Tower Defense: Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Tower Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.

Tower Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kale savunma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda destansı mücadelelere dahil oluyor ve kendi krallığınızı korumaya çalışıyorsunuz.

Gelişmiş savaş sistemleri, farklı silahlar, zorlu görevler ve gerçekçi atmosfer ile harika bir kale savunma oyunu olarak karşımıza çıkan Tower Defense: Invasion, beş yıldızı sonuna kadar hakediyor. Klasik kale savunma oyunlarıyla benzeşen bir kurguya sahip olan oyunda gerçekçi bir atmosferde inanılmaz savaşlara dahil oluyorsunuz. Kendi krallığınızı inşa ediyor ve rakiplerinize karşı savunma yaparak büyümeye çalışıyorsunuz. Uçaklar, tanklar ve helikopterler de Tower Defense: Invasion oyununda sizleri bekliyor. Birbirinden zorlu görevlere sahip olan oyunda farklı oyun modlarıyla karşılaşıyor ve tüm düşmanlarınızı yok etmeye çalışıyorsunuz. Sürpriz hediyelerin de yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda bölgenizin güvenliğinizi sağlamaya çalışıyor ve farklı güçlendirmelere dayarak daha dayanıklı hale gelmeye çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızı en eğlenceli şekilde değerlendirmenizi de sağlayan Tower Defense: Invasion oyununu sakın kaçırmayın. Savaş oyunlarını seven biriyseniz Tower Defense: Invasion tam size göre.

Tower Defense: Invasion oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tower Defense: Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
798 MB DOSYA BOYUTU

Tower Defense: Invasion, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.

Tower Defense: Invasion, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kale savunma oyunudur. Etkileyici bir atmosferde geçen oyunda bölgenizi savunmaya çalışıyor ve mücadelelerin içerisine girişiyorsunuz.

Etkileyici atmosfere sahip bir kale savunma oyunu olarak karşımıza çıkan Tower Defense: Invasion, gerçekçi ortamı ve gelişmiş silah sistemleriyle dikkat çekiyor. Sahip olduğu özelliklerle gerçek bir savaş ortamını sunan oyunda kendinizi savaşın tam ortasında hissediyor ve eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Birbirinden zorlu görevlere sahip olan oyunda görevlerin üstesinden geliyor ve düşmanlarınızla da mücadele ediyorsunuz. Uçakların ve tankların da yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Bölgenizi korumalı ve geliştirmeler yaparak daha güçlü bir hale bürünmelisiniz. Son derece zevkli olan oyunu çok seveceksiniz.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Tamamı 3 boyutlu grafiklerin yer aldığı oyunda arkadaşlarınızla da mücadele edebilirsiniz. Farklı oyun modlarının ve silahların yer aldığı oyunu sakın kaçırmayın. Savaş oyunlarını seviyorsanız bu oyun çok hoşunuza gidecek.

Tower Defense: Invasion oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Defense: Invasion

    Castle Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Classic TD - Tower Defense

    Classic TD - Tower Defense klasik eğlenceyi Android cihazlarınıza taşımaktadır
  • Field Defense: Tower Evolution

    Field Defense: Tower Evolution'da akın akın saldıran düşman birimlerini etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.
  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Flappy Defense

    Flappy Defense ilginç bir tower defence oyunudur
  • Train Tower Defense

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu