Troll Impact The Lone Guardian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Prensesi kurtarmak için yola çıkan şövalyeleri engelleyen canavarın rolünü üstlendiğiniz bir aksiyon oyunu.

Japon bir mobil oyun şirketi olan SummerTime Studio tarafından geliştirilen Troll Impact The Lone Guardian prenses kurtarma hikayelerini tersine çeviriyor. Normalde kötü düşmandan prensesi kurtarmanız gereken oyunlarda senaryonun bu noktada terk ettiği hikayeye geri dönüyorsunuz. Oyunda oynadığınız kötü Troll, presesi kaybetmeyi de hazmedemeyeceği için bir intikam yolculuğuna çıkıp istediklerine sahip olmak için tüm gücünü kullanıyor.

Ağırlığınca şiddetin olduğu bu oyunda zıplaya zıplaya ilerleyip rakiplerinizi reçel oluncaya dek ezmeniz gerekiyor. Etrafınızı sarmalayan düşmanın eksik olmadığı bu oyunda herkes kalede muhafaza ettiğiniz prensesi kurtaracak kahraman olmak istiyor. Ucuz kahramanların kısmetinizi çalmasına izin vermediğiniz sürece mutlu bir gelecek sizi bekliyor olacak. Bu sebepler etraftan gelen ne varsa yok etmeniz gerekiyor.

Zırh ve ek teçhizatlarla güçlendirebildiğiniz karakteriniz böylece hem daha dayanıklı oluyor hem de daha iyi sıçrayışlar gerçekleştiriyor. Rakipleri dondurup zehirlemenizi se sağlayan özel yeteneklerin olduğu oyun oynadıkça bağımlılık yapma özelliğine sahip. Bir yandan ücretsiz olması nedeniyle bedava bir tur atmayı herkese tavsiye ediyorum.

Alper Çetiner

Troll Impact The Lone Guardian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Prensesi kurtarmak için yola çıkan şövalyeleri engelleyen canavarın rolünü üstlendiğiniz bir aksiyon oyunu.

SummerTime Studio Japonya'dan fırlayan oldukça ilginç bir oyun şirketi. 15'inci oyunları olan Troll Impact The Lone Guardian da oyun dünyasına olan farklı bakışını yansıtmayı başarıyor. Normalde prensesi kurtaran şövalye rolünde kötü canavarlarla savaştığınız oyunlar varken dengeler bu sefer tersine dönüyor. Oyunda bu kez canavar bir Troll rolünde prensesi koruyup kahraman olmak isteyen sahte şövalyelere diş biliyorsunuz.

Boyunuzu ve kilonuzu konuşturduğunuz oyunda kalede muhafaza ettiğiniz prensese yaklaşmak isteyen kahraman özentilerinin üstüne atlayarak reçele çeviriyorsunuz. Dört yandan akın gerçekleştiren zırhlı birliklerin bu amaçlarına ulaşamaması için sizin de atik olmanız gerekiyor. Olur da karambole prensesin yanına ulaşmak isteyenler arasından biri bunu başarırsa mutlu gelecek hayallerinizi çöpe atmanız gerekecek.

Oyunda kuşanabildiğiniz zırh ve ek teçhizatlar sayesinde daha da güçlenmeniz mümkün. Böylece daha fazla hasar ve dayanıklılıkla birlikte daha uzun sıçramalar da gerçekleştirebileceksiniz. Rakiplere zehirli ve dondurmalı özel saldırılar da gerçekleştirebildiğiniz bu eğlenceli oyun tamamen ücretsiz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Lone Ranger

    The Lone Ranger, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz soluk kesen bir vahşi batı oyunudur.
  • Lone Army Sniper Shooter

    Lone Army Sniper Shooter FPS türündeki oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlere hitap ediyor.
  • Hugo Troll Race

    Hugo Troll Race, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Run Like Troll 2 : Run to Die

    Run Like Troll 2 : Run to Die, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir platform koşu oyunu.
  • The Guardian

    The Guardian Android uygulaması ile İngiliz gazetesinin ödüllü içeriklerini mobilden takip edebiliyorsunuz.
  • Honkai Impact 3rd APK

    Honkai Impact 3rd APK, anime çizgilere sahip aksiyon RGP oyunu.
  • Lara Croft: Guardian Of Light

    Lara Croft: Guardian Of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Call of Guardians

    Guardian olun, çağrıya cevap verin ve oyuncularla çarpışın.