Twisty Planets

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Twisty Planets bulmaca oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Twisty Planets yüksek kalitede bir bulmaca oyunu arayanların kesinlikle göz atması gereken oyunlardan bir tanesi. Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bu oyundaki temel amacımız kontrolünü ele aldığımız kutu karakteri platform üzerinde gezdirerek tüm yıldızları toplamak.

Oyunda toplamda 100 farklı bölüm bulunuyor. Bu bölümlerin hepsi kolaydan zora doğru sıralanmış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bölüm çeşitliliğine ek olarak oyunun bir diğer dikkat çeken noktası ise grafikleri ve bölümlerdeki detaylar. Genelde bulmaca oyunlarında bu denli detaylı grafikler ve tasarım kalitesi bulamıyoruz fakat Twisty Planets bu konuda gerçekten bir mihenk noktası oluşturabilecek düzeyde bir oyun.

Twisty Planents’ta sürekli olarak hareket eden platformlar üzerinde ilerleyerek bölümlere serpiştirilmiş olan yıldızları toplamaya çalışıyoruz. İçgüdüsel kontroller ve göze hoş gelen arayüzü ile Twisty Planets bulmaca oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gerekenler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Twisty Planets

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Twisty Planets kaliteli bir bulmaca oyunu arayan herkesin göz atması gereken türden bir oyun.

En iyi bulmaca oyunlarını seçecek olsaydık Twisty Planets kesinlikle listedeki yerini hiç zorlanmadan alırdı. iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabildiğimiz bu oyun ne yazık ki ücretli olarak sunuluyor. Fakat incelemelerimiz sonucunda vardığımız karar kesinlikle oyunun çok iyi bir noktada durduğu yönünde.

Oyuna ilk girdiğimizde grafikler karşısında adeta büyüleniyoruz. Bir bulmaca oyununda denk gelmesi çok zor kalitede modellemelere yer verilmiş. Buna ek olarak bir de animasyonlardaki akıcılık ve ses efektlerindeki uyum da eklenince karşımıza oynamaya değer bir oyun çıkıyor. Oyundaki temel amacımız kontrol ettiğimiz kutuyu hareketli platformlar üzerine gezdirerek tüm yıldızları toplamak. Bu hiç de kolay olmuyor çünkü bölümler gerçekten zorlu tasarımlara sahip. Aslında bu oyunu iyi oynayabilmek için bir parça geometri bilmek gerekiyor bile diyebiliriz.

Toplamda 60 farklı bölüm sunan Twisty Planters’ta hiçbir bölüm bir öncekinin tekrarı değil. Bu sayede oyunu oynarken sıkılma gibi bir durum söz konusu olmuyor ve daima farklı bulmacalarla karşılaşıyoruz.
Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Twisty Planets bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan kitlelere hitap ediyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twisty Hollow

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • Last Planets

    Last Planets, kendi gezegeninizi geliştirdiğiniz online strateji oyunu.
  • Twisty Wheel

    Twisty Wheel, hız ve dikkat isteyen çıldırtıcı derecede zor Android oyunu.
  • Twisty Road!

    Keyifli bir deneyim sunan beceri oyunu
  • Twisty Arrow!

    Okları dönen daireye saplamaya çalışıyoruz.
  • Twisty Board 2

    İnsanları esir alan uzaylılara karşı savaşların yapıldığı eşsiz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.