Toy Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
14,233 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Toy Blast ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.

Toy Blast hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Son zamanlarda bir hayli popüler hale gelen eşleştirme oyunları çizgisinde ilerleyen Toy Blast’ta benzer objeleri yan yana getirip yok olmalarını sağlıyor ve ekrandaki platformu tamamen temizlemeye çalışıyoruz. Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan ve günümüzde milyonlarca kez indirilen Toy Blast apk indir ücretsiz olarak dağıtılıyor. Hem Google Play hem de App Store üzerinde lansmana çıkan uygulama, rengarenk içerikleri ile oyunculara eğlenceli anlar sunuyor. 

Toy Blast Apk Özellikleri

  • Android ve iOS sürüm,
  • Zengin içerik,
  • Birbirinden farklı bulmaca türleri,
  • Renkli grafikler,
  • Ücretsiz,
  • Çeşitli güncellemeler,

Oyun temel olarak çocuklara hitap ediyor. Fakat oyun yapısı itibariyle yetişkinler de keyifle oynayabilirler. En nihayetinde grafikler çocuksu olsa da atmosfer diğer eşleştirme oyunlarıyla aynı. Oyunun en zorlayıcı yönleri arasında limitli hamle sayısı bulunuyor. Bu limit bizi engelliyor ve dilediğimiz kadar hareket edemiyoruz. Bu yüzden ilerisini düşünerek hareket etmeli ve her hareketimizin hesabını yapmalıyız.

Grafik olarak ortaya bir hayli iyi bir performans koyan Toy Blast’ta yer alan her öğe çocukların hoşuna gidecek şekilde tasarlanmış. Eğer siz de eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Toy Blast’ı denemenizi öneriyorum. Ücretsiz olarak indirilip oynanan mobil bulmaca oyunu, basit oynanışi ile her kesimden oyuncuya hitap ediyor. Oyunu hemen indirip oynamanızı öneririz.

Toy Blast Apk İndir

Mobil bulmaca oyunları arasına katılan ve günümüzde milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan Toy Blast apk yükle, ücretsiz yapısı ile oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor. Ülkemizde ve dünya da sevilerek oynanan yapım, renkli grafiklerine ek olarak zengin içerikleri ile Toy Blast apk aldığı yorumlar ile de ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne serdi. Google Play üzerinde 4.4 gibi bir inceleme puanına sahip olan uygulama, 50 milyondan fazla kez indirildi.

 

Emircan Erdoğan

Toy Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
490 TOPLAM İNDİRME
70.7 MB DOSYA BOYUTU

Toy Blast, renkli taşları eşleştirmeye çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Toy Blast, bulmaca oyunlarından hoşlananlar için mutlaka göz atılması gereken seçeneklerden bir tanesi. Hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bu oyun ilk bakışta Candy Crush'ı anımsatıyor fakat grafik konsepti ve atmosfer olarak daha farklı bir yapıya sahip.

Oyunda yerine getirmemiz görev aynı renge sahip olan taşları yan yana getirerek onları yok etmek. Taşları yok ettikçe ortaya çıkan görüntüler ve animasyonlar gerçekten tatmin edici düzeyde. Buna ek olarak kontroller de başarılı bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar ve oyun esnasında herhangi bir probleme yok açmıyorlar.

Toy Blast her yaştan oyunsevere hitap eden bir yapım fakat özellikle çocuklar, içerisindeki oyuncaklardan ve sevimli karakterlerden ötürü bu oyunu daha çok seveceklerdir. Toy Blast'ta onlarca bölüm mevcut ve bu bölümlerin hepsi kolaydan zora doğru ilerleyen bir çizgide sunuluyorlar. İlk baştakiler görece olarak kolay fakat ilerledikçe oyunun gerçek zorluk seviyesiyle karşı karşıya geliyoruz. Neyse ki zorlu bölümleri tamamlayabilmek için kullanabileceğimiz birçok bonus ve güçlendirici seçeneği var.

Oyunun en iyi özelliklerinden bir diğeri de Facebook bağlantı desteği. Bu özelliği kullanarak Facebook hesabımızla oyuna girebiliyor ve puanlarımızı arkadaşlarımızla kıyaslayabiliyoruz. Her ne kadar devrimsel özelliklere sahip olmasa da Toy Blast, eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanların seveceği türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Story Drop!

    Sevilen Toy Story (Oyuncak Hikayesi) karakterleri bir arada
  • Block Blast APK

    Klasik bir blok bulmaca oyunu olan Block Blast APK, aynı zamanda içerisinde çeşitli modlar bulunduruyor.
  • Disney Getaway Blast

    Disney Getaway Blast Android İndir: Gameloft'un yepyeni bulmaca oyunu
  • Toy Mania

    Toy Mania, şekerler ve mücevherleri bir araya getirip patlatarak yok ettiğimiz oyunlara benzer olarak oyuncakları bitirmeye çalışacağımız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Ocean Blast

    Ocean Blast, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu.
  • Toon Blast APK

    Toon Blast APK, çocukların Android telefon ve tablette oynayabileceği bulmaca oyunu.
  • Angry Birds Blast (AB Blast)

    Angry Birds Blast (AB Blast), balon patlatarak kızgın kuşları özgürlüğe kavuşturduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Gloop Blast!

    Gloop Blast!, yaptığınız atışlarla birlike blokları eritmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur.