True Skate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18,810 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

True Skate hem ücretsiz olarak sunulan hem de Tony Hawk's Pro Skater'a benzer özellikleriyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur.

True Skate daha önce iOS versiyonunu incelediğimiz ve gerçekten çok keyif aldığımız bir kaykay oyunu. Android versiyonu da aynı keyfi vermekten geri kalmıyor. Oldukça eğlenceli bir yapıya sahip olan True Skate'de kaykay rampalarında yeteneklerimizi sergileyerek puanlar toplamaya çalışıyoruz.

Oyunun ilk birkaç bölümü tanıtım havasında geçiyor. Kolaydan zora sıralanmış hareketleri teker teker yapıp bitirdikten sonra serbest moda geçiş yapıyoruz. Serbest modda dilediğimiz gibi davranmakta özgürüz. Rampaları, korkulukları ve duvarları kullanarak etkileyici hareketler yapabiliyoruz. Ne kadar komplike hareketler yaparsak o kadar fazla puan alıyoruz.

True Skate'de birkaç farklı kamera açısı mevcut fakat hemen hemen hepsi aynı. En iyi uzaktan gösteren açı çünkü oyun üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmamıza imkan sağlıyor. Gelişmiş dokunmatik kontroller oyundan alınan keyfi artıran faktörler arasında yer alıyor. Buna ek olarak başarılı bir şekilde tasarlanmış bölümler oyun esnasında eğlence miktarını katlıyor.

Daha önce Tony Hawk's Pro Skater oynadıysanız ve benzer bir oyun arayışındaysanız True Skate denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

True Skate

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,840 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

True Skate ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir kaykay oyunu ve son derece gerçekçi bir deneyim sunmakta.

True Skate son zamanların en iyi kaykay oyunlarından bir tanesi. Aslında bu kategoride zaten çok fazla seçenek yok fakat True Skate'in birinciliğe yükselmesi fazla rakibi olsa bile kolay olurdu. Oyun son derece interaktif bir deneyim sunuyor.

Modellemeler Tony Hawk's Pro Skater'ı anımsatıyor ve hemen hemen konsept de aynı sayılır. Fakat bu oyunda herhangi bir karakteri yönetmek yerine kendimizi kaykayın üzerinde buluyoruz. Bu noktada parmaklarınızı bacak gibi düşünebilirsiniz. Kaykaya yerleştirdiğiniz parmaklarınızı kullanarak kaykayı kontrol ediyor ve farklı hareketler yapıyoruz.

Yaptığımız hareketler neticesinde puanlar topluyoruz. Oyunun ilk birkaç bölümü hareketlere ısınma konusunda yardım etmek üzere tasarlanmış. Hareketler ilk başta zor olsa da alışınca çok güzel numaralar yapabiliyoruz. Grafikler ve oyun dinamikleri gerçekten çok iyi. Kontroller oldukça hassas tasarlanmış ve oyun esnasında herhangi bir sorun yaşatmıyor.

Eğer kaykay oyunlarından hoşlanıyorsanız bu oyun kesinlikle oyun klasörünüzde bulunmalı. Ücretsiz olarak sunulan Tru Skate gerçeğe yakın bir kaykay deneyimi sunuyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skate Fever

    Eğlence dolu kaykay oyunu
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Just Skate

    Justin Bieber'ın kaykay oyunu
  • True Color

    Ücretsiz ve anlaşılması kolay bir oyun olan True Color, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sıradışı bir oyun.
  • Stickman Skate Battle

    Stickman Skate Battle, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kaykay oyunu.
  • Shadow Skate

    Shadow Skate, gölge karakteriniz ile birlikte kaykayınıza atlayın ve akrobatik hareketler yaparak puan kazanın.
  • PEPI Skate 3D

    Tony Hawk's Pro Skater'a benzerliğiyle dikkat çeken PEPI Skate 3D son derece keyifli bir yapıya sahip.
  • Real Skate 3D

    Real Skate 3D, Android cihazları üzerinde kaykay sürmek isteyenlerin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android kaykay oyunu.