Twitch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
11,853 TOPLAM İNDİRME
118.71 MB DOSYA BOYUTU

Oyun odaklı canlı yayın platformu Twitch, yayınladığı twitch masaüstü programı ile birlikte oyun yayınlarını bilgisayarınız üzerinden daha kolay izlemenize ön ayak oldu.

Twitch, bütün favori Twitch yayınlarınızı, arkadaşlarınızı ve oyunlarınızı bir araya toplamayı hedefleyen resmi Twitch masaüstü uygulaması olarak tanımlanabilir.

Twitch özellikleri

Sunucular: Tamamen özelleştirilebilir metin ve ses odalarıyla sohbet etmek, izlemek ve oynamak için topluluğunuz için sanal bir ev. Twitch kanalınızı sunucunuza bağlayın, böylece topluluğunuz canlı olarak izleyebilir ve uygulamada Twitch Chat'i kullanabilir.

Mesajlaşma: Friend Sync, takip ettiğiniz tüm arkadaşlarınızı ve oyunlarınızı hızlı bir şekilde içe aktarır. Böylece kedileri ve daha fazla zamanı, sohbet, görüntülü mesajlaşma ve birlikte çalma konusunda daha az zaman harcayabilirsiniz.

Ses: Kristal netliğinde ses, bir veya iki arkadaş veya tüm bir baskın grubu arasında çağrı yapar. Sohbete anlık davet bağlantısı göndererek, herhangi bir kişiyle görüşme başlatın. Ya da en yakın ve en sevgili arkadaşlarınızla, alt ekibinizle ve video görüşmeleriyle takım arkadaşlarınızla yüz yüze görüşün. Güzel HD'de en fazla beş kişi sohbet edebilir. Ekran paylaşımı da bir esinti.

Ek: Favori uygulamalarınız için eklentileri doğrudan uygulama içinde bulun, yükleyin ve yönetin. Yakında bulut depolama, ayarlarınızı birden fazla makinede taşımanın çok kolay olmasını sağlıyor. Sesli ve görüntülü aramalarınızı alt sekme yapmadan yönetmek için oyun içi yer paylaşımlarını da etkinleştirebilirsiniz.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indiirp kullanabileceğiniz bir yazılım olan Twitch Masaüstü Uygulaması, eğer Twitch'i internet tarayıcınız yerine tamamen kendi arayüzü üzerinde takip etmek isterseniz işinize yarayabilecek bir araç. Twitch Masaüstü Uygulaması, Twitch'in internet sayfasındaki bütün özellikleri ve fazlasını bir araya getirmekte.

Twitch Masaüstü Uygulaması üzerinden sevdiğiniz Twitch yayınlarını izleyebiliyor, yeni kanallar keşfedip bu kanallara üye olabiliyorsunuz. Ayrıca yayıncılara Bits ve Cheering ile destek de olabilmektesiniz. Twitch Masaüstü Uygulaması bir anlık mesajlaşma, sesli sohbet ve görüntülü sohbet aracı olarak da hizmet vermekte. Yazılımı SKype veya Discord gibi araçlara alternetif olarak kullanabilir. oyunlarda sesli iletişim kurabilir veya video konferans düzenleyebilirsiniz.

Twitch İndir

Twitch Masaüstü Uygulaması kullanarak yayınlar ve oyunların topluluklarına katılabilir, yayın aktif olmasa bile yayınlar hakkında sohbet edebilirsiniz. Twitch Masaüstü Uygulaması üzerinden oyunlar için geliştirilmiş ekklentilere erişebilir, indirerek yükleyebilirsiniz. Uygulamayı hemen indirip yayınlar yapabilir ve gelir elde edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Twitch

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
1,501 TOPLAM İNDİRME
157 MB DOSYA BOYUTU

Android kullanıcılarının kullanabileceği Twitch, canlı yayın yapma ve izleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Twitch, son 10 yılın en popüler canlı yayın uygulamaları arasında yerini alıyor. Android kullanıcıların kullanabileceği bu uygulamada, canlı yayın yapabilir, sevdiğiniz yayıncıları izleyebilir ve görüşlerinizi chat'i kullanarak belirtebilirsiniz. Basit arayüzü sayesinde, sevdiğiniz oyunları, içerikleri ve yayıncılar kolaylıkla bulabilir ve keyifli bir şekilde izlemeye başlayabilirsiniz. 

Twitch içinde binlerce oyun yayınının yanı sıra e-spor etkinliklerine, dev oyun firmaları tarafından gerçekleştirilen canlı yayınlara ve özel programlara yer veriliyor. Nerede olursanız olun, istediğiniz zaman bu yayınları izleyebiliyorsunuz. Uygulamada gece daha rahat kullanım için koyu mod bulunuyor, tek dokunuşla telefon veya tabletinizden canlı yayın yapmaya başlayabiliyorsunuz.

Arayüz ve yapacağınız işlemler için de inanılmaz basit ve anlaşılır bir yapıya sahiptir. Bu sayede düşük seviyede bilgiye sahip kullanıcılar bile zorlanmadan aradıklarını bulacaklardır.

Sevdiğiniz içerikleri ve kategorileri bulduğunuza göre, artık yayıncılarınızı takip edebilir veya onlara abone olabilirsiniz. Ana sayfanızda gözükmesini istediğiniz, her yayınından bildirim almak istediğiniz bu yayıncıları takip ederek, hem onlara yeni bir takipçi kazandırırsınız hem de keyifli bir deneyim yaşamış olursunuz. Takip sisteminin yanı sıra yayıncılara daha fazla destek vermek istiyorsanız, abone olabilir veya bit gönderebilirsiniz.

Twitch İndir

Yemek programı, oyun, müzik, IRL ve aradığınız her türden kategoriye Twitch sayesinde ulaşabilirsiniz. Televizyon izlemekten sıkıldıysanız ve yeni platformlardaki canlı içeriklere göz atmak istiyorsanız, Twitch indirerek tüm bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

Twitch: Canlı Yayın Uygulaması Özellikleri

  • Canlı yayın yapma ve izleme
  • Basit arayüz
  • Oyun, spor, yemek ve müzik gibi çeşitli içerikler
  • Ücretsiz hesap oluşturma
  • Yayıncıları takip etme ve abone olma
  • Açılan canlı yayınlardan anında bildirim
  • Kullancı Chat'ini kullanarak sohbet etme
Can Erdil Şentürk

Twitch

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME
186.2 MB DOSYA BOYUTU

Twitch, kullanıcıların canlı yayın izleyebildiği ve kendi yayınlarını açabildiği bir eğlence uygulamasıdır. Sevdiğiniz içeriklere her daim ulaşabilir, yayıncıları takip edebilir ve abone olabilirsiniz.

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Twitch mobil uygulaması, içerisinde canlı yayınlar yapıp, izleyebileceğiniz eğlence uygulamaları arasında yerini alıyor. Uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken, yeni bir hesap oluşturmak ve ücretsiz bir şekilde olanaklardan yararlanmak olacaktır. 

Çokça farklı şeyden hoşlanıyor olabilirsiniz. Twitch'teki canlı yayınlar da tek bir çizgi üzerinden gitmiyor. Yüzlerce kategori seçeneğini içerisinde barındıran bu uygulamada, yemek, müzik, spor, oyun, sanat ve sohbet yayınları izleyebilirsiniz.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama, kullanıcılara hem yayın izleme şansı sunarken bir yandan da cep telefonunuz veya tabletiniz üzerinden canlı yayını yapmanıza imkan veriyor. Canlı yayın açmadan önce konunuzu belirleyerek, sevdiğiniz konuda canlı yayınlara başlayabilirsiniz. Ayrıca, kolay arayüzü sayesinde tek tuşla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Twitch İndir

Twitch uygulaması içerisinde her zaman izlediğiniz yayınlara kolayca erişebilmektesiniz. Uygulamanın arama bölümünden takip ettiğiniz yayınları bulabilir veya yeni kanallar keşfedebilirsiniz. Ünlü oyun firmalarının yaptığı canlı yayınlar, e-spor karşılaşmaları ve özel programlar da Twitch uygulamasından takip edilebiliyor.

Kullanıcıların uzun yıllardır vazgeçemediği bu canlı yayın uygulamasında, yayıncılarınıza abone olarak destek verebilirsiniz. Ülke fiyatlandırmalarına göre belirlenen bu abonelik ücretleri, her lokasyonda farklı bir abonelik ücreti olarak karşımıza çıkabiliyor. Sadece destek olmak değil, aynı zamanda yaptığınız canlı yayınlar sayesinde abonenizi artırarak para da kazanabilirsiniz. 

Eğer siz de canlı yayın yapmak ve sevdiğiniz yayıncıları seyretmek istiyorsanız, Twitch indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Twitch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
157.61 MB DOSYA BOYUTU

Twitch Masaüstü Uygulaması sesli, görüntülü sohbet, anlık mesajlaşma desteği sunuyor

Twitch, oyunculara hem secdikleri Twitch yayınlarını kolayca takip edebilme, hem de arkadaşlarıyla iletişim kurarak sesli sohbet, görüntülü sohbet ve anlık mesajlaşma yapabilme imkanı veren resmi Twitch Masaüstü Uygulaması.

Mac işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yazılım olan Twitch Masaüstü Uygulaması eğer Twitch'i internet tarayıcınız yerine kendi arayüzü üzerinde kullanmak isterseniz hoşunuza gidecektir. Twitch Masaüstü Uygulaması, Twitch'in internet sitesinde yapabildiğiniz bütün işleri yapmanıza izin veriyor.

Twitch Masaüstü Uygulaması aracılığıyla sevdiğiniz Twitch yayınlarını izleyebiliyor, yorum yapabiliyor, kanallara üye olabiliyorsunuz. Bunun yanında Bits ve Cheering ile yayıncılara destek olabilmektesiniz.

Twitch'i bir oyun içi iletişim aracı olarak kullanabilirsiniz. Program sesli sohbeti destekliyor. Bunun yanısıra arkadaş listenizdeki kişilerle yazışabilir, video konferans yapabilirsiniz.

Twitch Masaüstü Uygulaması içinde oynadığınız oyunlar için geliştirilmiş eklentileri arayabilir, indirip yükleyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Twitch

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11,834 TOPLAM İNDİRME

Online oyunlar için canlı yayın müsabakaların yayınlandığı bu web servisini her oyun meraklısı mutlaka kullanmalı.

Twitch web uygulaması oyun meraklılarının oyunlarına dair canlı yayınlarını gerçekleştirdikleri veya diğer kullanıcıların canlı yayınlarını izledikleri kaliteli bir servis. Özellikle MMORPG oyunlar veya strateji oyunları için sık sık müsabakalar düzenlendiğini dikkate alırsanız, bu yayınları takip edebilmek ve en son gelişmelerden haberdar olmak için Twitch'i kesinlikle takip etmeniz gerekiyor.

Twitch'in arayüzü çok basit ve istediğiniz oyuna hemen ulaşabileceğiniz şekilde düzenlenmiş. Dilerseniz oyunlara dair kanalları takip edebiliyor ve yayın akışınızda bu kanallardaki yayınların görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda internet bağlantı hızınıza göre kalite ayarını otomatik olarak değiştiren Twitch sayesinde yayınınızı kesintisiz olarak izleme şansınız var.

O an popüler olan ve çok kişi tarafından izlenen müsabakaları da hemen görme şansınız olması sayesinde haberiniz olmayan bir maç olduğunda ana sayfadan bilgi alabiliyorsunuz. Videoları izlerken diğer kullanıcılarla birlikte sohbet edebilme imkanı ise maçın kritiklerini yapmak için sizlere fırsat sunuyor. Online oyun oynuyorum diyen herkesin denemesi ve kullanması gereken bir web uygulaması olan Twitch'i kaçırmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SplitCam

    SplitCam, web kameranızı aynı anda başka programlarla kullanmanızı sağlamanın yanında eğlenceli efektlerle video görüşmelerinizi renklendirir.
  • 8Stream

    8Stream ile Twitch yayınlarını ister görüntülü isterseniz de sesli olarak tablet ve bilgisayarınızda takip edebilirsiniz.
  • Canlı TV

    Canlı TV İndir: Canlı TV izleme programı ile tüm televizyon kanallarını bilgisayarınızdan ücretsiz izlersiniz. Canlı TV izlemek için hemen Canlı TV programını indirin!
  • Streamlabs

    Daha kolay bir canlı yayın deneyimi için hemen indirin.
  • Chatty

    Chatty uygulamasını kullanarak Twitch hesabınızı daha kolay yönetebilir, Twitch üzerinden sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.
  • Twitch Live

    Twitch Live, Google Chrome kullanıcılarının Twitch.tv hesapları üzerine olan tüm gelişmeleri takip edebilecekleri bir bildirim eklentisidir.
  • Canlı Televizyon

    Canlı Televizyon uygulaması ile Türkçe içerikli bir çok tv, radyo ve sinema kanalını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
  • XSplit Broadcaster

    XSplit Broadcaster, canlı yayın yapanlara yönelik hazırlanmış ses ve video karıştırma programı.