Transformers: Robots in Disguise

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,233 TOPLAM İNDİRME
270 MB DOSYA BOYUTU

Transformers: Robots In Disguise Android tablet ve akıllı telefonlarımızda oynayabileceğimiz bir Transformers oyunu olarak öne çıkıyor.

Transformers: Robots In Disguise, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulduğunu belirtmeden geçmeyelim. Transformers teması üzerine kurulu olan oyunda birbirinden güçlü rakiplerle mücadele ediyoruz.

Oyunda favroi karakterlerimizi seçme şansına sahibiz. Ana karakterimiz olan Bumblebee ile ringe çıkıp rakiplerimizi bir bir aradan çıkartmaya çalışıyoruz. Robot da olsa onun da bir dayanma gücü var. Bu yüzden kendimize iyi bir partner seçmemiz gerekiyor. Zamanı gelince bu karaktere geçiş yapabiliyor ve dövüşe bu şekilde devam edebiliyoruz.

Transformers: Robots In Disguise'da karakterimizi dilediğimiz gibi kişiselleştirme şansına sahibiz. Hem görünüm hem de silah gücü olarak karakteri farklılaştırabiliyor ve daha güçlü bir seviyeye çekebiliyoruz. Karakterimiz sadece robot olarak kalmıyor, istediğimiz zaman onu arabaya da dönüştürebiliyoruz. Gaz verip motor sesi çıkarttıkça rakiplerimizin morali yerle bir oluyor ve savaşta avantaj elde etmiş oluyoruz.

Sonuç olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Transformers: Robots In Disguise, aksiyon dozu yüksek bir oyun arayanların tercih etmesi gereken seçeneklerden bir tanesi

Emircan Erdoğan

Transformers: Robots in Disguise

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
718 TOPLAM İNDİRME
231 MB DOSYA BOYUTU

Transformers: Robots In Disguise iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir Transformers oyunu olarak dikkat çekiyor.

Transformers: Robots In Disguise iPhone ve iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir oyun. Adından da anlaşılacağı gibi Transformers teması üzerine kurulu olan bu oyunda serideki filmlerden tanıdığımız robotları kontrol etme şansına sahip oluyoruz.

Oyundaki temel amacımız rakiplerimizi yenmek. Bunu yapmak amacıyla kendimizi ringe atıyoruz ve rakiplerimizi karşılamaya başlıyoruz. Sırayla gelen düşmanlarla çetin bir mücadelenin içine giriyoruz. Dikkat etmemiz gereken bir nokta var, ana karakter Bumblebee'nin de bir dayanma noktası var. Bu noktaya gelince hemen partnerimizi seçip savaşa devam etmeliyiz. Bu yüzden kendimize güçlü bir yardımcı seçmemiz hayati öneme sahip.

Oyunun en önemli özelliklerinden bir tanesi de karakterlerimizi dilediğimiz gibi kişiselleştirebiliyor oluşumuz. Farklı silahlar ve özellikler ile karakterimizi güçlendirebiliyoruz. Bu sayede ringteki rakiplerimize karşı daha güçlü bir duruş sergileyebiliyoruz.

Transformers'ın vazgeçilmez unsurları arasında yer alan robot-araba dönüşümleri bu oyunda da kullanılabiliyor. Kontrolümüzdeki robotu dilediğimiz zaman arabaya dönüştürebiliyor ve gaz vererek etrafı motor gürültüsüne boğabiliyoruz.

Genel olarak küçük yaştaki oyunseverlere hitap eden Transformers: Robots In Disguise, keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. Gözel hoş gelen grafikleri ve aksiyon dolu oyun yapısıyla birlikte tercih edilmesi gereken oyunlar listesine adını yazdırıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Robots APK

    War Robots APK Android oyununda dev robotlar savaşıyor! Online multiplayer robot savaşları oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Transformers APK

    Transformers APK Android oyunu robot dövüşü üzerine kurulu. Transformers mobile oyununda da Autobot'lar ve Decepticon'ların savaşı sürüyor.
  • Stop The Robots

    Stop The Robots mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Walking War Robots

    Walking War Robots bolca aksiyonm içeren bir mobil savaş oyunudur
  • Clash Of Robots

    Clash Of Robots, Android platformundaki en iyi robot dövüş oyunlarından biri.
  • Robot War: Robot Transform

    Robot War: Robot Transform, kendi robotunuzla birlikte savaştığınız bir aksiyon oyunudur.
  • Mech Legion: Age of Robots

    Mech Legion: Age of Robots, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir robot savaşları oyunu.
  • Tanks vs Robots

    Tanks vs Robots, Android işletim sistemi kullanan telefonlar üzerinde oynanabilen yüksek grafikli bir savaş oyunudur.