Trolls: Crazy Party Forest!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Trolls: Crazy Party Forest!, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir köy kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Trolls: Crazy Party Forest!, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir köy kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hoş grafikleri ve kolay oynanışı ile özellikle çocuklarınh hoşuna gidebilecek bir oyundur.

Rengarenk bir dünyada geçen Trolls: Crazy Party Forest! oyununda benzersiz köyler oluşturuyor ve sevdiğiniz karakterleri geliştirerek partilere katılıyorsunuz. Kendi köyünüzü inşa edebileceğiniz ve tamamen sizin isteğinize göre gelişen olaylarla karşı karşıya kaldığınız oyunda çok eğleniyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. İlginç yaratıklar, dans eden bitkiler, aktivite merkezleri, benzersiz köyler ve daha nicesiyle Trolls: Crazy Party Forest! oyunu sizleri bekliyor. Troll ailesini de bir araya getirmeye çalıştığımız oyunda ödüllerin de kilitlerini açmaya çalışıyoruz. Ayrıca oyunda arkadaşlarınızın köylerini ziyaret ederek türlü hediyelerin sahibi de olabilirsiniz. Sanal bir dünyada geçen oyunda zevkli zamanlar geçiyorsunuz.

Trolls: Crazy Party Forest! oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Trolls: Crazy Party Forest!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Trolls: Crazy Party Forest!, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir köy kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Trolls: Crazy Party Forest!, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir köy kurma oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden farklı karakterlere sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçiriyorsunuz.

Hoş grafikleri ve kolay oynanışı ile özellikle çocuklarınh hoşuna gidebilecek bir oyun olan Trolls: Crazy Party Forest! ile birbirinden farklı köyler oluşturuyor ve arkadaşlarınızın köylerine misafir olarak gidebiliyorsunuz. Renkli bir ormanda geçen oyunda birbirinden farklı tehlikeler de bizleri bekliyor. İlginç yaratıklar, dans eden bitkiler, aktivite merkezleri, benzersiz köyler ve daha nicesiyle aynı zamanda zorlu bir oyundur. Troll ailesini bir araya getirmeye çalıştığımız oyunda ödüllerinde kilitlerini açıyor ve yüksek puanlara yükseliyoruz. Arkadaşlarınızla zevkli zamanlar geçirmek için oynayabileceğiniz bir oyun olan bu oyunu sakın kaçırmayın.

Trolls: Crazy Party Forest! oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Pool Party

    Crazy Pool Party, sıcak yaz günlerinde kendinizi havuza atmış kadar hissetmenizi sağlayan eğlenceli bir Android havuz partisi oyunu.
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Forest Blast Adventure

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Crazy Hamster Free

    Crazy Hamster Free, kış için gerekli malzemeleri yedeklemeyi unutan hamster ile çıkacağınız macera şeklinde geçen oyun oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Crazy Love Story

    Crazy Love Story, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz evlendirme oyunu.
  • Crazy Dreamz

    Zorlu bölümlerin yer aldığı bir mobil oyun
  • Crazy Rich Man: Sim Boss

    Kendi işletmelerimizi yöneteceğiz.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.