Trucking 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,054 TOPLAM İNDİRME
140 MB DOSYA BOYUTU

Trucking 3D, farklı araçlarla 40'dan fazla görevi tamamlamanız gereken kaliteli bir simülasyon oyunu.

Trucking 3D, farklı araçları kullandığımız simülasyon oyunu ve Game Troopers imzasını taşımasıyla kalitesini gösteren bir yapım. Kamyon, uçak, itfaiye aracı, ambulans dahil 8 aracı sürdüğümüz oyunda 40’dan fazla zorlu görevi tamamlamaya çalışıyoruz.

Windows platformunda farklı türde kaliteli yapımlarla karşımıza çıkan Game Troopers’ın son oyunu Trucking 3D, hem mobil hem de masaüstü tarafta oynanabilecek en iyi sürüş simülasyon oyunu diyebilirim. Görseller gerçekten kaliteli ve oynamaya başladığınızda zor bırakacağınıza eminim. Oyuna geçmem gerekirse; Oyunun adı her ne kadar kamyon kullanmayı akla getirse de birçok aracı sürebiliyoruz. Ambulans, itfaiye aracıyla hayat kurtarmak, kamyonla yük taşımak, yolcu uçağını kullanmak, kardan kapanmış yolu açmak yapabildiklerimiz arasında.

Erkan Calp

Trucking 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Trucking 3D, farklı araçları kullandığınız simülasyon oyunu ve Game Troopers imzasını taşıyor.

Trucking 3D, Game Troopers’ın Windows phone platformuna özel sunduğu kaliteli oyunlar arasında ve yapımcının her oyunu gibi ücretsiz olarak gelen ve tüm telefonlarla uyumlu.

Oyunun adından bir simülasyon oyunu olduğunu rahatlıkla çıkarmak mümkün ancak kullandığımız tek araç kamyon değil. Kamyonla yük taşımanın yanında ambulansla hastaları yetiştirmeye çalışıyor, kardan kapanan yolu açmaya çalışıyor, yangın söndürmeye gidiyor, uçağı kaldırmaya çalışıyoruz.

40’dan fazla bölüm boyunca (6’sı özel görev içeriyor) 4 farklı kamyon 4 özel araç kullanıyoruz. Bu görevlerin çoğu insanların hayatını kurtarmaya yönelik. Arada sırada park etme becerimizi de test eden görevler karşımıza çıkabiliyor. Görevleri tamamlamak çok zor değil. Özellikle de ilk görevlerde nereye gitmemiz gerektiğini gösteren ok işareti çıktığından çok geçmeden oyunu tamamlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D School Bus Simulator

    3D School Bus Simulator, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli okul otobüsü sürme oyunu.
  • Sim Emergency Driver

    Sim Emergency Driver, Unity 3D oyun motoru ile geliştirilmiş simülasyon oyunları arasında ve tüm platformlarda ücretsiz.
  • Boom 3D

    Boom 3D Windows için 3D ses düzenleme aracıdır. Birbirinden farklı ses efektleri bulunan program aynı zamanda herhangi bir kulaklık ile çalışabilir.
  • Sniper 3D Assassin

    Sniper 3D Assassin, Windows PC cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz keskin nişancı türünde popüler oyundur.
  • Pixel Gun 3D: PC Edition

    On yıllık nişancı oyunu olarak karşımıza çıkan Pixel Gun 3D, şimdi Windows platformunda yerini alıyor. Siz de Pixel Gun 3D: PC Edition indirin ve keyifli savaşlara imza atın!
  • 3D Photo Album Screensaver 1.2.0.2

    3D Photo Album Screensaver
  • Rhino 3D

    3D modellemeler yapabilceğiniz kapsamlı bir program.
  • 3D Rad

    3D Rad, 3 boyutlu oyunlar hazırlamak için kod gerektirmeyen basit bir editör.