Trivia Türk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Trivia Türk, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür bilgi yarışması oyunudur.

Trivia Türk, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir bilgi yarışması oyunudur. 

Orkan Cep tarafından geliştirilen bilgi yarışması oyunu Trivia Türk, tasarımıyla dikkat çeken yapımlardan bir tanesi. Canlı renkler kullanılarak hazırlanan oyun, sade ara yüzüyle de dikkatlerden kaçmıyor. Kolay kullanımı ve ilginç sorularıyla da oyun, yine kendi türü arasında en dikkat çeken yapımlar arasına girmeyi başarıyor. 

Trivia Türk'e girer girmez sizleri soru kategorileri karşılıyor. Bu kategoriler diğer oyunların aksine, soru tiplerine göre değil; soru sayılarına göre sıralanıyorlar. 25, 50, 75 ve 100 şeklinde sıralanan kategoriler, alacağınız toplam puana da direkt olarak etki ediyorlar.

Örneğin; 50 soru kategorisini seçtiğinizde, karşınızda farklı alanlardan 50 soru geliyor. Bu sorulardan cevapladığınız kadarı size puan olarak geliyor ve ne kadar çok soru cevaplarsanız o kadar fazla puan alıyorsunuz. Fakat 100'lük kategoride cevapladığınız sorularla, 50'lik kategoride cevapladığınız sorular farklı puanlar getiriyor ve en sonunda aldığınız toplam puan farklı oluyor. Böylece böylee puanları topluyor ve kendinize diğer insanlar arasında bir yer buluyor, onlarla kendinizi karşılaştırma fırsatı yakalıyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

Trivia Türk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Trivia Türk, iOS işletim sistemi kullanan cihazlar üzerinde oynanabilen bir tür bilgi yarışması oyunudur.

Trivia Türk, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir bilgi yarışması oyunudur.

Orkan Cep tarafından geliştirilen Trivia Türk, öncelikle renkli tasarımı ile dikkat çekiyor. Göze hoş gelecek renkler ve kullanıcı ara yüzüyle tasarlanan oyun, temelde klasik bir bilgi yarışması oyunu gibi işliyor. Fakat sorular diğer oyunlara göre daha eğlenceli ve beklemediğiniz kadar ilginç.

Oyuna başlar başlamaz karşınıza soru setleri geliyor. Yürmi beş, elli, yetmiş beş ve yüz olmak üzere dört farklı kategoriden soru seçebiliyorsunuz. Ardığınız seçtiğiniz soru setine göre sorular geliyor ve cevaplamaya başlıyorsunuz.

Aldığınız puanlar da yine seçtiğiniz kategoriye göre değerlendiriyor. Yani yüzlük kategori seçtiyseniz, bu kategori içerisinde yüzde kaç doğru bildiğinize göre puan alıyorsunuz. Sonunda aldığınız bu puanlara göre bir sıralamaya giriyor ve diğer insanlar arasındaki yerinizi görebiliyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2: Ücretsiz ve Türkçe bilgi yarışması oyunu
  • Emoji Trivia

    Emoji Trivia uygulamasında, emojilerden oluşan binlerce sorunun cevabını tahmin etmeniz gerekiyor.
  • Melody Monsters

    Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • HQ - Live Trivia Game Show

    Canlı yayına katılın, soruları yanıtlayın, para ödülünü alın.
  • Four Plus

    Türk yapımı süper eğlenceli mobil bulmaca oyunu
  • Trivia Crack

    Trivia Crack, tamamen ücretsiz olarak sunulan ve farklı kategoriler altında toplanmış genel kültür sorularıyla oyunseverleri eğlendiren bir oyun.
  • Trivia Crack Kingdoms

    Trivia Crack Kingdoms, bilgi birikiminize güveniyorsanız mutlaka denemeniz gereken Android bilgi yarışması oyunlarından bir tanesi.
  • Trivia Crack X

    Trivia Crack X, videolu ve resimli sorular hazırlayıp paylaşabildiğiniz bir mobil uygulama.