Tribe - Video Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Tribe - Video Messenger, dediklerinizi anlayan ve sizi yönlendiren ilginç bir uygulamadır.

Tribe - Video Messenger, Android işleti sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması olarak dikkatleri çekiyor. Oldukça ilginç bir uygulama olan Tribe - Video Messenger ile görüntülü mesajlaşmalar başlatabiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızla yüz yüzeymiş gibi sohbet etmenize imkan sağlayan Tribe uygulaması her seferinde 15 saniyelik videolu mesajlar atmanızı sağlayan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça işlevsel bir uygulama olan Tribe'ın en ilginç yanı ise dediklerinizi anlaması. Uygulamada yer alan algoritmalar dediğiniz cümleleri algılayarak kurduğunuz cümlelerle ilgili olabilecek sayfaları size öneriyor. Örneğin siz bir futbolcu adından bahsettiğiniz zaman uygulama bunu anlıyor ve mesajı açan kişiye o futbolcunun sosyal medya hesaplarını gösteriyor. Aynı şekilde herhangi bir üründen ya da internet sayfasından da bahsettiğiniz zaman aynı sistem çalışıyor ve kullanıcıları o sayfalara yönlendiriyor. 

Oldukça kolay bir kullanımı ve sade bir tasarımı bulunan uygulama özellikle uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla konuşmak için biçilmiş kaftan. Yüksek kaliteli filtreleri de bulunan uygulama ile kaliteli videolar kayıt edebiliyorsunuz. Uygulamanın nasıl işlediğini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Tribe uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tribe - Video Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Tribe - Video Messenger, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Tribe - Video Messenger, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır. İlginç bir uygulama olan Tribe ile videolu mesajlar gönderebiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızla sohbet etmenize yardımcı olan bir uygulama olan Tribe ile 15 saniyelik videolar çekebiliyor ve arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı bir uygulama olan Tribe ile gerçek sohbetin keyfine de varabiliyorsunuz. Ayrıca gelişmiş bir algoritmik sisteme sahip olan Tribe çektiğiniz videolarda cümlelerinizi seçiyor ve cümlelerinizle alakalı linkleri önünüze getiriyor. Örneğin siz bir ürün hakkında arkadaşınıza bir şeyler anlattığınızda uygulama bunu algılayarak o ürünün linklerini size ve arkadaşlarınıza gösteriyor. Kolay bir kullanımı ve hızlı bir arayüzü bulunan uygulama oldukça dikkat çekiyor. 

Oldukça kolay bir kullanımı ve sade bir tasarımı bulunan uygulama özellikle uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla konuşmak için biçilmiş kaftan. Yüksek kaliteli filtreleri de bulunan uygulama ile kaliteli videolar kayıt edebiliyorsunuz. Uygulamanın nasıl işlediğini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Tribe uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tribe

    Tribe uygulamasını kullanarak sadece sizi en yakından tanıyanlarla videolarınızı Android üzerinden paylaşabiliyorsunuz.
  • B Messenger Video Chat

    B Messenger Video Chat, hem tanıdıklarınız ile hem de online olan diğer kullanıcılar ile videolu görüşme ve mesajlaşma olanağı sunan başarılı bir Android iletişim uygulaması.
  • U Messenger

    U Messenger, yazı, fotoğraf, ses ya da video gönderebileceğiniz, oldukça ilginç özelliklere sahip mesajlaşma uygulamasıdır.
  • LEGO Chima: Tribe Fighters

    LEGO Chima: Tribe Fighters kolay bir şekilde oynanabilen eğlenceli bir mobil oyundur
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.