Train Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Tren vagonları üstünde geçen ücretsiz bir sonsuz koşu arıyorsanız Train Runner aradıklarınızın tümünü veriyor.

Sonsuz koşu oyunu sevenlere minimalist grafiklerle merhaba diyen bir başka mobil oyun da Train Runner. Android cihazınız için yapılmış bir oyun olan Train Runner, isminden de anlayacağınız gibi, tren üzerinde refleklerinizi ve sabrınızı sınadığınız bir oyun. Gece treninde aksiyon dolu bir etap koşusuna girdiğiniz bu oyunda basit de olsa güzel olan görsellerden bahsetmekte fayda var. Oyunun bir başka ilginç yanı ise dik ekran açısıyla oynanıyor olması. Bu nedenden ötürü haritanın çok ilerisini göremiyorsunuz.

Kontrol seçenekleri çok kapsamlı olmasa da kendiliğinden koşturan çöp adamınızın zıplaması için ekranın herhangi bir yerini tıklıyorsunuz. Byük beklentilerle yaklaşmadığınız müddetçe eğlenceli bir vakit geçirebilirsiniz. Puan odaklı bir oyun oynadığınızı düşünecek olursanız daha fazlasını kazanmak için hırs yapıp azimle oynama ihtimaliniz de yüksek olacaktır.

Ücretsiz bir sonsuz koşu arıyorsanız ve şimdiye kadar oynadıklarınız sizi kesmediyse öğrenmesi kolay ama uzmanlaşması güç olan bir oyun olarak Train Runner'ı deneyebilirsiniz.

Alper Çetiner

Train Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Tren vagonları üstünde geçen ücretsiz bir sonsuz koşu arıyorsanız Train Runner aradıklarınızın tümünü veriyor.

Sonsuz koşu oyunlarına doyamıyorsanız iPhone ve iPad cihazlarınız için biçilmiş kaftan bir oyun olan Train Runner ile buluşmanızın vakti belki geldi de geçiyordur. Minimalist grafiklerle hazırlanmış bir oyun olan Train Runner, isminin de bize anlattığı gibi, tren vagonlarının üstünde geçen aksiyon dolu bir koşu macerasını sahneliyor. Yeterince iyi refleksleriniz ve yeterince güçlü sabrınız varsa bu maceraya da atlayıp nasıl bir demirle işlendiğinizi gösterebilirsiniz. Sıradışı bir oyun olsun istiyorsanız, bu oyunda ekranı dik açıyla tutarak oynuyorsunuz. Bu nedenle ileride yer alan engelleri yeterince iyi göremiyor olsanız da durum çok büyük bir oyun zevkini kaybetmenize neden olmayacaktır.

Kontrol seçenekleri son derece sade olan oyun sizden tek bir beklentiyle geliyor. Karakteriniz kendiliğinden koşan serseri bir mermi gibi ama engellere toslamaması için sizin doğru zamanlamalarda zıplamanız gerekiyor ve bunu gerçekleştirebilmek için ekranın herhangi bir yerini tıklamanız yeterli olacaktır. Puan odaklı bir oyun mekaniğiyle karşı karşıya olduğumuz düşünülecek olursa biraz hırs yapıp oyunu elinizden düşürememe ihtimaliniz de çok olası.

Tamamen ücretsiz bir sonsuz koşu oyunu oynamak için gönlünüzde hala hazır bir yer duruyorsa Train Runner sizi pişman etmeyecektir. Yine öğrenmesi çok kolay ama uzmanlaşması dünya azabı olan bir oyun ile karşı karşıyayız.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Totem Runner

    Totem Runner, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.
  • Skyrise Runner

    Skyrise Runner Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sidescroller oyun.
  • Dissident: Survival Runner

    Dissident: Survival Runner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Temple Train Game

    Temple Train Game rakiplerini geçmek için daha fazlasını sunması gereken bir sonsuz koşu oyunu.
  • Chelsea Runner

    Chelsea Runner'da bu kez Chelsea oyuncularıyla koşuyoruz.
  • Line Runner

    Line Runner, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz üzerinde oynayabileceğiniz gerçekten bağımlılık yapan ve zorlu bir aksiyon oyunudur.
  • Anti Runner

    Sonsuz koşu oyunlarından sıkılmış olabilirsiniz ama belki de bu türden intikam almak istiyorsunuzdur. O halde, Anti Runner ile koşuculara angel olun.
  • Subway Runner

    Subway Runner mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur