Troll Face Quest: Failman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu

Troll Face Quest: Failman, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Eğlenceli ve zorlu bir mobil bulmaca oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda özenle hazırlanmış bulmacaları çözerek ilerliyorsunuz. Maceradan maceraya koşan iki troll karakteri kontrol ettiğiniz oyunda bilmeceleri çözüyor ve olayları açıklığa kavuşturuyorsunuz. Şakalarla donatılmış olan oyunda zorlu bölümleri de tamamlamanız gerekiyor. Beyninizi zorlayacak zorlu bölümlere de sahip olan oyunda dikkatli olmalısınız. İpuçlarından yola çıkarak ilerleyebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Troll Face Quest: Failman sizleri bekliyor.

Troll Face evreninin yeni oyunlarından bir tanesi olarak nitelendirebileceğim Troll Face Quest: Failman, aynı şekilde hem eğlendirmeye hemde keyifli vakit geçirmenize olanak tanıyor. Eğlenceli ses efektlerinin de bulunduğu oyunda başarısız olan bir adama yardım etmelisiniz. Troll Face Quest: Failman oyununu sakın kaçırmayın.

Murat İşçi

Troll Face Quest: Failman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Troll Face Quest: Failman, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz eşsiz bir mobil bulmaca oyunu olan Troll Face Quest: Failman, Troll Face evrenine yeni katılan bir oyundur. Oyunda şakalar ve komiklikler yaparak ilerliyor, zorlu bulmacaları tamamlamaya çalışıyorsunuz. Zorlu bulmacalara sahip olan oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gerekiyor. Maceradan maceraya koşan iki karaktere yön verdiğiniz oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. İpuçlarından yola çıkarak ilerleyebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Troll Face Quest: Failman sizleri bekliyor.

Eğlenceli bir atmosfere sahip olan oyunda hem keyifli vakit geçirebiliyor hemde beyninizi zorluyorsunuz. Özenle hazırlanmış bölümleriyle dikkat çeken Troll Face Quest: Failman, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Troll Face Quest: Failman oyununu sakın kaçırmayın.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Troll Face Quest: Horror 3

    Troll Face Quest: Horror 3 Android oyununda trollük yaparak bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.
  • Troll Face Quest Internet Memes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Troll Face Quest Internet Memes mobil oyunu, eğlenceli internet trolleriyle sizlere çok şey vaat eden bir tür bulmaca oyunudur.
  • Troll Face Quest TV Shows

    Troll Face Quest TV Shows, Android platformunda seriye dönüşen popüler trolleme oyunu.
  • Troll Face Quest Video Games

    Troll Face Quest Video Games, Android platformunda ücretsiz oynanabilen trolleme oyunu.
  • Troll Face Quest Video Memes

    Troll Face Quest Video Memes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Troll Face Quest Classic

    Troll Face Quest Classic saçmalıklara yeni bir sayfa açıyor.
  • Troll Face Quest: Game of Trolls

    Trollük yaparak bulmacaları çözün.
  • Troll Face Quest Video Games 2

    Düzenbaz şakacılar, yeni trolleme kabuslarıyla sahalara geri döndü.