Tower Blocks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,462 TOPLAM İNDİRME

Tower Blocks, popüler ve klasik şehir inşa oyunlarından biri olarak, Androiid cihazlarda oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir oyun.

Tower Blocks, en yüksek kuleleri inşa ederek kendi şehrinizi oluşturacağınız mükemmel Android oyunlarından biri. Farklı kat sayılarındaki kuleleri oyun içerisinde kazandığınız puanlar ile satın alarak inşa etmeye başlıyorsunuz. İnşaat işlemlerinde ne kadar dikkatli ve başarılı olursanız şehrinizin nüfusuda aynı oranda yükseliyor.

Kulelerin inşaatında üstten gelen her katı, düzgün bir şekilde yerleştirmeli ve daha düzgün gökdelenler yapmalısınız. Kendinize ait bütük bir şehir kuracağınız oyunda, bir çok gökdelen inşa ederek en kalabalık şehri oluşturabilirsiniz.

Oyun içerisinde size verilen görevleri yerine getirerek ödüller kazanabilirsiniz. Şık ve sevimli bir arayüzün beraberinde muhteşem animasyonlu efektleri olan oyunu ücretsiz olarak indirerek kendi şehrinizi biran önce inşa etmeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • Township APK

    Township APK, android telefonlarda ücretsiz oynanabilir şehri kurma ve çiftlik oyunudur. Simülasyon türünde Android oyunu oldukça popüler.
  • TheoTown APK

    Android şehir kurma oyunlarından TheoTown, SimCity'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Şehir simülatörü oyunu TheoTown APK internetsiz oynanış sunar.
  • City Island 5 APK

    City Island 5 APK Android şehir kurma oyunları arasında oldukça popüler. Şehir kurma oyunu ücretsiz indirilebilir, internetsiz ve internetli (online) oynanabiliyor.
  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.
  • Holyday City Tycoon

    Kendi şehrinizi kurup kar ederek milyarder olabileceğiniz bir oyun
  • Fruit Tower Blocks

    Fruit Tower Blocks özelliklere çocuklara hitap eden eğlenceli bir kule inşa etme oyunudur.
  • My Country

    Başarılı bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan My Country özellikle şehir kurma oyunlarından hoşlananları epey etkileyecek gibi görünüyor.