TransferWise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

TransferWise, yurt dışına en az kesintiyle ve kolayca para ytaırmak isteyenlerin kullanabileceği bir Android uygulaması.

TransferWise, sürekli yurt dışına para gönderen fakat kesintilerden bıkmış olan Android kullanıcılarının tercih edebileceği yeni ve yararlı bir servis. Eğer sürekli yurt dışına para gönderiyor ya da yurt dışından para alıyorsanız, kesintileri minimuma indirmek için TransferWise uygulaması ile bu servisten yararlanabiliyorsunuz.

Bankaların kesmiş olduğu hem görünen hem de görünmeyen kesintiler yüzünden yurt dışından gelen paralarınız üzerinde büyük eksiklik olabiliyor. Bunun nedeni bankaların para transfer işlemini zaman zaman birden çok aracı kurum ile yapması. Bu aracı kurumların kesintileri ile birlikte yaytırdığınız tutar üzerinde büyük bir düşüş yaşabiliyor. Bunun önüne geçen TransferWise uygulaması, gerçek zamanlı kurları baz alarak tüm ipara transferi işlemlerinizi yapabiliyor ve böylece bankalara göre ödeyeceğiniz kesintilerden yüzde 90'a varan oranlarda tasarruf yapmanızı sağlıyor.

Uygulamanın Özellikleri:

  • Yurt dışına en düşük kesintiler ile para gönderme imkanı
  • Bankalara göre yüzde 90 daha ucuz
  • Gizli bir şekilde alınan ve hesap bakiyelerinde görünmeyen kesintilerden kurtulma
  • Kullanımı kolay
  • Hızlı para gönderimi

Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınıza yada çocuğunuza para göndermek, paranızı farklı bir ülkedeki banka hesabınıza taşımak, başka ülkedeki bir faturayı ödemek ya da yurt dışındaki borçlarınızı ödemek için kullanabileceğiniz WiseTransfer uygulamasını Android telefon ya da tabletlerinize indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Özellikle sıklıkla yurt dışına para transferi yapıyorsanız, WiseTransfer karlı çıkmanızı sağlayacaktır.

Barış YANIK

TransferWise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
9.4 MB DOSYA BOYUTU

TransferWise, yurt dışına para gönderirken bankalara göre çok daha az kesinti yapan başarılı bir iOS para transferi servisi.

TransferWise, hem Android hem de iOS platformlarında hizmet veren bir para transferi uygulaması. Yurt dışına para göndermek isteyen iPhone ve iPad sahiplerinin kullanabileceği uygulama, bankaların uyguladığı yüksek kesintilerden hoşnut değilseniz kesinliklikle denemeniz gereken bir uygulama. Gizlice alınan ve hesap bakiyelerinde görünmeyen kesintilerden kurtulmanızı sağlayan uygulama, bankadan yapacağınız yurt dışı para transferlerine göre ödeyeceğiniz kesintilerde yüzde 90'a varan tasarruf yapmanızı sağlıyor.

Aracı kuruluşları aradan çıkaran ve bankaların almış olduğu kesintileri minimuma indiren TransferWise, sürekli yurt dışı ile çalışan ya da para gönderip para alan kullanıcılar için oldukça ideal bir program.

Paranızı farklı bir ülkedeki banka hesabınıza taşımak, yurt dışında kredi yada fatura ödemek veya yurt dışında yaşayan bir tanıdığınıza para göndermek için kullanabileceğiniz uygulama gerçekten mükemmel çalışıyor.

Henüz yeni olduğu için desteklemiş olduğu ülke sayısı yavaş yavaş artıyor. Fakat belli başlı tüm Avrupa ülkeleri için destek sunuyor. Bu nedenle işinize yarayacağını düşünüyorum.

Bankalardan yurt dışı para transferi yaparken alınan kesintilerden sıkıldıysanız yada sinir oluyorsanız, TransferWise uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize hemen ücretsiz olarak indirip denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • manibux

    Manibux uygulamasıyla çocuklarınıza göndereceğiniz harçlığın kontrolünü sağlayabilmeniz mümkün.