Turbo Car Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Turbo Car Racing, Android platformu için geliştirilmiş bir araba yarışı oyunu.

Turbo Car Racing, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu olarak öne çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyun saf bir yarış deneyimi vaat ediyor. Gereksiz öğelerden arındırılmış olması oyunun en güçlü olduğu disiplinler arasında.

Oyunda çok sayıda pist mevcut ve bu pistlerin her biri oyuncuların yeteneklerini sonuna kadar sınamak için tasarlanmış gibi duruyor. Daha önce hiç yarış oyunu oynamadıysanız alışmanız biraz zaman alabilir fakat sonrası epey zevkli.

Turbo Car Racing sonsuz oyun yapısına sahip. Yani belirli sayıda tur atmak yerine dümdüz yolda ne kadar yapabilirsek o kadar gitmeye çalışıyoruz. Elbette ne kadar uzağa gidersek alacağımız puan da aynı ölçüde yüksek oluyor. Fakat bunu gerçekleştirmek pek kolay dğeil çünkü yolculuğumuz esnasında karşımıza çok sayıda araç çıkıyor. Yapacağımız herhangi bir kaza başarısız olmamıza yetiyor.

Birbirinden farklı araçlara sahip olan Turbo Car Racing'de araçlarımızı boyayabileceğimiz 9 renk mevcut. Bu sayede oyuncular kendi tarzlarını oyuna yansıtabiliyorlar.

Ücretsiz ve eğlenceli bir yarış oyunu arıyorsanız Turbo Car Racing beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turbo Car Traffic Racing

    Yarış oyunlarındaki yeteneklerinize güveniyorsanız, çarpıcı grafikleriyle başarılı bir sürüş deneyimi sunan Turbo Car Traffic Racing oyunuyla yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.
  • Turbo Racing League

    Turbo Racing League, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir yarış oyunudur.
  • Turbo Toys Racing

    Turbo Toys Racing, çizgi filmlerden esinlenilerek geliştirilmiş bir yarış oyunu.
  • Ace Racing Turbo

    Ace Racing Turbo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Racing in Car 2021 APK

    En gerçekçi araba sürme oyunlarından biri olan Racing in Car 2021 APK birbirinden farklı özellikler ile karşımıza geliyor.
  • Racing in Car APK

    Racing in Car APK, araba içerisinden görüntü ile sınırsız şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunudur.
  • In Car Racing

    In Car Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur