Twisted Lands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

Twisted Lands etkileyici bir hikayeye sahip bir mobil oyundur

Twisted Lands bilgisayarlarda oldukça yaygın olan ve Monkey Island, Broken Sword, Grim Fandango, Syberia gibi başarılı örnekleri bulunan point & click tarzına sahip bir bulmaca oyunudur.

Senaryo ağırlıklı bir Android oyunu olan Twisted Lands'da terk edilmniş bir arada karısını arayan bir adamı kontrol ediyoruz. Kahramanımız ve karısı denizde yolculuk ederken gemileri alabora olmuştur ve kahramanımız kendisini karada tek başına bulmuştur. Hemen karısını aramaya koyulan kahramanımız gizli eşyaları bularak karşısına çıkacak olan zorlu bulmacaları çözmeli ve kendisini karısına götürecek olan bütün ipuçlarını değerlendirmelidir.

Twisted Lands'da yer yer kalp atışlarımızı hızlandıracak sahnelere tanık olabiliyoruz. Karanlık bir odaya göz ucumuzla bakarken keşfedeceğimiz şeyler, kulağımıza fısıldayan; fakat göremediğimiz cisimler, baktığımız yerde olmaması gereken ve gerçek dışı şeyler bize gerilim dolu anlar yaşatacak.

Eğer point & click tarzındaki macera oyunlarını ve zeka gerektiren bulmacaları seviyorsanız Twisted Lands denemekten zevk alacağınız bir oyun olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twisted Lands: Shadow Town

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • Puz Lands

    Puz Lands, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Lost Lands 7 APK

    Mobil bulmaca oyunları arasına katılan Lost Lands 7 APK, 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.
  • Gemmy Lands

    Eşleştirme oyunlarına şehir kurma seçeneği getiren ücretsiz bir Android oyunu arıyorsanız Gemmy Lands ile iyi vakit geçireceksiniz.
  • Twisted Rods

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Twisted Machines

    Twisted Machines klasik tarzda bir araba yarışı oyunudur
  • Survive: The Lost Lands

    Survive: The Lost Lands, Android platformunda en gerçekçi oynanışı veren hayatta kalma oyunu.
  • Dark Lands

    Karanlık bir atmosferde slahlarınızla rakiplerinizi alt ettiğiniz bu oyunda platform unsurları da bir o kadar heyecan dolu. Windows Phone fenomeni Dark Lands, iOS'tan sonra şimdi de Android'de.