Tower Defense: Infinite War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Tower Defense: Infinite War aksiyon ve stratejiyi birleştiren bir mobil kule savunma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Tower Defense: Infinite War'da bilim kurgu tabanlı bir hikaye konu alınıyor. Oyunda uzak bir geleceğe ve uzayın derinliklerine yolculuk ediyoruz. Toprakları mutantlar ve canavarlar tarafından istila edilen bir koloniyi kurtarmaya çalıştığımız Tower Defense: Infinite War'da heyecanlı anlar ve yoğun aksiyon bizi bekliyor.

Tower Defense: Infinite War'da temel olarak canavarlar bize akın akın saldırırken savunma kulelerimizi kullanarak onları yok etmemiz gerekiyor. Üstümüze saldıran her canavar dalgasıyla işler daha da zorlaşıyor. Bu nedenle canavarları yok ederek kazandığımız kaynakları kulelerimizi geliştirmek için kullanmamız gerekiyor. Hangi savunma kulesini nereye yerleştirdiğimiz de oldukça önemli. Farklı türdeki savunma kuleleri karşılaştığımız düşmanlara göre farklı avantajlar ve dezavantajlarla donatılmış olduğundan düşmanımıza karşı bir strateji belirlememiz gerekiyor.

Başlarda kolay olan Tower Defense: Infinite War, oyunda ilerledikçe zorlaşıyor. Bölümler sırasında ucu ucuna kazandığınız veya kaybettiğiniz savaşlarla karşılaşabilir ve bolca heyecan yaşayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Tower Defense: Infinite War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
35.4 MB DOSYA BOYUTU

Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur

Tower Defense: Infinite War eğer taktiksel yeteneklerinizi güveniyorsanız size zorlu bir test sunacak ve bolca eğlenmenizi sağlayacak bir strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunu olan Tower Defense: Infinite War'da uzayın derinliklerine yolculuk ediyoruz ve korkunç alienlarla savaşarak insanlığı kurtarmaya çalışıyoruz. Uzak bir gelecekte geçen oyunda yeni keşfedilmiş gezegenlere yerleşmeye çalışırken uzaylı yaratıkların saldırısına uğruyoruz ve topraklarımızı savunmak için mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bu iş için ise farklı yeteneklere sahip savunma kulelerimizden faydalanmaktayız.

Tower Defense: Infinite War'da topraklarımızı savunmak için savunma kulelerimizi haritada ihtiyaç duyulan kilit noktalara yerleştirmemiz gerekiyor. Uzaylılar bize dalga dalga saldırmakta. Her yeni dalga bir öncekinden daha kuvvetli olduğu için savunma kulelerimizi de geliştirmemiz gerekiyor. Düşmanları yok ettikçe bu iş için gerekli kaynakları topluyoruz. Sahip olduğumuz kulelerin farklı düşmanlara göre avantaj ve dezavantajları olduğu için kulelerimizi düşmanlarımız göre geliştiriyor ve haritaya yerleştiriyoruz.

Tower Defense: Infinite War'da 5 farklı alanda düşmanlarımızla çarpışıyoruz. Oyunun katıksız bir tower defence oyunu olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Classic TD - Tower Defense

    Classic TD - Tower Defense klasik eğlenceyi Android cihazlarınıza taşımaktadır
  • Tower Defense: Invasion

    Tower Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Field Defense: Tower Evolution

    Field Defense: Tower Evolution'da akın akın saldıran düşman birimlerini etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.
  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Flappy Defense

    Flappy Defense ilginç bir tower defence oyunudur
  • Train Tower Defense

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!