TweakBit PCSpeedUp

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
258 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızı yavaşlatan birçok nedeni tarayıp sizin için sonuçları gösteren TweakBit PCSpeedUp bilgisayarınızın performansını artırmak için kullanabileceğiniz bir araç.

Bilgisayarınızın hızını ve performansını artırmaya yardımcı bir araç olan TweakBit PCSpeedUp ücretsiz bir kuruluma sahip olsa da deneme sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Açar açmaz yüklediğiniz yazılımın çalıştığını gördüğünüz için paniğe kapılmayın. TweakBit PCSpeedUp öncelikle bilgisayarınızı bir tarama işleminden geçirip kaldırabileceği hataları analiz etmek istiyor.

TweakBit PCSpeedUp, yazılımla problem çözümüne geleceği noktada program sizden bir sonraki adımı atıp atmak istemediğinizi soruyor. Bu aşamada işlemin devamını onayladığınızda sizden bir lisans kodu isteniyor. Lisans kodunuzun olmaması durumunda ise TweakBit PCSpeedUp'in resmi sitesinden kredi kartınız aracılığıyla profesyonel paketi almanız mümkün.

Bilgisayarınızdaki her şeyin daha hızlı çalışacağı vaadinde bulunan TweakBit PCSpeedUp; disk birleştirme, internet ayarlarını düzenleme, kayıt temizleme, açılış ve kapanış hızını artırma gibi seçenekleri ayağınıza getiriyor. Yazılımların açılış süreleri, bilgisayarın kapanma süresi ve dosya aktarım hızında ölçülebilir bir artış vaadeden program ne yazık ki ücretsiz bir deneme sunmuyor. Bu nedenle deneme sürümünde sadece hataları analiz eden bir tarama ekranıyla karşılaşıyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TweakBit FixMyPC

    TweakBit FixMyPC bir bilgisayar bakım programıdır
  • TweakBit PCCleaner

    TweakBit PCCleaner, Windows bilgisayarlarımızı hızlandırmak amacıyla kullanabileceğimiz bir sistem temizleme aracı.
  • TweakBit PCSuite

    TweakBit PCSuite, Windows işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sistem temizleme aracı.
  • TweakBit Driver Updater

    TweakBit Driver Updater'ı kullanarak bilgisayarınızdaki sürücüleri bulabilir ve güncelleyebilirsiniz.
  • AirDroid

    AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihazınıza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • Akınsoft Araçlar

    Bu programın içnde bir çok araçlar bulabilirsiniz...
  • Archiver

    Archiver ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır