TrabeePocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
805 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

TrabeePocket uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan gezilerinizin bütçesini daha kolay bir şekilde inceleyebiliyorsunuz.

TrabeePocket uygulaması, gezginler için hazırlanmış bir Android kişisel finans ve bütçe hazırlama uygulaması olarak karşımıza çıktı ve özellikle yurtdışı gezilerinde sık sık yaptığı harcamaların ucunu kaçıran kullanıcılara yönelik olarak hazırlanmış. Ücretsiz olarak sunulan ancak bazı özellikleri için satın alma seçeneklerinden faydalanmanızı gerektiren uygulama, ne kadar paranız kaldığını tek tek saymanıza gerek bırakmadan size tüm gerekli detayları sunabiliyor.

Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken gezinize bir isim vermek ve daha sonra geziye dahil olan bütçenizi girmek. Bütçeniz bir defa belirlendikten sonra artık her yaptığınız harcama bu bütçeden düşülecek ve ne kadar paranız kaldığını görebileceksiniz. Tabii ki bu iş için harcamalarınızı düzenli olarak girmeniz gerektiğini de unutmayın. Dilerseniz kredi kartınızı da bu harcamalara dahil edebiliyor yahut onu hiç işin içine katmadan devam edebiliyorsunuz.

Satın alma seçenekleriyle birlikte çoklu para birimi desteği, kendi ülkenizin para birimine dönüştürme, kategoriler, rapor tutma gibi bazı ek seçenekler de açılıyorlar ancak bunlara her zaman ihtiyaç duymayacağınız için ücretsiz sürümün gezi ekonomisini yönetmekte yeterli olacağını düşünüyorum. Uygulamanın arayüzü ve işlevleri de bu kayıtların düzgün tutulabilmesi için oldukça kolay kullanılır bir yapıda hazırlanmış.

Tabii ki yurtdışında internet bağlantınızın olmama ihtimali bulunduğu için TrabeePocket'ın temel işlevlerinin hepsi internetsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Lakin para birimi dönüştürme gibi bazı işlemler için bağlantı gerekmesi sizi bir kaç özellikten mahrum edebilir. Yine de sık sık gezi ve seyahatlerinin maddi kayıtlarını daha iyi tutmak isteyenlerin göz atmadan geçmek istemeyeceklerine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

TrabeePocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
8.7 MB DOSYA BOYUTU

TrabeePocket ile iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak gezi bütçelerinizi oluşturabiliyorsunuz.

TrabeePocket uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının yurtiçi yahut yurtdışı gezilerinde sahip oldukları bütçeyi daha kolay bir şekilde yönetebilmek amacıyla kullanabilecekleri ücretsiz kişisel finans ve gezi bütçesi uygulamaları arasında yer alıyor. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan ve gezilerinizde maddi kaynaklarınızı daha kolay yönetmenize yardımcı olan uygulamanın bazı özellikleri uygulama içi satın alma seçenekleri gerektiriyor ancak temel özelliklerinin çoğu kullanıcı için yeterli olacağına inanıyorum.

Uygulamayı kullanırken gezinizin tam bütçesini girebiliyor, daha sonra harcamalar yaptıkça bu harcamaları ana bütçeden düşebiliyorsunuz. Tabii ki daha sonra parça parça hangi şeylere ne kadar harcadığınızı görme ve inceleme imkanınız da mevcut. Kredi kartınızı da harcamalara dahil edebilmeniz sayesinde cebinizde para kalsa bile ana bütçenizi aşmayacağınızdan da emin olabiliyorsunuz.

Ücretli satın alma seçeneklerinin sağladıkları avantajları ise kısaca listelemek gerekirse;

  • Kendi para biriminize dönüştürme
  • Çoklu para birimi desteği
  • Kişiselleştirilebilir kategoriler
  • Harcama raporu
  • PDF ve CSV formatlarında rapor kaydetme

Çalışması esnasında pek çok özelliği için internet bağlantısı gerektirmeyen uygulama, böylece yurtdışındaki internet sorunlarında da kesintisiz bir şekilde kullanılabiliyor. Fakat döviz dönüştürme ve hesaplama gibi bazı işler için bağlantı gerekeceğini de aklınızdan çıkarmayın.

Gezi bütçelerini kolayca yönetmek isteyen kullanıcıların göz atmadan geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Türkiye Finans Mobil Şube

    Türkiye Finans Mobil Şube ile bankacılık işlemlerinizi her an, her yerden, güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.