elbette kolay olmuyor. Topu aldığımız gibi rakip sahaya ilerlemeye başladığımızdan, durma lüksümüz olmadığından ve de karşımıza çıkan oyuncuların yerini kestiremediğimizden çoğu zaman, özellikle de oyunun başında topu kapmamızla rakibin üstümüze çullanması bir oluyor. Tabii ki oynadıkça incelikleri öğrendiğimizden bir noktadan sonra oyun fazla basit kaçmaya başlıyor.

Farklı oyuncularla oynama ve oyuncumuzu özelleştirme imkanı da tanıyan Amerikan Futbolu oyununda kontroller son derece basit. Topla birlikte ilerlemek, rakip oyuncuları geçmek, sayı yapmak için tek yaptığımız parmağımızı sürüklemek.

Erkan Calp

Touchdown Hero: New Season

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
45.1 MB DOSYA BOYUTU

Touchdown Hero: New Season ücretsiz sunulan eğlenceli bir Amerikan futbolu temalı beceri oyunu.

Touchdown Hero: New Season, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.

Amerikan futbolu temasıyla zenginleştirilmiş olan Touchdonw Hero: New Season'ın nasıl bir oyun olduğunu ilk oyunu oynayanlar az çok tahmin edebilir. İlk oyuna göre birkaç yeniliğe sahip olan bu oyunda yine aksiyon odaklı bir macera bizleri bekliyor.

Oyunda yine kuşbakışı bir kamera açısına yer verilmiş. Oyuncumuzu kontrol ederek rakip takımın oyuncularını alt etmeye ve skor yapmaya çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için zamanlamaya dikkat etmemiz gerekiyor. Neyi ne zaman yapacağımıza doğru karar vererek rakip hatlarının arkasına sızıp skora ulaşmak mümkün oluyor. Bazı zamanlarda oyuncumuz özel güçlerini kullanarak rakipleri çok daha kolay ve hızlı bir şekilde geçiyor.

Oyunda 32 farklı takım bulunuyor ve bunların içerisinde bulunan oyuncuları dilediğimiz gibi kişiselleştirebiliyoruz. Takım oyunundan ziyade bireysel bir oyun olduğu için takımın bütününe yönelik stratejiler kullanmak yerine oyunculara yönelik stratejiler geliştirmemiz gerek.

Beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Touchdown Hero: New Season beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

Touchdown Hero: New Season

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Touchdown Hero: New Season, tüm Windows Phone cihazlarla uyumlu Amerikan Futbolu oyunu.

Touchdown Hero: New Season, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz Amerikan Futbolu oyunu. Retro görsellere sahip spor oyunlarına ayrı ilginiz varsa kesinlikle oynamaktan keyif alacağınızı söyleyebilirim.

Oyunda amacınız topu karşı takımın saha sonuna taşıyıp sayı yapmak. Tabii ki öncelikle agresif hareketler sergileyen rakip oyuncuları atlatmanız gerekiyor. Kimi zaman çevikliğinizi kullanarak, kimi zaman topla dönerek, kimi zaman da şaşırtma yaparak karşınıza çıkan ve başınıza üşüşen oyuncuları geçmeye çalışıyorsunuz. Sayı yapmak gerçekten çok zor.

Oyuncunuz kendiliğinden koştuğundan siz sadece yönlendiriyorsunuz ancak rakip oyuncuların ne zaman ve nereden çıkacağı belli olmadığından onları geçip sayı bulmak için üstün performans sergilemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • New Star Soccer 5

    New Star Soccer 5, kendi yıldız futbolcunuzu yetiştirebileceğiniz başarılı bir futbol simülasyonu oyunudur.
  • The Walking Dead - The Final Season

    The Walking Dead - The Final Season, Steam üzerinden satın alabileceğiniz ve uzun süredir beğenilerek oynanan macera oyununun son sezonudur.
  • LEGO Hero Factory Brain Attack

    LEGO Hero Factory Brain Attack eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Hero Online

    Online MMORPG oyunlarının bir yeniside Hero Online, uzakdoğu dövüş sanatları üzerinde ustalaşıcaksınız.
  • Hero Plus

    Hero Plus ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir devasa çok oyunculu rol yapma oyunu
  • Hero Defense

    Hero Defense, farklı özellikleriyle dikkat çeken ve kule savunma türünü seven oyuncuların dikkatini çekebilecek bir strateji oyunudur.
  • Alto's Adventure

    Alto's Adventure, dinamik aydınlatma ve hava efektleriyle dikkat çeken minimal görsellere sahip snowboard oyunu.
  • Real Pool 3D - Poolians

    Real Pool 3D - Poolians internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz ücretsiz bir bilardo oyunu