Toughest Game Ever 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Toughest Game Ever 2, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en zor beceri oyunlarından biri.

Toughest Game Ever 2, dünya genelinde en çok oynanan refleks oyunlarından Hardest Game Ever 2’nin yapımcıları tarafından geliştirilmiş başka bir Android oyunu. Parmaklarınızın yeterince hızlı olduğunu düşünüyorsanız, beni hiçbir oyun çıldırtamaz diyorsanız harika zamanlama ve yüksek hız isteyen bölümler içeren bu oyuna bayılacaksınız.

Dünya genelinde 50 milyon oyuncusu bulunan dünyanın en zor beceri oyunu olarak gösterilen Hardest Game Ever 2’nin yeni oyunu Toughest Game Ever 2’de sinirlerinize hakim olmadan geçemeyeceğiniz 30 mini oyun bulunmakta. Sadece iki butonla veya ekrana dokunarak oynanabilen mini oyunlar arasında rambo yerine geçip adam öldürme, farklı kişiyi bulma, telefona bakma, vampire karşı koyma, karateci çocuk ile egzersiz yapma hamaböceği ezme, gibi kulağa basit gelen ve ilk görüşte “Bu mu zor oyun?” dedirten, kesinlikle uzun süreli oynama için ideal olmayan bölümler yer almakta.

Kısa sürede bağımlılık yaratan zorlu beceri oyununda mini oyunlar kolay, orta ve zor olmak üzere üç şekilde karşınıza çıkıyor. Her zorluk seviyesinde toplam 10 oyun bulunuyor. Hepsinin ortak yanı ise kolay kolay geçilemeyen bölümler içermesi. Hangi zorluk düzeyini seçerseniz seçin sinir olacağınızın garantisini verebilirim. Tabii ki hiç strese girmeden bölümlerin kilidini kolaylıkla açma şansına da sahipsiniz. Ancak bunun için 2TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Toughest Game Ever 2 Özellikleri:

  • Basit iki butonlu oynanış
  • Her biri süper refleks gerektiren 30 bölüm
  • Basit ve bağımlılık yaratan oynanış
  • Oyuna kendi yüzünüzü dahil edebilme
Erkan Calp

Toughest Game Ever 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Toughest Game Ever 2, iOS tabanlı iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz en zor beceri oyunu.

Toughest Game Ever 2, 50 milyon oyuncusu bulunan dünyanın zor oyunu olarak gösterilen Hardest Game Ever 2 oyununun geliştiricileri tarafından hazırlanan bir başka iPhone ve iPad oyunu. Yine zorlu mini oyunlarla bizleri baş başa bırakan yapım reflekslerimizi iyileştirmek için en ideal iOS oyunu.

Android ve iOS platformunda en çok indirilen beceri oyunları arasında yer alan Toughest Game Ever 2, adından da anlayacağınız üzere oldukça zor bir oynanış sunuyor. Her ne kadar bölümler kolay, orta ve zor olarak ayrılmış olsa da en kolay zorluk düzeyindeki oyunlar bile uzun süre oynama ve sabır gerektiriyor.

Sadece iki tuşla veyahut ekrana dokunarak oynanan 30 mini oyun içeren Toughest Game Ever 2’de sinirlerinizi bozacak, mükemmel zamanla gerektiren ve oldukça hızlı olmayı gerektiren mini oyunlar arasında terlikle hamamböceği öldürme, yemek yeme, tuvalet kağıdı sarma, silahla adam vurma, telefon açma, vampire karşı koyma ve daha onlarca farklı oyun yer almakta.

Basit ancak bağımlılık yaratan oynanış sunan Toughest Game Ever 2 oyununda her zorluk düzeyinde toplam 10 oyun yer almakta. Bu noktada oyunun çabuk biteceğini düşünebilirsiniz ancak en kolayda bile tüm aşamaları bitirmek için çok sabırlı ve reflekslerinizin çok iyi olması gerekiyor.

Toughest Game Ever 2 Özellikleri:

  • Basit üç tuşlu oynanış
  • 30 zorlayıcı aşama
  • Kişiselleştirme seçenekleri
  • Basit, bağımlılık yapan oynanış
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hardest Game Ever 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Grumpy Cat's Worst Game Ever

    Grumpy Cat's Worst Game Ever mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Ever After High

    Barbie dünyasınının yeni jenerasyonu Ever After High sonunda mobil cihazlara ücretsiz olarak ulaştı.
  • Ninja Run Game

    Ninja Run Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • The Impossible Game

    The Impossible Game, el becerinize göre başarı elde edeceğiniz ve yanı zamanda hızlı reflekslere sahip olmanız gereken bir Android beceri oyunu.
  • NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game

    NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game, Android akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Squid Game APK

    Squid Game APK, ünlü Netflix dizisinin ilk oyunu Kırmızı Işık Yeşil Işık oyununu oynatıyor. Squid Game oyunu Android telefonlar için ücretsiz!
  • Mussoumano Game

    Mussoumano Game, Mussoumano adında bir karakteri yönettiğimiz zevkli ve zorlu bir koşu oyunudur.