Türkçe Sözlük

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,302 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

TDK Türkçe Sözlük İndir (Android): Türk Dil Kurumu güncel Türkçe sözlük uygulaması.

TDK Türkçe Sözlük, Türk Dil Kurumu’nun resmi mobil uygulaması. Android telefonlar için en iyi Türkçe sözlük uygulaması. Güncel Türkçe sözlük uygulaması arıyorsanız, TDK Türkçe Sözlük indirin; ücretsiz ve ufak boyutlu. Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan TDK Türkçe Sözlük sayesinde dilediğiniz sözcüğü araştırabilecek, anlamlarını öğrenebileceksiniz. Türk Dil Kurumunun resmi mobil uygulaması olarak hem Android hem de iOS platformunda yayınlanan TDK Türkçe Sözlük yüzbinlerce kişi tarafından indirildi ve kullanıldı.

TDK Türkçe Sözlük Apk Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Android ve iOS sürüm,
  • Türk Dil Kurumunun resmi uygulaması,
  • Basit arayüz,
  • Sade ve kullanışlı bir yapı,

Google Play Store’daki onlarca Türkçe Sözlük uygulaması mevcut. Türkçe Sözlük, TDK’nın resmi tek uygulaması. Türk Dil Kurumu’nun 1945’ten beri yayımlanan Türkçe Sözlük’ünün 2011 yılında yapılan 11. baskısının gözden geçirilip güncellenerek akıllı telefon/tabletler için hazırlanan sürümü. Türkçe kelimeler, deyimler, atasözlerinin anlamlarını öğrenmek için arama yapmanız gerekiyor. Sözlükte arattığınız kelimeleeri favorilere ekleyebiliyorsunuz. Ancak mobil uygulama site kadar detaylı hazırlanmamış. Örneğin sözlük seçimi yapamıyorsunuz, sıkça karıştırılan sözleri göremiyorsunuz.

TDK Türkçe Sözlük Apk İndir

Google Play üzerinde 100 binden fazla kez indirilen TDK Türkçe Sözlük Apk indir ücretsiz olarak dağıtılıyor. Aynı başarıyı iOS platformunda da gösteren resmi uygulama, App Store üzerinde de binlerce kez indirildi. Google Play üzerinde 5 üzerinden 4 puan ile değerlendirilen uygulama, 2021 yılına kadar düzenli olarak güncellemeler aldı. Türk Dil Kurumunun resmi mobil uygulaması olarak yayınlanan ve sade bir arayüze sahip olan başarılı uygulama ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor. Başarılı yapısı ile beğenileri toplamaya devam eden uygulamayı hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

Türkçe Sözlük

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

TDK Türkçe Sözlük İndir (iOS): 2020 Türk Dil Kurumu'nun resmi mobil uygulaması

TDK Türkçe Sözlük, Türk Dil Kurumu’na ait güncel Türkçe sözlük uygulaması. Türkçe kelimelerin anlamları, Türkçe atasözleri ve deyimlerin anlamlarını öğrenmek için en iyi Türkçe sözlük uygulamalarından biri.

TDK’nın Türkçe sözlük uygulaması nihayet yayınlandı. 2020 Türk Dil Kurumu’nun resmi mobil uygulaması Türkçe Sözlük, telefonlar için tasarlanmış ve çok basit bir arayüz sunuyor. Ara fonksiyonu ile Türkçe kelime, atasözü ve deyimlerin anlamlarına ulaşıyorsunuz. Sözlükte yaptığınız tüm aramalar Geçmiş bölümüne kaydediliyor. Bazı eksiklikler de mevcut. Sitedeki gibi sözlük seçimi yapamıyorsunuz, sıkça karıştırılan sözler ve sıkça yapılan yanlışlara doğrular gösterilmiyor.

Türk Dil Kurumu’nun 1945’ten beeri yayımlanan Türkçe Sözlük’ün 2011 yılında yapılan onbirinci baskısının incelenip güncellenmiş olarak mobil cihazlar için hazırlanan versiyonu. Dilimizde yaşanan gelişmelere bağlı olarak sürekli güncelleniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TDK Büyük Türkçe Sözlük

    Android için TDK Büyük Türkçe Sözlük uygulamasıyla Android telefonunuzda her zaman bir sözlüğe ulaşabileceksiniz.
  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Türkçe-İngilizce Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İngilizce sözlük uygulamasıdır
  • İngilizce Türkçe Sözlük

    İngilizce Türkçe Sözlük, adından anlaşılacağı gibi Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz İngilizce Türkçe sözlük uygulamasıdır.
  • Arapça-Türkçe Sözlük

    Arapça-Türkçe Sözlük, tüm Arapça - Türkçe çevirilerinizi kolayca yapmanızı sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir sözlük uygulaması.
  • Türkçe-Almanca Sözlük

    Türkçe-Almanca Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Almanca sözlük uygulamasıdır
  • Türkçe-Fransızca Sözlük

    Türkçe-Fransızca Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Fransızca sözlük uygulaması
  • Türkçe-İtalyanca Sözlük

    Türkçe-İtalyanca Sözlük mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir İtalyanca sözlük uygulamasıdır
  • Hızlı Sözlük

    Hızlı Sözlük, sesle komut alan bir İngilizce - Türkçe ve Türkçe İngilizce sözlük uygulamasıdır.