Trine 2: Complete Story

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,443 TOPLAM İNDİRME

Trine 2: Complete Story ile maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz

Trine 2: Complete Story eğer fantastik ve heyecan verici bir maceraya dahil olmak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir platform oyunudur.

Hatırlanacağı üzere kahramanlarımız serinin ilk oyununda yaşadıkları krallığı tehdit eden şeytani güçlerle mücadele edebilmek için Trine adlı gizemli cihazın peşine düşmüşlerdi ve yaşayan ölülerden oluşan ordularla karşılaşarak krallıklarını kurtarmaya çalışmışlardı. Trine 2'de de bu mücadeleye kaldığı yerden devam ediyoruz ve yine heyecan verici bir serüvene dahil oluyoruz.

Trine 2: Complete Story ilk oyundaki yaratıcı oyun yapısını korurken oyuna oldukça güzel yenilikler kazandırıyor. Fizik tabanlı bulmacaları çözdüğümüz bir aksiyon oyunu olan Trine 2: Complete Story'de grafikler yeni nesille tanışıyor ve çok daha yüksek bir görsel kalite bizleri bekliyor. İlk oyundaki gibi 3 farklı kahramanı kontrol ettiğimiz ve aralarında dilediğimiz zaman geçiş yapabildiğimiz oyunda kahramanlarımız için yeni yetenekler oyuna eklenmiş ve bu yetenekler oyuna çeşitlilik kazandırmakta.

İnternet üzerinden veya yerel olarak arkadaşlarınızla birlikte oyunu oynayabilmenize izin veren Trine 2: Complete Story keşfedilecek yeni mekanları ve zengin bir içeriği oyunculara sunuyor. Trine 2: Complete Story'i oynayabilmek için şu sistem gereksinimlerine sahip olmanız gerekli:

  • Windows XP ve üzeri
  • 2.0 GHZ işlemci
  • 1 GB RAM
  • 3.75 GB boş depolama alanı
  • ATI Radeon HD 2400 veya Nvidia GeForce 7600 ekran kartı
  • DirectX 9.0c
  • DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Oyunun demosunu indirebilmek için bu yazımızdaki talimatları takip edebilirsiniz:

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Trine 2: Complete Story

x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,146 TOPLAM İNDİRME
1.6 GB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarda ödüllere doymayan oyun Trine 2 sonunda Android kullanıcılarına tüm ek paketleriyle birlikte geldi.

PC için çıktığında ödüllere doyamayan Trine 2, sonunda Android oyuncularına da bu orjinal oyun deneyimini sunuyor. NVIDIA Shield ve Tegra K1 cihazları için optimize edilmiş olan bu oyun klasiğinde iç farklı kahramanı oynuyorsunuz. Oyunun başlangıcında dinamikleri öğrenmenizi sağlayan Büyücü Amadeus, ve sonraları ortaya çıkan Hırsız Zoya ile Şövalye Pontius'u yöneterek anlatılmamış fantastik maceralara doğru adım atarken masalsı bir dünyanın tüm intişamı gözlerinizi ısıracak. Ateş, su, yer çekimi ve büyünün etkin olduğu fizik motoruna dayalı bulmacalar çözeken bir yandan sidecroller platform oynamanın keyfini yaşayabiliyorsunuz. Oyunda, amacınız kötü goblinlerin yaratmış olduğu huzursuzluğu ortadan kaldırmak. Silahlarınız ve büyüleriniz elbette bu iş için önemli.

Trine 2: Complete Story, PC'de iki parça haline satılan Trine 2'yi ve ek paketi Goblin Menace'i bir arada sunuyor. Dwarven Caverns bölümleri de buna eklenerek PC için çıkmış olan her oyun ilavesi Android kullanıcılarına tek bir pakette servis ediliyor. Sessiz bir ormanda başladığınız maceralar sizi alevler içersindeki bir çöle kadar götürecek, hatta devasa bir solucanın içinde bile dolaştığınız bir bölüm de mevcut. Fiyatı biraz yüksek görünen oyun aslında PC'de de farklı bir fiyata satılmıyor. Oyun keyfine önem veren insanlar için feda edilebilir bir fiyat olsa da oyunun tek zayıf yanı ücreti diyebiliriz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trine 4: The Nightmare Prince

    Trine 4: The Nightmare Prince ile rengarenk bir yolculuğa hazır olun.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Trine 3

    Trine 3 ünlü platform oyunu sersinin son oyunudur
  • Croc's World 2

    Croc's World 2, Super Mario tarzı grafikler ile dikkat çeken kolay ve eğlenceli oynanışa sahip bir platform oyunu.
  • Her Story

    Her Story, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ilginç bir macera/bulmaca oyunudur.
  • Minecraft: Story Mode

    Minecraft: Story Mode, Telltale'in ünlü serilerinde Minecraft'ı konuk ettiği sezonluk bir macera oyunudur.
  • Nioh: Complete Edition

    Nioh: Complete Edition, Dark Souls ve Bloodborne gibi oyunlara benzeyen bir aksiyon RPG oyunu
  • Flightless

    Flightless, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunu