Two Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
471 TOPLAM İNDİRME
292 MB DOSYA BOYUTU

Two Dots, renkli noktaları birleştirmeye dayanan popüler bulmaca oyunu ve ücretsiz.

Two Dots, renkli noktaları hareket sınırımızı aşmadan birleştirerek ilerlediğimiz son derece zorlu bölümler de içeren bulmaca oyunu ve tüm platformlarda oldukça popüler. Son olarak Windows platformunda indirilebilir durumda ve kafa yoran bulmaca oyunu sever olarak nihayet geldi dediğim oyunlardan biri.

Oyunda nedensiz şekilde renkli noktaları birleştirmeye çalışıyoruz. Dilediğimiz düzende birleştirme şansına sahibiz ancak bunu kolaylıkla yapmamamız için birçok engel bulunuyor. Bunlardan en zorlayıcısı hareket sınırı. Özellikle birden fazla renkli noktayı olabildiğince az hamlede tablodan silmemizi isteyen bölümler oldukça zor. Tabii ki oyunun başlangıcında zorluk düzeyi kendisini pek hissettirmiyor. Ortaları geçtiğimizde oyun adeta satranca dönüşüyor. Birkaç hamle sonrasını da düşünmemiz gerekiyor.

Oyunun kontrol sistemi oldukça basit. Renkli noktaları birleştirmek için tek yapmamız gereken başlangıç noktasına dokunduktan sonra sürükleyip bırakmak. Lakin dediğim gibi bunu düşünmeden yaparsanız hareket sınırınızın yarısına gelmeden oyuna kolaylıkla veda edebilirsiniz.

Erkan Calp

Two Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Two Dots, zekaya dayalı oyunlardan keyif alanların seveceği türden bir bulmaca oyunu.

Two Dots, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu.

Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz bu mükemmel oyunda aynı renkli noktaları birleştirmeye çalışıyoruz. Oyunun kuralları gereği en az üç noktayı birleştirmemiz gerekiyor. Elbette nokta sayısı ne kadar artarsa alacağımız puan da aynı ölçüde artıyor. Oyunda tam tamına 285 farklı bölüm bulunuyor ve bu bölümlerdeki zorluk seviyesi ilerledikçe artış gösteriyor.

Noktaları birleştirebilmek için parmağımızı söz konusu noktalar üzerinde gezdirmemiz yeterli oluyor. Oyunda sadece doğrusal düzlemde bulunan noktaları değil, zigzag veya kare şeklinde dizilmiş olan noktaları da birleştirebiliyoruz.

Two Dots'a adım attığımızda dikkatimizi ilk olarak sade ve mütevazi tasarıma sahip olan arayüz çekti. Oyuncuları etkilemek adına gereksiz efektlerden ve göz yoran tasarımlardan uzak durulmış olması beğenimizi kazandı.

Facebook desteği sunan Two Dots'ta hesabımızla giriş yaparsak arkadaşlarımıza karşı mücadele edebilme şansına sahip oluyoruz. Yeterince iyi performans sergilersek çeşitli madalyalar ile ödüllendiriliyoruz.

Başarılı bir oyun karakterine sahip olan Two Dots, büyük küçük her oyunseverin zevkle oynayabileceği bir oyun. Fakat dikkat edin, bu oyun bağımlılık yapabilir!

Emircan Erdoğan

Two Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
79.5 MB DOSYA BOYUTU

Two Dots, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde zevkle oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu.

Two Dots, bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin mutlaka göz atması gereken yapımlardan bir tanesi.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız aynı renklere sahip olan noktaları birleştirmek ve yok olmalarını sağlamak. Bu noktada dikkat etmemiz gereken en önemli husus en az üç noktayı eşleştirme zorunda oluşumuz. Üç adetten fazla noktayı birleştirirsek alacağımız puan miktarı da aynı oranda artış gösteriyor.

Söz konusu noktaları birleştirebilmek için parmağımızı ilgili noktaların üzerinde dolaştırmamız gerekiyor. Bu noktada oyuncular serbest bırakılmış; sadece düz hat üzerinde yer alan noktaları değil, kare veya zigzag şekilde sıralanmış olan noktaları da birleştirebiliyoruz. Noktaları birleştirip yok ettiğimizde yukarıdan yenileri düşüyor. Bölüm sona erene kadar bu döngüyü tekrar etmemiz gerek.

Two Dots'ta Facebook desteği unuluyor ve bu sayede oyuncular hesaplarıyla giriş yaparak arkadaşlarıyla rekabet etme şansına sahip oluyorlar. Böylesine bir etkileşim imkanı sunduğu için oyun çok daha keyifli bir hale bürünüyor.

Rafine ve gereksiz görsel efektlerden arındırılmış olan Two Dots, her seviyeden oyunseverin hoşuna gidebilecek bir seçenek. Boş zamanlarınızı keyifli kılacak bir oyun arayışındaysanız Two Dots'u mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Two Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
292 MB DOSYA BOYUTU

Two Dots, renkli noktaları birleştirmeye çalıştığınız zor bir o kadar eğlenceli bulmaca oyunu.

Two Dots, renkli noktaları birleştirmeye dayanan popüler bulmaca oyunu ve son olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyun evresen nitelikte. Yani telefonunuza indirdiğiniz vakit aynı zamadan bilgisayar veya tabletinize de inmiş oluyor. 

Oyunda amacımız renkli noktaları birleştirmek. Dikey, yatay, kare, zigzag her ne şekilde olursa olsun noktaları birleştirerek ilerliyoruz. Tabii ki bunu gözümüz kapalı yapmamızı engelleyen öğeler mevcut. Tablonun düz bir şekilde karşımıza çıkmaması, birkaç dokunuşla tablodan düşen renkli noktaların olmadık yerlere konumlandırılması, hareket sınırımızın olması gibi çok sayıda zorlayıcı engel bulunuyor.

Hemen hızlıca bitirebileceğimiz bölümlerden üzerinde düşünerek oynamamız gereken, kafa yormadan asla geçemeyeceğimiz son derece zor bölümlere yüzlerce bulmaca içeren oyunda her bölüm farklı tasarlanmış. Bazı bölümlerde siyah noktaları tablonun en sonuna taşımamız, bazı bölümlerde belli sayıda renkli noktayı birleştirmemiz, bazı bölümlerde de bomba oluşturup toplu silme yapmamız isteniyor. Haftalık düzenlenen etkinliklere katılırsak özel bölümler görebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fusion Dots

    Fusion Dots, Game Troopers imzasını taşımasıyla Windows platformunda öne çıkan 2048 benzeri bulmaca oyunu.
  • Loop Dots

    Loop Dots, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz renkli nokta bağlama oyunu.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Unravel Two

    İlk oyunun başarısından sonra ikinci oyun karşımızda. Unravel Two’yu arkadaşımız ile birlikte de oynayabiliyoruz. Hemen Unravel Two indirin.
  • Beyond: Two Souls

    Beyond: Two Souls (PC İndir): PlayStation özel oyunu şimdi PC'de, Türkçe dil desteğiyle!
  • Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama

    Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama, dünyaca popüler oyunlardan biri olan Prince of Persia'nın 3. versiyonu The Two Thrones'u Türkçe dil desteği ile oynayabilmeniz için hazırlanan yamadır.
  • Ronin: Two Souls

    Ronin: Two Souls, oyuncuların Samuray olarak bulunduğu Türk yapımı aksiyon rpg oyunu. Ronin: Two Souls, Steam'de!
  • Two Point Campus

    Two Point Campus ile kendi üniversiteniz inşa edeceksiniz.