Tower Defense Generals TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Stratejinizi yapın ve kulenizi koruyun.

Android telefonlar ve tabletler için optimize edilmiş bu strateji oyununda kule savunun ve aynı zamanda düşman kulelerini hasara uğratın.

Tower Defense Generals mobil cihazlardan oynayabileceğiniz en ilgi çekici Kule Savunma oyunlarından biri! Koloninizi emrinizdeki sayısız kule cephanelerini ve ölümcül silahları kullanarak zırhlı araçlar, tanklar ve savaş dronelerini kullanan ordulara ve diğer tehlikeli düşmanlara karşı savunacağınız destansı bir savaşa hazır olun.

Kıraç topraklarda, buzlarla kaplı bölgelerde ve çöllerde savaşın, farklı kule yükseltmeleri ve özelleştirmelerle kendi savunma stratejinizi oluşturun. Düşman kuvvetlerine kurşun yağdırın, takviye birliklerden yardım isteyin, birliklerinizi komuta edin, en güçlü generalleri saflarınıza katın ve kolonilerinizi düşman istilasından kurtarmak için efsane düşmanlarla mücadele edin.

Ömer Dursun

Tower Defense Generals TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Stratejinizi yapın ve kulenizi koruyun.

Tower Defense Generals mobil cihazlardan oynayabileceğiniz en ilgi çekici Kule Savunma oyunlarından biri! Kıraç topraklarda farklı kule yükseltmeleri ve özelleştirmelerle kendi savunma stratejinizi oluşturun. Düşman kuvvetlerine kurşun yağdırın, takviye birliklerden yardım isteyin.

Koloninizi emrinizdeki sayısız kule cephanelerini ve ölümcül silahları kullanarak zırhlı araçlar, tanklar ve savaş dronelerini kullanan ordulara ve diğer tehlikeli düşmanlara karşı savunacağınız destansı bir savaşa hazır olun. Birliklerinizi komuta edin, en güçlü generalleri saflarınıza katın ve kolonilerinizi düşman istilasından kurtarmak için efsane düşmanlarla mücadele edin.

 Ustalaşabileceğiniz nefes kesen 26 seviyede her biri farklı ortamlarda geçen ve benzersiz oyun zorluk seviyeleri sunan çok sayıda bölümde yer alın.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Classic TD - Tower Defense

    Classic TD - Tower Defense klasik eğlenceyi Android cihazlarınıza taşımaktadır
  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Train Tower Defense

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Tower Defense: Invasion

    Tower Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Defend Your Life Tower Defense

    Gerçek zamanlı bir kule savunma oyunu oynayacağız.