Trials Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
408 TOPLAM İNDİRME

Son derece gerçekçi fizik motoru ve kaliteli grafikleriyle dikkat çeken Trials Frontier, ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Bilgisayar oyunları konusunda haklı bir üne sahip olan Ubisoft'un yakın zaman önce mobil cihazlar için duyurduğu Trials Frontier ne yazık ki sadece iOS cihazlar için mevcuttu. Fakat artık bu durum değişti ve Android kullanıcıları da Trials Frontier'ı ücretsiz olarak indirebilme şansına sahip oldu.

Oyundan bahsetmek gerekirse şu ana kadar denediğim en iyi motosiklet temalı beceri oyunlarından bir tanesi. Oyunun grafikleri gerçekten çok etkileyici. Buna ek olarak başarılı fizik motoru da oyunun başarısını perçinleyen faktörlerden bir tanesi. Trials Frontier'de başarılı olmak istiyorsanız motosikletinize gerekli ayarlamaları doğru bir şekile yapmalı ve hassas bir kontrol becerisine sahip olmalısınız. Tehlikeli rampalarda yapacağınız ufak bir hata düşmenize ve puan kaybetmenize sebep olacaktır.

Trials Frontier 10 muhteşem görünen haritaya ve 70 farklı piste sahip. Buna ek olarak motosikletinizi güçlendirebileceğiniz onlarca upgrade'de bulunuyor. Oyunda ister arkadaşlarınızla yarışabilir isterseniz kendi kendinize rekor denemeleri yapabilirsiniz. Bunlar özellikle becerilerinizi geliştimr konusunda büyük yardımda bulunuyor.

Oyunun temel özelliklerini özetlemek gerekirse;

  • Gerçekçi fizik motoru
  • 10 farklı dünya modellemesi
  • 250 aksiyon dolu görev
  • 50 saatlik oyun deneyimi
  • 9 farklı motosiklet
  • Güçlendirme seçenekleri ve dahası.

Siz de kaliteli ve aksiyon dolu bir motosiklet oyunu denemek istiyorsanız, Trials Frontier mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

Trials Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
409 TOPLAM İNDİRME
94.3 MB DOSYA BOYUTU

Trials Frontier oldukça eğlenceli bir motor yarışı oyunudur

Trials Frontier bize çılgın bir eğlence sunan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerimizde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir motor yarışı oyunudur.

Çıkarttığı başarılı yapımlarla tanınan Ubisoft tarafından yayınlanan Trials Frontier bize heyecan dolu bir yarış tecrübesi sunuyor. Oyunda parlak boyaya sahip yarış motorlarının yerine çamur ve tozla kaplı arazi motorumuza atlıyoruz ve rampalardan uçarak, taklalar atarak yarışta birinci gelmeye çalışıyoruz.

Trials Frontier dümdüz yarıştığımız bir yarış oyunundan ziyade fizik tabanlı bulmacalara dayalı bir yarış oyunudur. Oyunda büyük atlayışlar, akrobatik hareketler yaparken bir yandan da yarışta en önde olmaya çalışmaktayız. Bu nedenle oyun sıkıcı olmaktan uzak bir yapıya sahip oluyor ve bize her yarışta yeni bir heyecan sunuyor.

Trials Frontier geniş bir oyun dünyasına sahip ve her yarışta bu dünyanın bir bölümünü keşfedebiliyoruz. Oyun oldukça kaliteli grafiklerle donatılmış ve göze hoş görünüyor. Oyunda ilerledikçe ve yeni yarışlar kazandıkça motorumuza birbirinden güzel eklentiler yapabiliyor ve motorumuzu güçlendirebiliyoruz. Bu iş için yarışlar esnasında farklı eşyaları da toplayabilmekteyiz. Oyunda bize farklı yarış motrlarını kullanabilme imkanı da veriliyor.

Trials Frontier hem görsel hem de oynanış olarak oldukça eğlenceli bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Road Trip Trials

    Zombie Road Trip Trials oldukça eğlenceli bir aksiyon-yarış oyunudur
  • Truck Trials Driving Challenge

    Truck Trials Driving Challenge, kendinize özel sürüş tarzınız ile birlikte zorlu parkurları geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Elite Trials

    Elite Trials ile keyif dolu yarışlara katılabilirsiniz.
  • Trials Wipeout 2017

    Trials Wipeout 2017, tüm Android telefonlarda akıcı oynanış sunan motosiklet yarışı oyunu.
  • GyroSphere Trials

    GyroSphere Trials, küreyi belirtilen sürede varış noktasına ulaştırmanız gereken zorlu beceri oyunu.
  • Psebay: Gravity Moto Trials

    Psebay: Gravity Moto Trials, eğlence ve macera dolu keyifli yarışlar yapabileceğiniz, güzel bir motosiklet oyunudur.
  • Space Frontier

    Space Frontier, Android telefonda oynayabileceğiniz uzaya roket fırlatma oyunu.
  • Frontier Heroes

    Frontier Heroes'ta Amerikan tarihini konu alan onlarca farklı mini oyun yer alıyor.