Trial By Survival

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

Trial by Survival'da zombilere karşı hayatta kalmaya çalışan bir adamın kontrolünü ele alıyoruz.

Trial by Survival, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir zombi avlama oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda masum olduğunu kanıtlamak üzere zombilerin istila ettiği topraklara sürülen bir karakterin kontrolünü ele alıyoruz.

Oyunda yerine getirmemiz gereken belli bir görev yok, sadece mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyoruz. Dünya Savaşı'nın ardından düzenin bozulması ve ortaya zombilerin çıkması sebebiyle içerisinde bulunduğumuz dünya tehlikelerle dolu. Bu yüzden gerekli ekipmanı ve silahlarımızı alarak mücadeleye atılmamız gerekiyor.

Trial by Sruvival'da kuş bakışı kamera açısına yer verilmiş. Karakteri kontrol edebilmek için ekranın iki bölümünü de kullanmamız gerekiyor. Ekrana yapacağımız dokunuşlarla karakterin gideceği yönü ve ateş etme doğrultusunu tayin edebiliyoruz.

Oyunun en hoşumuza giden noktası silah ve ekipman çeşitliliği oldu. Onlarca farklı silah arasından istediğimizi seçebiliyor ve hatta kendi silahlarımızı tasralayabiliyoruz. Bazen silahlar yetersiz kalabiliyor. İşte bu gibi durumlarda da en sadık dostumuz, köpeğimiz devreye giriyor ve zombilerin işini tek hamlede bitiriyor.

Hayatta kalma türü oyunlardan hoşlanıyorsanız Trial by Survival sizi uzun bir süre ekran başına kilitleyecektir. Grafikleri, hikayesi, kontol mekanizması ve sunduğu zengin içerikle sürükleyici bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Emircan Erdoğan

Trial By Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Trial by Survival, zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız aksiyon odaklı bir oyun.

Trial by Survival, iOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerimiz üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Masumiyetini kanıtlaması için zombilerle dolu bölgeye gönderilen bir adamın hikayesine ortak olduğumuz bu oyunda mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Uzun süre boyunca devam eden Dünya Savaşı sonunda çöken medeniyetlerden geriye sadece yıkıntılar ve harap olmuş şehirler kalmıştır. Savaşın ölümcül getirilerinden bir tanesi de insan etiyle beslenen zombilerdir. Karakterimiz gereken ekipmanı ve silahlarını kuşanarak kaos ortamına adım atar ve hayatta kalma mücadelesine başlar.

Oyunda hayatta kalma ve arena olmak üzere iki farklı mod mevcut. Bu modlardan dilediğimizi seçip oyuna başlayabiliyoruz. Trial by Survival'ın en dikkat çekici yanlarından bir tanesi de haritaların sürekli olarak yeniden üretilmesi. Bu özellik sayesinde daima farklı haritalar üzerinde oynama şansına sahip oluyoruz ve bu sayede oyun asla monotonlaşmıyor.

Trial by Survival'da kuş bakışı kamera açısına yer verilmiş. Bu kamera açısı kontrol mekanizmasının rahat işlemesi üzerinde büyük bir etkiye sahip. Karakterimizi ekranın iki yanından parmak kaydırma hareketleri ile yönetebiliyoruz.

Hayatta kalma üzerine kurulu olduğu için oyunda geniş çaplı bir seçenek listesine sahibiz. Ölümcül silahlar tasarlayabileceğimiz gibi yanımıza güçlü bir köpek de alabiliyoruz. Oyun stratejimiz tamamen bize bırakılıyor. Belirli kalıplar içerisinde oynamak yerine tamamen özgür bırakıldığımız için sıkılmadan uzun süre boyunca keyifli bir deneyim yaşayabiliyoruz. Aksiyon dozu yüksek ve zombi temasıyla zenginleştirilmiş bir oyun arayışındaysanız Trial by Survival sizi kesinlikle memnun edecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Minecraft Trial (Deneme Sürümü)

    Minecraft Trial (Deneme Sürümü): Ücretsiz (Bedava) Minecraft oynamak isteyenler için özel sürüm.
  • Rules of Survival

    Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında
  • Dead Spreading: Survival APK

    Dead Spreading: Survival APK ile sürükleyici bir dünyaya giriş yapacaksınız.
  • Zombie Gunship Survival

    Zombie Gunship Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dissident: Survival Runner

    Dissident: Survival Runner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Last Island of Survival

    Android platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Last Island of Survival, sürükleyici bir oynanışa sahip.
  • Shadow Survival: Offline Games

    Shadow Survival: Offline Games, çevrimdışı bir şekilde oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur.
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.