Treasure Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Treasure Bounce ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur

Treasure Bounce oyunculara boş zamanlarını keyifli bir şekilde değerlendirme imkanı veren bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Treasure Bounce'da sevimli bir kediciğe katılarak hazine avına çıkıyoruz. Bu renkli maceramızda okyanus ortasındaki adaları, beyaz kumsalları, yağmur ormanlarını ve kumlarla kaplı çölleri ziyaret ederek hazineleri toplamak için mücadele etmekteyiz. Oyundaki temel amacımız ise ekranda gördüğümüz bütün altın düğmeleri topumuz yardımıyla patlatmak.

Treasure Bounce'un bir balon patlatma oyunuyla Zuma karışımı bir yapıya sahip olduğu söylenebilir. Oyun boyunca yukarıda yer alan topu yönetiyoruz ve ekranın ortasındaki düğmelere nişan alarak topu ateşliyoruz. Ekrandaki bütün altın düğmelere topumuz isabet edince onları patlatıyoruz vebölümü geçiyoruz. Bize belli sayıda top atma hakkı verildiğinden dikkatli bir şekilde hesaplama yapmamız gerekiyor. Birden fazla düğmeyi patlattığımızda kombolar yapabiliyoruz ve ekstra puan kazanabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Treasure Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Treasure Bounce mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Treasure Bounce oyunculara keyifli bir hazine avı macerası yaşatan bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Treasure Bounce'da sevimli bir kedi kahramanın hikayesine tanık oluyoruz. Bir hazine avcısı olan kahramanımız okyanus ortasındaki tropik adalarda, beyaz kumsallarda, sık ormanlarda ve çöllerde hazine peşinde koşarken ona katılıyoruz ve maceraya ortak oluyoruz. Bu macerada bize düşen görev ise ekrandaki altın düğmeleri patlatarak hazineleri toplamak.

Treasure Bounce'ın oynanışı bir balon patlatma oyunu ve Zuma karışımı olarak tanımlanabilir. Oyunda ekranın üst bölümünde yer alan topumuzu kullanarak alt taraftaki altın düğmelere nişan alıyoruz ve ateş ediyoruz. Fırlattığımız toplarla ekrandaki bütün altın düğmeleri vurduğumuzda bölümü geçebiliyoruz. Gönderdiğimiz top birden fazla düğmeyi patlatırsa kombo yaparak bonus puan kazanabiliyoruz. Her bölümde belli bir top sayısına sahibiz, bu nedenle atışlarımızı yaparken iyi bir şekilde nişan almamız gerekiyor.

Treasure Bounce yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil oyun.

 

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Run: Treasure Hunters

    Temple Run: Treasure Hunters, hazine avcıları ile bulmacaları çözdüğünüz Android oyunu.
  • Mahjong Treasure Quest

    Mahjong Treasure Quest ile mobil cihazlarınızda Mahjong oyunu oynayabilir, bulmacaları çözerken eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.
  • Treasure Fetch: Adventure Time

    Treasure Fetch: Adventure Time, bir zamanların popüler oyunu Yılan'a benzeyen yapısıyla dikkat çeken eğlenceli bir oyun.
  • PAC-MAN Bounce

    PAC-MAN Bounce, 90'lı yılların en popüler oyunlardan bir tanesi olan Pac-Man'i Android cihazlarımızın ekranlarına getiren eğlenceli ve ücretsiz bir oyun.
  • ONE PIECE TREASURE CRUISE

    ONE PIECE TREASURE CRUISE ünlü animeden uyarlanılan bir mobil oyundur
  • Treasure Match 3

    Treasure Match 3 ile antik kalıntıları bulmaya çalışacağız.
  • Bounce Classic

    Eski zamanların popüler Bounce oyununun modern versiyonu olan Bounce Classic oyununu Android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz.
  • Circle Bounce

    Circle Bounce, topu engellerle dolu daire üzerinde tutmaya çalıştığınız bir Android oyunu.