Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
183 TOPLAM İNDİRME

Birçok farklı sektörden indirim, kampanya ve fırsatlar cebinizde.

Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat, teknolojiden eğlenceye, aksesuardan mobilyaya, otel rezervasyonlarından araç kiralamaya birçok farklı sektörden indirim, kampanya ve fırsatları takip edebileceğiniz bir mobil uygulama.

Site site dolaşmadan, sokak sokak gezmeden Android telefonunuzdan kolayca her sektörden indirimleri, anlaşmalı markalardan özel fırsatları takip edebileceğiniz güzel bir uygulama Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat. Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin faydalanabileceği harika indirimler, fırsatlar tek bir uygulamada toplanmış. Farklı birçok sektörden dönemsel indirimler, kampanyalar tarafınıza hem bildirimlerle ulaştırılıyor hem de harita üzerinden yakınınızdaki kampanyalar gösteriliyor. Tek dokunuşla (Fırsat kodu al) indirim kodunuzu alıp ilgili siteye giderek veya mağazadaysanız yetkiliye göstererek kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
31.7 MB DOSYA BOYUTU

Birçok farklı sektörden indirim ve kampanyaları kolayca takip edin.

Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat, tanınmış markaların dönem dönem uyguladığı indirim ve kampanyaları takip edebileceğiniz bir mobil uygulama. Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu abonesiyseniz bu uygulama akıllı telefonunuzda kesinlikle olmalı. Mağaza mağaza dolaşmadan, sitelerde kaybolmadan farklı birçok sektörden indirimler, size özel fırsatlar anında cebinizde.

Türk Telekom’un Bi’ Dünya Fırsat uygulamasını iPhone’unuza indirerek hem Türk Telekom müşterisi olarak sadece size sunulan kampanyaları hem de anlaşmalı onlarca markadan indirimleri daha kolay takip etme şansınız oluyor. Eğlence, teknoloji, aksesuar, mobilya, otel rezervasyonu, araç kiralama kısaca hayatınızı kolaylaştıracak avantajlar, indirimler, kampanyalar tek bir uygulamada. Kampanyalardan bildirimlerle haberdar ediliyorsunuz. İsterseniz haritadan da yakınınızdaki kampanyaları takip etme şansınız var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom Selfy

    Faturalı ve faturasız Selfy tarife kullanıcılarına özel kampanyalar Türk Telekom Selfy uygulamasında
  • Türk Telekom Cihaz Danışmanı

    Türk Telekom Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom Mobil Hesap

    Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden 20 binden fazla restoranda mobil ödeme yapabilirsiniz.
  • Türk Telekom Avantaj

    Pek çok markanın size özel kampanyalarını, fırsatlarını ve indirim kodlarını takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom - Online İşlemler

    Türk Telekom Online İşlemler Android uygulaması ile mobil, evde internet ve ev telefonu abonelik işlemleri tek yerden yapılabiliyor.
  • Pokus

    Pokus, Türk Telekom'un dijital cüzdan uygulamasıdır.
  • Türk Telekom Bulut

    Türk Telekom Bulut uygulaması ile dosyalarınızı, rehberinizi yedekleyebilir, bulut ortamda saklayabilirsiniz.
  • Türk Telekom Arabam

    Aracınız ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.