TransferGo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın her yerine para gönderin.

TransferGo, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 47 ülkede kullanılan hızlı, ucuz ve güvenli para gönderme uygulaması. Dünya genelinde 600.000’in üzerinde kişinin kullandığı para transferi uygulaması ile para gönderme saniyeler içerisinde gerçekleşiyor. Hem de para transfer aşamasında sürpriz masraflarla karşılaşmıyorsunuz.

Dünyanın her yerine para transferi yapabileceğiniz bir Android uygulaması arıyorsanız TransferGo’yu indirip denemenizi tavsiye ederim. Türkiye’den yurt dışına, yurt dışından Türkiye’ye para göndermenin en hızlı ve kolay yolu diyebilirim. Paranızı gönderdikten sonra 30 dakika içerisinde alıcıya teslim ediliyor. FCA tarafından denetlenene ve HMRC tarafından kontrol edilen lisanslı bir yetkili ödeme kuruluşu olduklarından gönderimler en yüksek düzeyde gerçekleşiyor. İşlem boyunca gönderiminizin durumuna ilişkin bildirimler de alabiliyorsunuz.

TransferGo Özellikleri:

  • Süper hızlı para gönderme (Saniyeler içinde gönderme, 30 dakikada teslim)
  • Açık ve şeffaf (Gizli ücret yok, ödenen toplam tutarı görme, döviz kuru riski yok)
  • Son derece güvenli (Tam kontrol ve transfer durumu güncellemeleri, bankalar kadar güvenli, lisanslı ve yetkili ödeme kuruluşu)
  • Ücretsiz para gönderme
  • Müşteri desteği
  • Bankalardan %90 daha ucuz

TransferGo ile bu ülkelerden para gönderebilirsiniz: Avusturya, Belçika, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Monako, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, İngiltere

TransferGo ile bu ülkelere para gönderebilirsiniz: Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İrlanda, İsrail, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Norveç, Filipinler, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, Ukrayna, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri

Erkan Calp

TransferGo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
107.1 MB DOSYA BOYUTU

Telefondan dünyanın her yerine hızlı, ucuz, güvenli para transferi: TransferGo

TransferGo, iPhone’unuzdan dünyanın her yerine para transferi yapmanızı sağlayan bir mobil uygulama. Telefondan para göndermenin en hızlı ve kolay yolu diyebilirim. Üstelik bankalardan %90’a kadar daha ucuza mal oluyor. Bazı ülkelere ücretsiz para transferi yapabiliyorsunuz. Sürpriz masraflar da yok!

Dünya genelinde 600.000’den fazla kişinin kullandığı uluslararası para transferi uygulaması TransferGo, yurt dışından Türkiye’ye Türkiye’den yurt dışına para transferi yapmanın hızlı, ucuz ve güvenli yolu. Türkçe dil desteğiyle gelen para gönderme uygulamasıyla paranızı saniyeler içerisinde gönderiyor, yaklaşık 30 dakika içerisinde de paranız alıcıya ulaşıyor. TransferGo, bankaların güvenlik sistemlerini kullandığından para gönderimi güvenli şekilde gerçekleşiyor. Ayrıca transferin durumuna ilişkin bildirimler alıyorsunuz.

FCA tarafından denetlenen, HMRC tarafından kontrol edilen lisanslı bir yetkili ödeme kurumu olan TransferGo, 47 ülkede hizmet veriyor. Avusturya, Belçika, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Monako, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye ve İngiltere’den para gönderebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Preiscoin Wallet

    Preiscoin Wallet, hızlı ve güvenilir bir şekilde para transferi yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Vodafone Pay

    Vodafone Pay, yeni nesil mobil cüzdan uygulamasıdır. Banka hesabına ihtiyaç duymadan 7/24 para transferi ve online alışveriş!
  • Ziraat Mobil

    Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulaması. Ziraat Mobil yükleyerek şubeye gitmeden iban öğrenme, hesap kapatma, para transferi ve diğer işlemleri yapabilirsiniz.
  • Mercado Pago

    Kolay para akışı!
  • Paribu

    Paribu Android uygulaması ile kripto para alıp satabilirsiniz.
  • Para Gönder

    Para Gönder, Akbank hesabınız veya kredi kartınız üzerinden para göndermenizi sağlayan Akbank'ın resmi para Android para gönderme uygulamasıdır.
  • Coinzo

    Coinzo, kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenli ve yerli kripto para borsasıdır.
  • Matriks Mobil IQ: Borsa Döviz

    Canlı borsa döviz ve kripto para takibi yapılabilen Matriks Mobil IQ'da birçok farklı hizmete ulaşabilirsiniz.