Twist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Twist uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden iş, okul veya herhangi bir grupla kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Twist uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden iş, okul veya herhangi bir grupla kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

İş, okul veya herhangi bir toplulukla birlikte çalışıyorsanız, bir konu üzerine tüm takımın konuşmalarını tek bir yerde organize eden Twist uygulamasını mutlaka kullanmalısınız. Gerçek zamanlı sohbetin aksine, konuya göre düzenlenmiş konuşmaları tutan uygulamada böylece iletişim kopukluklarının da önüne geçebilirsiniz. Takım içi iletişim konusunda hizmet veren Slack uygulamasıyla benzerlik gösteren Twist’in bu uygulamaya alternatif olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.

Anlık mesaj özelliğiyle birlikte grup konuşmalarının dışında herhangi bir kişiye özel mesaj da gönderebileceğiniz Twist uygulamasını kullanarak sadece sizi ilgilendiren konuşmalardan haberdar olarak işlerinizi daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Uygulama özellikleri:

  • Ekip konuşmalarını tek bir yerde tutma,
  • Kanallarda tartışmalar düzenleme,
  • İşlerinizi ekiple birlikte yönetebilme,
  • Özel mesaj gönderebilme,
  • Dosya ekleme, önceki konuşmaları arama.
Volkan Yılmaz

Twist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Twist, iki ayrı fotoğrafınızı birleştirerek sosyal ağlarda hızlıca paylaşabildiğiniz bir iOS uygulaması.

Twist, iki ayrı fotoğrafı tek bir fotoğrafta birleştirmenize ve bu fotoğrafları sosyal mecralarda paylaşmanıza izin veren bir iOS uygulaması. Microsoft Garage tarafından geliştirilen ve iPhone ve iPad kullanıcılarının ücretsiz olarak indirip kullanabildikleri uygulama özellikle sosyal ağlarda sıklıkla fotoğraf paylaşanların hoşlarına gidecektir.

Sosyal ağlarda vakit geçirmeyi seviyorsanız “öncesi ve sonrası” etiketlerini içeren fotoğraflara mutlaka rastlamışsınızdır. Twist uygulaması ile bu fotoğrafları hazırlamanız saniyelerinizi almıyor. İnternetten bulduğunuz veyahut kendi telefonunuzda olan iki fotoğrafı aktarıp birleştirebiliyor ve dilediğiniz yazıyı ekleyerek paylaşabiliyorsunuz. “Bizde onlarda”, “öncesi sonrası”, “Keşke böyle olsaydı ama böyle” gibi ifadeler içeren eğlenceli fotoğraflar hazırlamayı seviyorsanız Twist işinizi görecektir. Unutmadan, uygulamayı kullanabilmek için bölge değişimi yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Let's Twist

    Let's Twist, Android platformunda öne çıkan Türk yapımı arcade oyunları arasında.
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Dragon Twist

    Dragon Twist mobil oyunu Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve oyuncularda efsane yılan oyununu andırmasıyla yönüyle heyecan yaratabilecek bir tür simülasyon oyunudur.
  • Wedding Party

    Wedding Party, düğün organizasyonunuzu oluşturarak davetlilerinizi kolayca organize ederek kendi aralarında iletişim kurabilecekleri bir platform yaratacağınız yararlı ve ücretsiz bir Android düğün uygulaması.
  • Yahoo Livetext

    Yahoo Livetext, sessiz videolarınızın üzerine mesajlar yazarak bugüne kadar yaşamadığınız farklı ve eğlenceli bir iletişim deneyimi yaşamanızı sağlayan ücretsiz Android uygulaması.
  • Taptalk

    Taptalk uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kolayca fotoğraf ve video mesajları gönderebiliyorsunuz.
  • Bolt

    Bolt uygulaması ile en yakın arkadaşlarınızı favori listenize ekleyip; onlara fotoğraf, video ve resim gönderebilirsiniz.
  • CATTCH

    CATTCH, Rop, Darklings, Let's Twist oyunlarıyla ünlü Türk geliştiricinin renkli platform oyunu.