Transformers Rescue Bots: Disaster Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME

Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aksiyon dolu sahnelere sahip olan oyunda engellerden kaçarak dünyayı kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Birbirinden farklı Transformers robotlarının yer aldığı zevkli bir oyun olan Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, engellerle dolu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken bir oyundur. Macera ve aksiyon dolu oyunda dünyayı Dr. Morocco'nun elinden kurtarmaya çalışıyorsunuz. Renkli görsellere ve kolay kontrollere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve tüm engelleri ortadan kaldırmalısınız. Robot ve araba arasında geçişler yapabildiğiniz oyunda yer alan mekanikler de oldukça etkileyici olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda özel güçler kullanabiliyorsunuz. Optimus Prime, Bumblebee ve Quichshadow gibi efsanelerle oynayabileceğiniz Transformers Rescue Bots: Disaster Dash'ı sakın kaçırmayın.

Transformers Rescue Bots: Disaster Dash oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Murat İşçi

Transformers Rescue Bots: Disaster Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
508 MB DOSYA BOYUTU

Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunudur. Engellerle dolu bölümere sahip olan oyunda dünyayı kötülüklerden korumanız gerekiyor.

Aksiyon dolu sahnelere sahip bir oyun olarak karşımıza çıkan Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, birbirinden zorlu bölümleriyle dikkatimizi çekiyor. Macera ve aksiyon dolu bir kurguya sahip olan oyunda dünyayı kötülüklere karşı savunuyorsunuz. Dikkatli olmanız ve insanları kurtarmanız gereken oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Robot ve araba arasında geçişler yapabildiğiniz oyunda yer alan mekanikler de oldukça etkileyici diyebiliriz. Özel güçlerin yer aldığı bu zevkli Transformers oyununu mutlaka denemelisiniz. Optimus Prime, Bumblebee gibi efsane robotları kontrol edebileceğiniz oyunda harika zaman geçirebiliyorsunuz. Eğer Transformers filmini beğenerek izliyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim.

Transformers Rescue Bots: Disaster Dash oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Transformers APK

    Transformers APK Android oyunu robot dövüşü üzerine kurulu. Transformers mobile oyununda da Autobot'lar ve Decepticon'ların savaşı sürüyor.
  • Merge Tower Bots

    Birbirinden güçlü onlarca robot savaşçı ile aksiyon dolu bir mücadelenin içine gireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Transformers: Robots in Disguise

    Transformers: Robots In Disguise Android tablet ve akıllı telefonlarımızda oynayabileceğimiz bir Transformers oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Robot War: Robot Transform

    Robot War: Robot Transform, kendi robotunuzla birlikte savaştığınız bir aksiyon oyunudur.
  • Angry Birds Transformers

    Angry Birds Transformers, Rovio'nun farklı bir oynanış sunan yeni Angry Birds oyunudur.
  • Dustoff Heli Rescue

    Dustoff Heli Rescue bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Rescue Ray

    Rescue Ray, dünyayı kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.