UberSync Facebook Contact Sync

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME
0.75 MB DOSYA BOYUTU

UberSync Facebook Contact Sync, rehberinizde bulunan kişilerin resimlerini Facebook üzerinden çekerek hepsinin resimlerinin olmasını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

UberSync Facebook Contact Sync, rehberinizde ve Facebook arkadaş listenizde bulunan kişilerin fotoğraflarını Facebook'tan alarak rehberinizle eşleyen yararlı bir uygulamadır.

Çevremdeki kişiler ve tanıdıklarımın akıllı telefonlarında gördüğüm kadarıyla kimse anne, baba, sevgili ve kardeşler dışında özel olarak uğraşarak rehbere resim eklemiyor. Tüm rehbere bu işlemi uygulama oldukça zor ve zaman alabilir. Bu uygulama sayesinde hiç uğraşmadan kolayca rehberinizdeki kişilerin fotoğraflarını ekleyebilir ve sizi aradıklarında ekranda kimini aradığını fotoğraflı olarak görebilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra eşleme işlemine başlayarak rehberinizdeki kişilerin hepsinin resimlerinin olmasını sağlayabilirsiniz. Rehberinizdeki kişilerin hepsinin resimlerinin olabilmeleri için bu kişilerin Facebook üzerinde arkadaşınız olmaları gerekmektedir.

Uygulama ile fotoğraf eşlemesi yaparken dikkat etmeniz gereken nokta rehberinizdeki kişi sayısına göre işlem süresinin uzun olacağıdır. Yani ne kadar çok arkadaşınız varsa işlem süresi de aynı oranda uzayacaktır.

Eğer sizde rehberinizdeki kişilerin büyük bir çoğunluğunun resimli görünmesini istiyorsanız UberSync Facebook Contact Sync uygulamasını ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Who Deleted Me on Facebook

    Who Deleted Me on Facebook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sizi Facebook üzerinde arkadaş listesinden çıkaran kişileri gösteren yararlı ve ücretsiz bir sosyal medya uygulaması.
  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Facebook

    Facebook, Android telefonlarda en çok kullanılan sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Facebook Home

    Facebook Home, dev sosyal medya mecrasının Android için hazırladığı bir arayüz uygulamasıdır.
  • Fast for Facebook

    Fast for Facebook, Facebook hesabınızı yönetebilmeniz hazırlanmış yeni ve ücretsiz bir Facebook istemci uygulamasıdır.
  • Facebook Events

    Facebook Events, Facebook üzerinden düzenlenen etkinlikleri takip edebildiğiniz Android uygulaması.
  • Facebook Groups

    Facebook Groups ile Facebook gruplarınıza tek bir yerden ulaşabilirsiniz.
  • Facebook Mentions

    Facebook Mentions, Facebook'ta tanınmış kişilerin takipçileriyle etkileşimde kalmalarını kolaylaştıran bir uygulama.