Tower Keepers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Tower Keepers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.

Tower Keepers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aksiyon ve macera dolu savaşların gerçekleştiği oyunda aksiyonun tadına varıyorsunuz.

Kale savunma ve rol yapma oyunlarının birleşimi bir kurguya sahip olarak karşımıza çıkan Tower Keepers, kendi ordunuzu kurup eğittiğiniz ve düşmanlarla mücadele ettiğiniz bir oyundur. Oyunda kendinize kahramanlar ediniyor ve onları eğiterek birer savaş makinesine dönüşmelerini sağlıyorsunuz. 70'den fazla canavar türüyle mücadele ediyor ve 75'den fazla zorlu görevin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Düşmanlarınızı yağmalayabiliyor, gizli nesneleri bulabiliyor ve yeni beceriler keşfedebiliyorsunuz. Ordunuzun gücünü maksimum seviyeye çıkarmak için uğraşıyor ve aynı zamana gerçek zamanlı savaşlara katılabiliyorsunuz. Takımınızı en iyi şekilde oluşturmalı ve önünüze çıkan düşmanları kolayca geçmelisiniz. Oyunda savaşlar bol olduğu için stratejik kararlar almanız gerekiyor.

Birbirinden zorlu görevlere ve harika atmosfere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Karakterleri geliştirebiliyor, silahlandırabiliyor ve özel yeteneklerle donatabiliyorsunuz. Savaşlardan galip çıkmak için son derece dikkatli olmalı ve rakibinizin açık noktalarını kollamalısınız. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunu boş zamanlarınızda tercih edebilirsiniz. Tower Keepers oyununu mutlaka denemelisiniz.

Tower Keepers oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tower Keepers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
196 MB DOSYA BOYUTU

Tower Keepers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.

Tower Keepers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Oyunda kendinize bir ordu topluyor ve kalenizi savunuyorsunuz.

Birbirinden zorlu görevlere sahip bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Tower Keepers, kendinize ordu kurup eğittiğiniz ve kalenizi savunmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda ordunuzu eğiterek güç kazanmalarını sağlıyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. 70'den fazla canavarın olduğu oyunda 75'den fazla görev yer alıyor. Oyunda karakterlerinizi birer birer eğitiyor ve zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Takımınızı en iyi şekilde idare etmeli ve düşmanlarınıza meydan okumalısıınz. Ayrıca oyuna gerçek zamanlı savaşlara da katılabiliyor ve gerçek insanlarla mücadele edebiliyorsunuz. Oyundaki savaşlar yoğun olduğu için stratejik taktikler uygulamanız da gerekiyor.

Rol yapma oyunu ve kale savunma oyunlarını tek bir çatı altında toplayan Tower Keepers'da işiniz bir hayli zor. Hem arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor hemde zorlu görevlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. Eğer savaş oyunlarını seviyorsanız Tower Keepers'ı mutlaka denemeniz gerekiyor. Tower Keepers oyununu sakın kaçırmayın.

Tower Keepers oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tower Dwellers Gold

    Tower Dwellers Gold mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Moon Tower Attack

    Moon Tower Attack mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • Tower Crush

    Tower Crush, Android işletim sistemi kullanan platformlarda oynanabilen bir kule savunma oyunudur.
  • Classic TD - Tower Defense

    Classic TD - Tower Defense klasik eğlenceyi Android cihazlarınıza taşımaktadır
  • Tower Defense: Invasion

    Tower Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Field Defense: Tower Evolution

    Field Defense: Tower Evolution'da akın akın saldıran düşman birimlerini etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.