TRIVIAL PURSUIT & Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

TRIVIAL PURSUIT & Friends, Gameloft imzasını taşımasıyla öne çıkan sosyal ağ destekli soru cevap oyunu.

TRIVIAL PURSUIT & Friends, Gameloft imzasını taşımasıyla platforma öne çıkan online soru cevap oyunu. Windows Phone telefonumuzun yanı sıra bilgisayar veyahut tabletimizde de oynayabildiğimiz bilgi yarışması oyununda onlarca kategoride zorlayıcı binlerce soru bulunuyor. Her hafta özel soruların da dahil edildiği oyun bilginizi sınamak için harika bir seçim.

Quizup tarzı online ve eş zamanlı oynanan soru cevap oyunlarıyla vakit geçirmeyi seviyorsanız TRIVIAL PURSUIT eminim ki çok hoşunuza gidecek. Yiyecek, bilim, teknoloji, spor, sanat, moda ve onlarca kategorinin yanında sezona özel (yılbaşı, cadılar bayramı gibi) soruların yer aldığı oyunda sosyal ağ hesabınıza bağlanarak ister arkadaşlarınızla isterseniz de hiç tanımadığınız kişilerle yarışabiliyorsunuz.

Kendi sorularınızı da ekleyebildiğiniz oyunda verilen süre içerisinde ne kadar fazla soru bilirseniz o kadar puan kazanıyorsunuz ve dünya genelinde, ülkenizde veya arkadaşlarınız arasında sıralamaya girebiliyorsunuz.

Erkan Calp

TRIVIAL PURSUIT & Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
426 TOPLAM İNDİRME

TRIVIAL PURSUIT & Friends, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en iyi soru cevap oyunlarından bir tanesi.

TRIVIAL PURSUIT & Friends, daha önceden de popüler olan fakat yenilenen arayüz ve tasarımıyla birlikte yeniden iddialı bir giriş yapan ücretsiz soru cevap oyunu. 6 farklı kategori altında bilginizi sınayabileceğiniz bu trivia oyununun en güzel özelliği Android telefon ve tabletleriniz ile her yere taşınabiliyor olması. Siz nereye giderseniz gidin sizin yanınızda olacak oyun sayesinde dilediğiniz an soru cevap oyunu oynayabiliyorusnuz.

Her varolan arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz hem de oynayarak yeni arkadaşlar edinebileceğiniz bu oyunda fotoğraflı sorular bile bulunuyor.

4 oyuncus sayısına kadar çıkabileceğiniz bu eğlenceli ve kafa yoran oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Binlerce farklı soru bulunan oyunu hemen ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

TRIVIAL PURSUIT & Friends tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Barış YANIK

TRIVIAL PURSUIT & Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

TRIVIAL PURSUIT & Friends, çok bilgiliyim ve bunu kanıtlamak istiyorum diyenlere yönelik bir iOS soru cevap oyunu.

TRIVIAL PURSUIT & Friends, soru cevap oyunları kategorisine yeni bir soluk kazandıracak hem ücretsiz hem de çok eğlenceli bir iOS oyunu. iPhone ve iPad versiyonu dışında Android versiyonu da bulunan oyunda binlerce farklı soru ve 6 farklı soru kategorisi bulunuyor. Fotoğrafları soruların da yer aldığı oyunda kendinize hangi alanda güveniyorsanız o alanı seçerke başlayabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla ya da diğer online oyuncular ile toplam 4 oyuncuya kadar yarışabileceğiniz bir Trivia oyunu olan TRIVIAL PURSUIT, popüler mobil oyun geliştiricisi Gameloft'a ait. Oynanışından tasarımına kadar kalite kokan TRIVIAL PURSUIT & Friends oyununu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz. Fakat oyun içerisindeki mağazadan alışveriş yapma opsiyonları bulunuyor.

Arkadaşlarınıza meydan okuyarak ne kadar bilgili olduğunuzu gösterebileceğiniz bu yenilenen oyunu bir an önce indirip mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

TRIVIAL PURSUIT & Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

TRIVIAL PURSUIT & Friends, Gameloft'un online oynanan soru cevap oyunu.

TRIVIAL PURSUIT & Friends, Gameloft’un online oynanan soru cevap oyunu. Quizup’a benzerliğiyle dikkat çeken oyunda yüzlerce kategoride binlerce soru bulunuyor. Teknoloji, genel kültür, internet, spor, sanat ve daha onlarca kategoride dünya genelinde insanlarla yarışıyorsunuz.

Bilginizi sınabileceğiniz yarışma oyunlarını oynamak keyif veriyorsa Gameloft’un Windows Phone platformuna da çıkardığı tamamen ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Trivial Pursuit oyununa kesinlikle göz atmanız gerektiğini düşünüyorum. Oyunda farklı kategorilerde onlarca kişiyle birlikte eş zamanlı olarak yarışma şansına sahipsiniz. Süre bazlı oynanan oyunda dilerseniz kendi sorularınızı da hazırlayıp gönderebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Words With Friends

    Words With Friends, dünya genelinde en çok oynanan ücretsiz kelime bulma oyunu.
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush Friends Saga, bilgisayar ve mobil cihazlarda (Android iOS) ücretsiz oynanabilen şeker patlatma oyunu
  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Need For Speed: Hot Pursuit

    Need For Speed Hot Pursuit yarış oyunları arasında vazgeçilmez bir yere sahip bir oyundur
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered

    Need for Speed Hot Pursuit Remastered PC Steam'de! Çılgın araba yarışı oyununda polislerden kaçıyor veya suçluları yakalıyorsunuz.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.