Turbo League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,884 TOPLAM İNDİRME

Turbo League, radyo kontrollü arabalarla oynanan ücretsiz futbol oyunu.

Turbo League, oyuncular yerine radyo kontrollü arabaları kontrol ettiğimiz farklı tarzda bir futbol oyunu. PC platformunda örneğine (Rocket League) rastladığımız yapım, tüm Android cihazlarda akıcı oynanış sunuyor. Daha da güzeli ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabiliyoruz.

Yüksek kalitede görseller sunduğundan 300MB civarında boyuta sahip olan futbol oyununda sahada arabalar kapışıyor. Çocukluğumuzun uzaktan kumandalı arabalarına benzer arabalarla yeşil sahada performans sergiliyoruz. Herkes son derece büyük boyutta olan topu yakalayıp filelerle buluşturma niyetinde olduğundan maçlar çekişmeli geçiyor.

Biri ilk başta seçilebilir toplamda 4 özelleştirilebilir arabanın bulunduğu oyunda online ve tek oyuncu seçeneği var. Online modda kendi oyunumuzu oluşturup arkadaşlarımızı davet edebiliyoruz. Tekli oyuncu modunda da pratik yapma, verilen sürede olabildiğince gol atmaya çalışma ve teke tek kapışma olmak üzere üç seçenek var.

Kamera açısını ve kontrol sistemini dilediğimizce ayarlayabildiğimiz futbol – araba yarışı karışımı oyunda aracın kontrolünü sağlamak çok kolay değilken bir de rakibimizi engellemek, topun kalemize gelişini durdurup karşı kaleye yönlendirmekle uğraşıyoruz. Yön, hızlanma, zıplama, kaydırma butonlarının ekranın alt tarafına yerleştirilmiş olması oyunun zorluk düzeyini hissettiriyor.

Erkan Calp

Turbo League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
371 MB DOSYA BOYUTU

Turbo League, Rocket League gibi arabalarla oynanan farklı bir futbol oyunu.

Turbo League, PC’deki Rocket League oyununu anımsatan futbol – yarış karışımı bir yapım. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla şaşırtan oyunda hem online hem de tek oyuncu modu seçeneği var. iPhone ve iPad’inize indirip radyo kontrollü arabalarla yeşil sahalarda güldüren mücadeleye ortak olmanızı isterim.

Multiplayer modda 3’e 3 maç yapma, tekil modda da zamana karşı, teke tek ve pratik yapma seçenekleri sunan oyunda grafik kalitesi üst düzey diyebilirim. Hem arabaların modellemesi, hem saha, hem de top son derece kaliteli. Bunu belirtmek istedim; zira oyunun boyutu 371MB. Futbol ve yarış oyunlarından keyif alıyor ancak yarışı futbolla bütünleştiren oyunun nasıl bir oynanış sunacağı düşündürüyorsa hiç kafa yormayın; hemen indirip keyfini çıkarın.

Değişik kamera açıları ve kontrol sistemiyle oynamamıza izin veren Turbo League’de hem teke tekte hem de üçe üçte gol atmak hiç kolay değil. Arabanın kontrolünü tam elinize almanız, zıplama – ateşleme, kaydırma gibi hareketleri yerinde kullanmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turbo Racing League

    Turbo Racing League, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir yarış oyunudur.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Disc League

    Disc League, spor tabanlı bir oyun olmasına rağmen, aksiyonun ve temponun düşmemesiyle dikkat çekiyor.
  • Stick Cricket Super League

    Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Rocket League Sideswipe APK

    Rocket League Sideswipe APK, arabalı futbol oyunu. İnternetsiz oynama seçeneğiyle Rocket League Mobile Android telefonlarda.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2024 APK

    Dream League Soccer 2024 APK, yeni görünümü ve yepyeni özellikleriyle birlikte mobil oyuncularla buluştu.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.