Toy Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Toy Defense eğlenceli bir kule savunma oyunudur

Toy Defense size heyecan dolu bir strateji oyunu tecrübesi yaşatacak bir mobil kule savunma oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Toy Defense'de 1. Dünya Savaşı'nda geçen bir hikaye konu alınıyor. Oyunda düşmanlar durmaksızın bize saldırırken topraklarımızı savunmaya ve savaştan galip çıkan taraf olmaya çalışıyoruz. Düşmanımızın ataklarını engellemek için ise savunma kulelerimizi kilit noktalara kuruyoruz, kaynak kazandıkça geliştiriyoruz ve yeni kuleler inşa ediyoruz.

Toy Defense farklı oyun modlarıyla oyunculara zengin bir içerik sunuyor. Oyunun klasik senaryo modunu kendi başınıza oynayabileceğiniz gibi Co-op modunda ortak düşmanlarınıza karşı arkadaşlarınızla birlikte savaşabiliyorsunuz. Kule savunma oyunlarında nadir rastlanılan bu özellik sayesinde oyun daha da eğlenceli hale geliyor. Ayrıca oyundaki turnuva modu da oyunculara bitmek bilmeyen bir mücadele sunmakta.

Toy Defense'de farklı coğrafyalarda geçen 90 bölüm yer alıyor. Eğer 1. Dünya Savaşı'nın heyecanını eğlenceli bir şekilde yaşamak isterseniz Toy Defense hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Toy Defense

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Toy Defense zengin içerik sunan bir kule savunma oyunudur

Toy Defense bizi 1. Dünya Savaşı'na taşıyan eğlenceli bir mobil strateji oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz kule savunma oyunu türünde bir strateji oyunu olan Toy Defense'de 1. Dünya Savaşı'nda düşman saldırılarına karşı topraklarımızı korumaya çalışıyoruz. 1. Dünya Savaşı atmosferini başarılı bir şekilde yaşatan oyunda tarihi savunma silahlarının orjinallerine sadık kalınmış.

Toy Defense'de temel amacımız topraklarımızı istila etmeye çalışan düşman ordularını doğru stratejiyi kullanarak mağlup etmek. Bu iş için savunma kulelerimizi ihtiyaç duyulan noktalara konumlandırıyoruz. Düşmanları yok ettikçe kazanacağımız kaynaklarla kulelerimizi geliştiriyoruz ve daha çok sayıdaki daha güçlü düşmanlarla baş edebiliyoruz. Toy Defense isterseniz tek kişilik oynayabileceğiniz, isterseniz arkadaşlarınızla birlikte co-op modunda ortak oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunun çok oyunculu modunda arkadaşlarınızla birlikte ortak stratejiler geliştirerek ortak düşmanlarınızla savaşmaktasınız. Oyundaki turnuva modu da oyunculara sürekli yeni mücadeleler sunuyor.

Toy Defense 90 adet haritada farklı coğrafyaları ziyaret etmekteyiz. Retina ekran desteği sunan Toy Defense iOS cihazlarınızda tatmin edici bir görsel kalite sunmakta.

Can Erdil Şentürk

Toy Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
230 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Toy Defense, popüler kule savunma oyunları arasında ve Windows Phone'da da ücretsiz.

Toy Defense, Windows Phone cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kule savunma oyunları arasında ve oldukça kaliteli bir yapım. 1. Dünya Savaşı atmosferini yeniden oluşturan yapımda oyuncak askerleri kontrol ediyor, düşman birliklerine geçit vermemeye çalışıyorsunuz. Askerler oyuncak olmasına rağmen kendinizi gerçek bir savaşın ortasındaymış gibi hissedeceğiniz oyunun çoklu oyuncu desteği de bulunmakta.

Popüler kule savunma oyunları arasında kendisine yer bulan Toy Defense, Windows Phone platformuna gelse de oynasam dediğim yapımlar arasında. Windows Phone 8 ve üzeri tüm cihazlarda akıcı bir oynanış sunan yapımda adından da anlayacağınız üzere birliklerimiz oyuncaklardan oluşuyor. Farklı yeteneklere sahip oyuncak askerleri harita üzerinde stratejik noktalara yerleştirerek (Birlikleri yerleştireceğiniz noktalar önceden belirlenmiş yeşil alanlar) düşman birliklerinin üssümüze giriş yapmasını önlemeye çalışıyorsunuz. Savuşturduğunuz her düşman para kazandırıyor ve sanal parayı kullanarak yeni birlikler üretebiliyorsunuz. Savunma birlikleri çok az sayıda olduğundan iyi seçim yapmanız gerekiyor. Kimileri sadece hava / kara saldırılarını engellerken, kimileri hem hava hem de karadan gelecek saldırıları engelleyebiliyor.

Dünyanın farklı noktalarından 70’den fazla görevi tamamlamamızı isteyen oyunda askerlerde rütbe atma olayı da unutulmamış. Rütbesi fazla olan askerler tahmin edeceğiniz üzere düşman birliklerini daha hızlı savuşturuyor. Tabii ki askerlerin yeteneklerini geliştirmeniz de mümkün. Tüm bunların gerçek para harcamadan da yapılabiliyor olması ise harika.

Kuşbakışı kamera açısı ile oynanış sunan Toy Defense, bolca boş vaktiniz varsa oynayabileceğiniz harika bir kule savunma oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Defense 2

    Toy Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğeniz başarılı bir kule savunma ve savaş oyunudur.
  • Toy Defense 3: Fantasy Free

    Meşhur Toy Defense serisinin üçüncü oyununda ikinci dünya savaşı atmosferine veda edin ve fantastik çağların efsane kadrosunu oluşturun.
  • Toy Rush

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Zombie Defense

    Zombie Defense eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Frontier Defense

    Frontier Defense, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Warrior Defense

    Warrior Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur