Twin Runners 2

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Twin Runners 2, Android sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri bir beceri oyunu.

Twin Runners 2, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Göz alıcı görselleri ve oyun esnasında bize eşlik eden ses efektleriyle dikkatimizi çeken bu oyunda tehlikelerle dolu parkurlarda ilerleyen iki ninjanın kontrolünü ele alıyoruz.

Oyundaki temel amacımız söz konusu bu ninjaların herhangi bir engele çarpmadan ilerleyebilmelerini sağlamak. Bunun için ekrana basit dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor. Ekrana her bastığımızda ninjaların gittikleri taraf değişiyor. Önümüze bir engel çıkarsa hemen ekrana dokunmalı bir ninjanın gittiği doğrultuyu değiştirmeliyiz. Aksi halde oyunu başarısızlıkla sonlandırmış oluyoruz. İki farklı ninjayı aynı anda yönetmeye çalıştığımız için zaman zaman dikkat sorunları yaşayabiliyoruz ki zaten oyunun can alıcı kısmı da burası.

Oyunun en güzel yanlarından birisi de internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışabiliyor olması. Otobüste, arabada, seyahatte herhangi bir sorun yaşamadan Twin Runners 2'yi oynayabilirsiniz. Oyunda bir de becerilerimizi geliştirmek için katılabileceğimiz bir mod yer alıyor. Pratik modu olarak adlandırılan bu modda herhangi bir sınırlama bulunmuyor ve istediğimiz gibi oynayabiliyoruz.

Beceri oyunlarına ilgi duyuyorsanız ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli ve ücretsiz bir yapım arıyorsanız Twin Runners 2'yi tercih etmenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Twin Runners 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Twin Runners 2, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, dinamik bir beceri oyunu.

Twin Runners 2, iPhone ve iPad cihaz sahipleri için özel olarak tasarlanmış, gerek oyun yapısı gerekse atmosferiyle büyük beğeni toplamayı başaran bir beceri oyunu.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyunda aynı doğrultuda ilerleyen fakat farklı bölümlerde yer alan iki ninjanın kontrolünü üstleniyoruz. Amacımız ilerledikleri yollarda karşılarına çıkan engelleri aşmalarına yardımcı olmak ve mümkün olduğunca ileri gitmelerini sağlamak.

Aslında sonsuz koşu adı verilen bu tarzı daha önce pek çok oyunda gördük. Dolayısıyla Twin Runners 2'nin çok orijinal bir mobil oyun olduğunu söyleyemeyeceğim. Fakat bu oyunu özel kılan detaylar arasında grafikler, ses efektleri ve dinamik atmosferi yer alıyor. Son derece kaliteli hazırlanmış olan bu detaylar ile oyunu saatler boyunca oynasanız bile sıkılacağınızı düşünmüyorum. Oyunu internet bağlantısına ihtiyaç duymadan oynayabiliyoruz.

Oyunda kontrolümüze verilen ninjaları yönetebilmek için ekrana kısa dokunuşlar yapmamız gerekiyor. Her dokunduğumuzda ninjaların ilerledikleri şerit değişiyor. Bu şekilde devam ederek karşımıza her engel çıktığında gittiğimiz şeridi değiştirmeli ve en yüksek skoru toplamalıyız.

Başarılı bir oyun karakterine sahip olan Twin Runners 2, ücretsiz bir beceri oyunu oynamak isteyen herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Retro Runners

    Retro Runners eğlenceli atmosferi ve orijinal grafikleriyle dikkat çeken bir sonsuz koşu oyunu.
  • Twin Camera Instant

    Twin Camera Instant, çekildiğiniz resimlerde kendinizi kopyalayarak aynı resim karesinde 2 kere yer almanızı sağlayan başarılı ve eğlenceli bir Android uygulaması.
  • Rock Runners

    Rock Runners, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir koşma ve ilerleme oyunudur.
  • Twin Shooter - Invaders

    Twin Shooter - Invaders mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Sonic Runners Adventure

    Kirpi ve arkadaşlarıyla Sonic evrenini kurtarın.
  • SONIC RUNNERS

    Sonic ile iki boyutlu bir sonsuz koşu oynamak isteyenler için SEGA tarafından hazırlanan eğlenceli bir oyun.
  • TWIN COBRA classic

    Kobra helikopteri ile düşman donanmalarını ateş altına alacağınız aksiyon dolu bir oyundur.
  • Twin Moons

    Macera dolu bir serüvene çıkarak gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz eşsiz bir oyundur.