Türk Telekom Selfy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
437 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Faturalı ve faturasız Selfy tarife kullanıcılarına özel kampanyalar Türk Telekom Selfy uygulamasında

Türk Telekom Selfy, faturalı ve faturasız Selfy tarifelerine özel kampanyalar hakkında bilgi alabileceğiniz uygulama. Türk Telekom’un 25 yaş ve altı gençlere özel olarak açtığı Selfy dünyasında dolu dolu tarifeler, kişinin ilgi alanına göre özelleştirilmiş fırsatlar yer alıyor. En yeni kampanyaları takip etmek adına her Selfy üyesinin cebinde olması gereken uygulama olduğunu düşünüyorum.

Türk Telekom’un gençlere özel paketler, tarifeler, kampanyalar, fırsatlarla dolu Selfy dünyasına giriş yapanlar arasındaysanız Türk Telekom Selfy uygulaması da Android telefonunuzda yüklü olmalı. Bol internetli, anlık mesajlaşma uygulamalarında geçerli bedava internet, Google Play hediye kredileri, her hafta sürpriz hediye, faturalı ve faturasız Selfy tarifeleri abonelerinin yararlanabileceği Selfy kampanyalarından sadece birkaçı. Ayrıca Domino’s pizza, ÇiçekSepeti, Idefix ve daha birçok yerde Selfy’e özel kampanyaları bildirimler sayfasından takip edip tek dokunuşla katılabilirsiniz.

Kampanyaları popüler ve kişiye özel olarak ayıran Türk Telekom Selfy uygulaması üzerinden operatör adını da değiştirebiliyorsunuz. Selfy’nin Avatar servisi ile operatör adını değiştirmek oldukça kolay.

Erkan Calp

Türk Telekom Selfy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
45.5 MB DOSYA BOYUTU

Selfy kampanyalarını takip edin.

Türk Telekom Selfy, Selfy üyesi gençlerin telefonunda olması gereken uygulama. Faturalı ve faturasız Selfy tarifelerine özel sunulan kampanyalardan anında haberdar olmanızı sağlayan uygulama, Selfy üyesi herkese açık.

Türk Telekom’un 25 yaş ve altı gençleri aldığı Selfy dünyasında kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. Her hafta bedava internet, konuşmanın dağıtılması, WhatsApp, BiP gibi popüler anlık mesajlaşma uygulamalarında internet paketinin gitmemesi, uygulama mağazalarında geçerli kredi, Domino’s pizza, ÇiçekSepeti, Idefix, Biletix ve daha birçok yerde geçerli indirimler, Selfy cepte faturalı ve faturasız hat abonesi olarak faydalanabileceğiniz kampanyalardan sadece birkaçı. Türk Telekom Selfy uygulaması da en popüler kampanyalar ve size özel tekliflerden anında haberdar ediyor.

Türk Telekom Selfy uygulamasıyla kampanyaları takip etme ve katılma dışında operatör ismini de değiştirebiliyorsunuz. Avatar, operatör adını dilediğinizce değiştirmenize izin veriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat

    Birçok farklı sektörden indirim, kampanya ve fırsatlar cebinizde.
  • Türk Telekom Cihaz Danışmanı

    Türk Telekom Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom Mobil Hesap

    Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden 20 binden fazla restoranda mobil ödeme yapabilirsiniz.
  • Türk Telekom - Online İşlemler

    Türk Telekom Online İşlemler Android uygulaması ile mobil, evde internet ve ev telefonu abonelik işlemleri tek yerden yapılabiliyor.
  • Türk Telekom Bulut

    Türk Telekom Bulut uygulaması ile dosyalarınızı, rehberinizi yedekleyebilir, bulut ortamda saklayabilirsiniz.
  • Pokus

    Pokus, Türk Telekom'un dijital cüzdan uygulamasıdır.
  • Türk Telekom Arabam

    Aracınız ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • Türk Telekom NeNerede

    Aradığınız mekanları veya noktaları anında ve kolayca bulabilirsiniz.