Tyga - Kingin' World Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Tyga - Kingin' World Tour, Amerikalı rapçinin yerine geçip paparazzilerden kaçtığınız bir Android oyunu.

Tyga - Kingin' World Tour, ünlü isimlerin yer aldığı mobil oyunlar arasında ve Android platformunda ücretsiz olarak indirip oynayabildiğimiz sonsuz koşu tarzında zaman geçirmek için birebir bir oyun olarak karşımızda.

Oyunda Tyga, T-Raww veya King GoldChains isimleriyle bilenen Amerikalı rapçinin paparazzilerden kaçmasına yardımcı oluyoruz. Fotoğraf çektirmek için zamanı olmayan ünlü rapçi ekrana dokunmamızla birlikte koşuşturmaya başlıyor ve magazincilere yakalanmamak için önüne çıkan engelleri aşması, hiç durmaması gerekiyor. Parmağımızı kaydırarak engelleri kolaylıkla aşabilsek te engeller karşımıza aniden çıktığından parmaklarımızı seri kullanmamız, asla tereddüte düşmememiz gerekiyor. En ufak hatamızda paparazzilere yakalanıyoruz.

Erkan Calp

Tyga - Kingin' World Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Tyga - Kingin' World Tour, ünlü rapçinin magazincilerden kaçmasına yardımcı olduğunuz bir iOS oyunu.

Tyga - Kingin' World Tour, dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı iOS oyunlarından biri. Adından da tahmin edeceğiniz üzere bu sefer Amerikalı ünlü rapçi Tyga’nın yerine geçiyoruz. Sonsuz koşu tarzında hazırlanan oyunda bizi gördükleri yerde fotoğraf yağmuruna tutacak paparazzilerden kaçmaya çalışıyoruz.

Tyga, T-Raww veya King GoldChains adıyla tanıdığımız ünlü rapçinin paparazziler ile başı belada. Fotoğraf çekimi için canını sıkan magazincilerden kurtarmamız gerekiyor. Animasyonlu girişin ardından ekrana dokunmamızla birlikte Tyga koşmaya başlıyor. Bu noktadan sonra hızını kesecek her şeyi engelleme görevi bize düşüyor. Yolda karşısına çıkacak her türlü engeli aşması için parmaklarımızı olabildiğince seri kullanmamız, asla tereddütte kalmamamız gerekiyor. En ufak hatamızda paparazzilere yakalanıyoruz.

Ünlü rapçinin üç farklı hali de oyuna aktarılmış. Dilediğimiz avatarı seçebiliyoruz. Tek başımıza eğlencesine oynayabildiğimiz gibi ödüllü turnuvalara da katılabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dumb Ways to Die 3: World Tour

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Dumb Ways to Die 3: World Tour mobil oyununda haylaz fasulyeleri gittikleri her yerde dizginlemeniz gerekiyor.
  • Bubble Island 2: World Tour

    Bubble Island 2: World Tour, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz baloncuk patlatma oyunu.
  • Jetpack Jo's World Tour

    Jetpack Jo's World Tour mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Ring Toss & World Tour

    Ring Toss & World Tour, Android tabanlı mobil cihazlardan oynanabilen ve oturduğunuz yerden bulmaca çözerek dünyayı dolaşmanızı sağlayan bir mobil bulmaca oyunudur.
  • Gold Miner World Tour

    En iyi madenci olmaya çalışacağız.
  • Golf Challenge

    Golf Challenge - World Tour: Heyecanlı golf düelloları
  • Phase 10: World Tour

    Android İçin yepyeni bir Kart Oyunu.